Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΓΑΠ ψάχνει λύση αλά Σόκρατες, με εκλογές στις 19 Ιουνίου

Λύση στο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα ψάχνει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού τού εισηγούνται τη λύση του Πορτογάλου πρωθυπουργού, ο οποίος «εκβίασε» με προσφυγή σε εκλογές τη συναίνεση της αντιπολίτευσης, για να αντιμετωπίσει τα σοβαρά δημοσιονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα της Ιβηρικής.

Τα σενάρια ενός «εκλογικού εκβιασμού» της αντιπολίτευσης από τον πρωθυπουργό, ώστε να συνυπογράψει η ΝΔ ένα δεύτερο Μνημόνιο, φούντωσαν μετά τη σημερινή συνάντηση διάρκειας 1 ώρας και 20 λεπτών με τον Κάρολο Παπούλια, όπου τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζονται δημόσια υπέρμαχοι της συναινετικής αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Λέγεται ότι ο πρωθυπουργός θα επιχείρησει μια διέξοδο προς τα εμπρός, ζητώντας από την αντιπολίτευση να συναινέσει με την ψήφο της στη Βουλή για ένα Μνημόνιο 2, διαφορετικά θα την απειλήσει με προσφυγή σε πρόωρες εκλογές.

Ακούγεται μάλιστα ότι η πιθανότερη ημερομηνία για πρόωρες εκλογές είναι η Κυριακή 19 Ιουνίου.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]