Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Καλύτερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και φτωχός, παρά καταναλωτής και σκλαβωμένος!»


Μια εκπληκτική φράση-κατάθεση ψυχής από το Γιάννη Δημαρά, επικεφαλή του κόμματος «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών».

«Καλύτερα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και φτωχός, παρά καταναλωτής και σκλαβωμένος», απάντησε ο Δημαράς σε προβοκατόρικο ερώτημα του Πεταλωτή για το μνημόνιο.

Σε μια φράση όλη η Ελλάδα…

Όλα αυτά έγιναν εχθές σε τηλεοπτική εκπομπή με αφορμή το μνημόσυνο για ....
τον έναν χρόνο μνημόνιο.

Με την πρώτη του εμφάνιση σε δημοσκόπηση το κόμμα του Δημαρά δείχνει ότι μπορεί με αξιώσεις να χτυπήσει την είσοδό του στη Βουλή με ποσοστό πάνω από 3%. Με τέτοιες εμφανίσεις του Δημαρά η συνέχεια θα είναι πιο εύκολη.

Όπως ίσως γνωρίζετε, την Παρασκευή το βράδυ στο Λουξεμβούργο, ο Υπουργός Οικονομικών σε μυστική σύσκεψη με επτά ακόμη Υπουργούς Οικονομικών, σε κρυφή αποστολή, προσπάθησε να ξεπουλήσει ό,τι έχει μείνει από την αξιοπρέπεια του Έλληνα.

Σε μια άκρως μυστική συνάντηση, ο Έλληνας Υπουργός κατέθεσε για ακόμη μια φορά τα διαπιστευτήριά του και ως καλός υπάλληλος, υποσχέθηκε στους υπολοίπους ότι θα φέρει αλυσοδεμένους στα σκλαβοπάζαρά τους, τους Έλληνες, «δούλους» στις προσταγές τους.
Πρόσεχε Γιωργάκη μου γιατί όπως λέει και ο λαός μας: «όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκ…τα πατεί!». Γιατί εσύ έχεις βρώμικο σκοπό, αλλά ο λαός θα σε «ξεβρομίσει» γρήγορα…

Και ξαφνικά μας προέκυψε… Λοβέρδος. Ομορφόπαιδο, συνταγματολόγος, Υπουργός, ευφυής τηλεοπτικός παπαρολόγος, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πρωθυπουργού… ξέθαψε το τσεκούρι του πολέμου και ξεκινά τον αγώνα της επόμενης μέρας στο ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση. Άλλωστε η μάχη της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ κρίνεται καιρό πριν αρχίσει επίσημα. Αποφασίζουν για αυτό τα μεγάλα και ποικιλώνυμα συμφέροντα. Άντε Ανδρέα καλό αγώνα, η Παναγιά των εθνικών εργολάβων μαζί σου!!!

Και μιας και μιλάμε για επιγόνους και δοτούς, ο Υπουργός Εσωτερικών, έβγαλε μια λίστα με τους 24 υπερχρεωμένους Δήμους σε όλη τη χώρα. Όπως σε ό,τι κάνει ο Δημαρχάκος έτσι και εδώ, με τη δέουσα «σοβαρότητα» και με στόμφο ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.

Όπως όμως αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά, η άγνοια και η ανικανότητα του εν λόγω «πολιτικού» (ελέω Παπανδρέου), θριάμβευσαν. Ο Δήμος Παξών ο οποίος είχε χρέος μόλις 21.636 ευρώ χρεώθηκε από τον γαλαντόμο Υπουργό με 2.163.601 ευρώ!!! ενώ ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ένας από τους ελάχιστους Δήμους με οικονομική άνεση, χαρακτηρίστηκε από τον Δημαρχάκο υπερχρεωμένος.

Δε θέλω να πιστέψω ότι αυτό έγινε γιατί πρώην Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας, ήταν ο Μίχος ο οποίος είναι νυν Βουλευτής, γνώστης της τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο λίγοι και από αυτούς που απειλούν το Ραγκούση στο εσωτερικών σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό. Όχι ο Δημαρχάκος δε σκέπτεται έτσι, όχι όχι.

Υ.Γ. Παναθηναϊκός δε γίνεσαι… γεννιέσαι!!!

του Στάθη Διομήδη από newstoday , μονταζ Γρέκι



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]