Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στρος Καν: "Ο Παπανδρέου δεν καταλαβαίνει και είναι αφελής"


Το μαρτύριο της σταγόνας φαίνεται ότι θα περάσει η κυβέρνηση καθώς, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, στο λογοκριμένο γαλλικό ντοκιμαντέρ με τις δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν για τον Γιώργο Παπανδρέου περιλαμβάνονται απαξιωτικές εκφράσεις. Λέγεται ότι τα αποσπάσματα αυτά βρίσκονται σε δημοσιογραφικά γραφεία και ενδέχεται συντόμως να δουν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας πολιτικό σεισμό. Λέγεται ότι ο Στρος Καν στα αποσπάσματα αυτά που έχουν λογοκριθεί, μιλώντας για τον Έλληνα πρωθυπουργό, λέει ότι “δεν καταλαβαίνει τα προβλήματα” και ακόμα ότι “είναι αθώος και αφελής.”

Πριν από περίπου 1,5 μήνα το ΠΑΣΟΚ είχε προσπαθήσει να υποβαθμίσει το ντοκιμαντέρ, ενώ η ΝΔ από την πλευρά της προσπάθησε να δημοσιοποιήσει αποσπάσματά του. Ερωτήματα πάντως προκύπτουν για το πώς έφτασε στα χέρια του Λάκη Λαζόπουλου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν ο ίδιος ή άλλοι δημοσιογράφοι έχουν άλλα αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ.

Πάντως χαρακτηριστικά βεντέτας αποκτά η αντιπαράθεση του ΠΑΣΟΚ με τον Λάκη Λαζόπουλο, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο τελευταίος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τομέας Τύπου και ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ στον καθημερινό σχολιασμό της επικαιρότητας που εκδίδει απευθύνεται σε «Συγγρού και τους Λαζόπουλούς της», υπογραμμίζοντας ότι «εμείς κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον και σώσαμε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία. Εσείς τι κάνατε;».

Και προσθέτει, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Λ. Λαζόπουλο:
«Τον πατριωτισμό του Κινήματός μας δεν θα τον αμφισβητήσει κανείς, πόσο μάλλον αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και μετά λιποτάκτησαν και αυτοί που έγλυφαν τους "καταλληλότερους" επί 6 χρόνια, ενώ κατέστρεφαν τη χώρα».




Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ................(αφορα τον...πατριωτισμο των παστοκων!!!!) -ΕΛΛΗΝΙΔΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Τον πατριωτισμό του Κινήματός μας δεν θα τον αμφισβητήσει κανείς...."

    Φαντασου να μην ηταν πατριωτες!!!!!!
    Εκτος αν υποννοουν τις ΗΠΑ ως πατριδα τους!
    Το θρασος τους και ο φασισμος τους ομως εφτασε στο σημειο να μην μας επιτρεπουν να τους αμφισβητουμε!!!!
    Και βεβαια για τα ολα τα ασχημα ευθυνονται ολοι εκτος απο αυτους!!
    Αφου υποτιθεται οτι ειμαστε "διεφθαρμενος λαος"!!
    Δεν εχουν απαντησει ομως στο ερωτημα πως ενας "διεφθαρμενος λαος" ειναι δυνατον να εχει ηθικους πολιτικους??

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την ονομασία Χαρακίρι, ή Σεπούκου, ονομάζεται ο ιαπωνικός τελετουργικός τρόπος αυτοκτονίας ο οποίος καθιερώθηκε από τους Σαμουράι ως μοναδική επιτρεπτή διέξοδο σε περίπτωση ήττας ή ατίμωσής τους. (βικιπαιδια)

    Τετοια σπαθακια μοιραζουν στα εκλογικα γραφεια του ΠΑΣΟΚ.. γιατι νομηζουν οτι τουσ αξιζει εντιμος θανατος..

    Εμεισ κραταμε " Παλουκια" ...και περιμενουμε την ωρα που θα τους θυμησουμε πως τα χρησιμοποιουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ίσως για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία που απαιτείται άμεσα να ξανανοίξουν τόποι εξορίας, π.χ. Μακρόνησος,για ηθική και πατριωτική διαπαιδαγώγηση όλων των ΠΑΣΟΚων, από αρχηγό έως και το τελευταίο μέλος μιας οργάνωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]