Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην Ελλάδα είμαστε... πάρτε το χαμπάρι!

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011,ώρα 14:45

Βγαίνω από την στάση του μετρό Ομόνοια, απο τη μεριά των οπτικών Μεταξά και αρχίζω να κατηφορίζω την Πειραιώς, με το που βγαίνω κοιτάω γύρω μου και δεν βλέπω τις γνωστές πιάτσες ναρκωτικών, επίσης ρίχνω ματιές προς τη Μενάνδρου και Αθηνάς και όλα περιέργως απο μακρυά φαίνονται ήρεμα.

Ξαφνικά βγαίνει στη Πειραιώς ένα πούλμαν της αστυνομίας γεμάτο λαθρομετανάστες, από πίσω δύο μηχανές της ομαδας ΔΙ.ΑΣ. για συνοδεία.

Με εκπλήσσει ευχάριστα το γεγονός, λέω θα είναι απο τις επιχειρήσεις σκούπα που γίνονται!

Συνεχίζω να κατηφορίζω, βλέπω μερικές περίεργες φάτσες Αλγερινών-Μαροκινών σε μία γωνία, λέω θα έχει μεταφερθεί το στέκι των ντίλερς αλλα δεν είχε τοξικομανείς!

Δεύτερη έκπληξη… στο απέναντι πεζοδρόμιο βλέπω μία πεζή περιπολία αστυνομικών, ένας άντρας και μία γυναίκα, κατηφορίζουν και αυτοί την Πειραιώς, φτάνουν στο ύψος του υπουργείου εργασίας και περνάνε απέναντι μαζί μου, επειδή βιάζομαι να πάω στη στάση του λεωφορείου ανοίγω το βήμα μου και τους περνάω.

Φτάνω στη στάση λεωφορείων ΙΚΑ, εκεί είναι μαζεμένοι όλοι οι τοξικομανείς και στη μέση ο ΑΛΙ ο φτωχός μετανάστης που πουλάει τα ναρκωτικά του για να ζήσει...!

Περιμένω έκπληκτος να φτάσει η πεζή περιπολία, είμαι μόνος μου στη στάση, το πεζοδρόμιο γεμάτο μαστουρωμένους, στο σημείο υπάρχουν και δύο κινέζικα μαγαζιά. Οι ήσυχοι κινέζοι κοιτάνε τρομαγμένοι το πλήθος και φοφούνται μην συμβεί τίποτα….

Από μακρυά ένας τοξικομανής βλέπει τους αστηνομικούς και αρχίζει να φωνάζει στον ΑΛΙ, ΑΛΙ ΑΛΙ… τίποτα ο αλί δεν αγχώνεται καθόλου.

Φτάνει η αστυνομία, τους βλέπουν, η γυναίκα αστυνομικός φωνάζει: όποιος δεν έχει δουλειά φεύγει τώρα! Και αμέσως τους προσπερνάει...! Και κανένας δεν φεύγει από το σημείο, ούτε καν ο μαύρος ΑΛΙ που μοιράζει τα ναρκωτικά! (φαίνεται όλοι είχαν κάποια δουλεία και για αυτό δεν έφυγαν), ενώ ο τοξικομανής του φωνάζει φύγε, φύγε, αυτός ατάραχος τελειώνει τη μοιρασιά και φεύγει μετά απο λίγο… Τη θέση του παίρνει ένας άλλος φτωχός μετανάστης από την Αφρική, που πουλάει και αυτός τίμια τα ναρκωτικά του, μπροστά στα μάτια της αστυνομίας…

Δύο βορειοΕυρωπαίοι τουρίστες περνάνε από τη στάση και αμέσως ένας από τους παρευρισκόμενους κάνει νοήματα σε κάποιον άλλον, ίσως να είναι τα επόμενα θύματα τους...

Προσπαθώ να βλέπω τους τουρίστες, αλλά προσπαθώ να μην κοιτάω..

Μένω μόνος να περιμένω τη στάση μέρα μεσημέρι, και γύρω μου γεμάτο λαθρομετανάστες εμπόρους ναρκωτικών, βαποράκια, τοξικομανείς και να μην ξέρεις τι θα ακολουθήσει..

Για το βράδυ δεν μπορώ να σκεφτώ τι γίνεται…

Προφανώς αν μερικοί Έλληνες παίρναμε το νόμο στα χέρια μας και ρίχναμε κανα-δυο στον ΑΛΙ, θα ήμασταν τώρα μέσα με κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση, με τις ευλογίες του νέου νόμου Καστανίδη!

Βάζω στοίχημα ότι θα μας συνελάμβανε η ίδια πεζή περιπολία που χαιρέτησε τον έμπορο ναρκωτικών ΑΛΙ που μόνο τσιγάρο δεν τον κέρασε.

Εμείς οι Έλληνες είμαστε μόνοι μας, ο ρόλος μας είναι να πληρώνουμε φόρους και να μην μιλάμε, ενώ οι έμποροι ναρκωτικών σαν το ΑΛΙ απολαμβάνουν κάθε ασυλία... Άσε που θα έχει κάνει αίτηση για άσυλο..

Απορώ πως δεν σκέφτηκαν να ζητήσουν ενισχύσεις από τον ασύρματο και να πιάσουν τον ΑΛΙ, μήπως να τον στείλουν στη χώρα του να συνεχίσει να πουλάει εκεί ναρκωτικά, αλλά στην Ελλάδα είμαστε!

Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τα είπες όλα φίλε..... (και μπράβο για την περιγραφή - με πήγες εκεί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]