Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μικρότερες συντάξεις ζητάει πάλι η τρόικα


Νέο ψαλίδι στις συντάξεις ζητάει η τρόικα που απειλεί με βέτο αν δεν περικοπεί η χρηματοδότηση του ΟΑΕΔ και του ΙΚΑ!

Η ξαφνική εμπλοκή παρουσιάστηκε στις συνομιλίες του κλιμακίου της τρόικας με το υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα με την Αθηνά Δρέττα.

Η Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων απάντησε στις αιτιάσεις των τεχνοκρατών της τρόικας λέγοντας ότι το ΙΚΑ και ο ΟΑΕΔ χρειάζονται περαιτέρω χρηματοδότηση γιατί τα έσοδα έχουν μειωθεί και τα έξοδα διογκώθηκαν λόγω της αύξησης της ανεργίας, αλλά συνάντησε την κατηγορηματική άρνηση των τεχνοκρατών της τρόικας.

Η αντεπιχειρηματολογία τους ήταν ότι αν χρειάζεται περαιτέρω χρηματοδότηση, αυτοί οι πόροι, που αγγίζουν τα 2 δισ. ευρώ πρέπει να περικοπούν από αλλού, «δείχνοντας» προς τις συντάξεις.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]