Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο κύριος ... "μαζί τα μαγειρέψαμε"

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει! Βγαίνει ο Στρος Καν και τον ακούς, τον βλέπεις να το λέει με το στόμα του. Αν ξέρεις γαλλικά κιόλας, τρίβεις τα μάτια σου να δεις αν είναι αλήθεια. Κι αν δεν ξέρεις, όπως εγώ, ρωτάς έναν άνθρωπο, βρε αδερφέ, να διαπιστώσεις αν είναι αλήθεια.

Τι έγινε λοιπόν. Ο κος ΔΝΤ λέει όχι ότι... μαζί τα φάγαμε, αλλά ότι μαζί τα... μαγειρέψαμε! Αυτός με τον Γιώργο. Κι ο Γιώργος δεν ήθελε να το μάθει ο ελληνικός λαός, γιατί του είχε υποσχεθεί ότι λεφτά υπάρχουν.

Κι αυτό που βλέπουμε και ακούμε όλοι μας, πάνε να μας το βγάλουν ότι ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ! Ότι δεν το είπε έτσι, αλλά εννοούσε άλλο, ήταν αλλιώς κι αν ξέρετε λίγο γαλλικά θα καταλάβατε ότι είναι άλλη έννοια και άλλες τέτοιες... άντε μην πω τίποτα τώρα.

Τι είναι αυτή η πολιτική και οι πολιτικοί, ρε παιδί μου. Πάνε να σου βγάλουν το άσπρο μαύρο.
Έλεγε ο Πεταλωτής, χθες, ότι ακούσαμε άλλα. Δεν ήταν έτσι. Ρε αδερφέ, όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες είμαστε μακάκες και ακούσαμε και είδαμε άλλα;

Τι ρωτάω ε;

Αλλά δεν θα μείνω στο γεγονός αυτό, που ό,τι και να μας λένε δεν αμφισβητείται με τίποτα. Τα είπε ο Στρος Καν, είτε θέλετε είτε δεν θέλετε, κι ας τον αναγκάσατε(!) να βγάλει το βράδυ ανακοίνωση για να ανακαλέσει.

Εκείνο που μου κάνει εντύπωση, είναι η στάση των ΜΜΕ.

Και χθες αναρωτήθηκα: ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ;

Τόσο πολύ πια οι διευθυντές εφημερίδων και καναλιών, δεν μπορούν να αξιολογήσουν μια είδηση;

Και εκτός από μπλογκ, δεν το είδα και σε σάιτ!

Τέλος πάντων.

Η ουσία είναι ότι έχει χαθεί η μπάλα! Η κυβέρνηση δείχνει πια σημάδια αποσύνθεσης. Κανείς δεν συμφωνεί με κανέναν. Όλοι φοβούνται αυτό το "πολυφορεμένο" πολιτικό κόστος και δεν παίρνουν την ευθύνη για την αλλαγή που χρειάζεται ο τομέας του.

Και ο πρωθυπουργός, απλός παρατηρητής, πιστεύει αυτούς που τον συμβουλεύουν. Ότι όλα πάνε καλά και η χώρα αλλάζει.

Δεν έχει νόημα να ξαναπώ αυτά που έχουν ακουστεί χιλιάδες φορές ότι μας κυβερνούν 3 οικογένειες τόσα χρόνια τώρα και όλοι είναι ίδιοι.

Θα ήθελα έναν πρωθυπουργό και υπουργούς, που να έχουν περπατήσει στους δρόμους. Να μπορούν να αφουγκραστούν τον κόσμο. Τα θέλω του αλλά και τα πρέπει. Να έχουν δουλέψει στη ζωή τους. Και κυρίως, να μην σκέφτονται το πολιτικό κόστος.

Γιατί το πρώτο που θα κάνουν, αν βγουν, θα είναι να καταργήσουν την βουλευτική τους ασυλία.
Και θα αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη, όπως όλοι οι υπόλοιποι πολίτες αν κάνουν την "λαμογιά".

Τα λέω αυτά για να προσέξουμε τι θα ακούσουμε και ποιους θα πιστέψουμε σε λίγες μέρες, όταν θα ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος!!!


Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. O κύριος ΔΝΤ πάει για πρόεδρος της Γαλλίας και έπρεπε κάποια στιγμή να πουλήσει παλικαριά στους Γάλλους. Αυτό είναι όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο την στιγμη που η αγελαδα δεν παραγει γαλα,οδηγειται στο σφαγειο!
    Επομενη αγελαδα....το αλλο μελος της Μπιλντερμπεργκ,ο Αντωνακης!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]