Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για σέρβις ο "Παπανικολής" 4 μήνες μετά την παραλαβή του!


Τέσσερις μήνες μετά την παραλαβή του το υποβρύχιo Type 214 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, βγαίνει από την θάλασσα για... γενικό σέρβις!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), στις 16 Μαΐου 2011 το υποβρύχιο θα μεθορμήσει στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, όπου θα παραμείνει για χρονικό διάστημα ενός μηνός περίπου.

Σκοπός είναι «να αποκαταστήσει εκκρεμότητες εγγυήσεως οι οποίες δεν επηρεάζουν την επιχειρησιακή του ετοιμότητα», σύμφωνα με την ακριβή διατύπωση του Επιτελείου. Πρόκειται για εργασίες επισκευών στο εν λόγω υποβρύχιο.

Ωστόσο, η απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εγείρει ερωτήματα: Πώς είναι δυνατόν η εγγύηση του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ να λήγει τον Ιούνιο, όταν η παραλαβή έγινε πριν τέσσερις μήνες;

Τι είδους εργασίες είναι αυτές για τις οποίες πρέπει να βγει ολόκληρο το υποβρύχιο;

Για ποιό λόγο το υποβρύχιο εμφάνισε πρόβλημα λίγους μήνες μετά την παραλαβή του;



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]