Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η υπόγεια Δημοκρατία

Σάλος έχει ξεσπάσει με την υπόγεια διαπραγμάτευση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ντομινίκ Στρος Καν που αποκάλυψε ο διευθυντής του ΔΝΤ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις αποκαλυφθεί και η υπόγεια συμφωνία Παπανδρέου-Καραμανλή για την παράδοση της εξουσίας.

Οπωσδήποτε, είναι εντυπωσιακό ένας εκλεγμένος πρωθυπουργός να λέει από τη μία στους πολίτες πως «λεφτά υπάρχουν» και πως δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγει η Ελλάδα στο ΔΝΤ, και ταυτόχρονα να κάνει υπόγεια συμφωνία για να υπαχθεί η χώρα στο ΔΝΤ.

Από την άλλη, αυτός ο υπόγειος τρόπος δράσης του Γιώργου Παπανδρέου δείχνει και τον τρόπο που πρέπει να δράσουν οι πολίτες. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να δράσουν κι αυτοί υπόγεια.

Όταν ο εκλεγμένος ηγέτης μιας δημοκρατικής χώρας δρα υπόγεια και μυστικά από το λαό του, ο λαός οφείλει να κάνει το ίδιο. Υπόγεια εσείς, υπόγεια κι εμείς – ίσως, με αυτόν τον τρόπο κάπου να συναντηθούμε. Άλλα θα σας λέμε ό,τι κάνουμε και άλλα θα κάνουμε.

Οι Έλληνες οφείλουν να δράσουν υπόγεια και κρυφά από τον Παπανδρέου και την κυβέρνησή του. Δεν σας λέω εδώ τι πρέπει να κάνουμε γιατί μπορεί να διαβάζουν τίποτα υπουργοί ή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και να πάνε να τα καρφώσουν όλα στον Παπανδρέου. Έξυπνοι άνθρωποι είστε, οπότε καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε.

Στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία γεννήθηκε και η υπόγεια δημοκρατία. Να μας ζήσει.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]