Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πραγματικό σχέδιο των λαθροεισαγωγέων. Μην πέφτετε στην παγίδα!

Μετά τη χθεσινή, φρικιαστική δολοφονία του 44χρονου ο κόσμος ξαφνικά «ξύπνησε». Και δεν εννοώ μόνο τις «ακροδεξιές» οργανώσεις, αλλά τον απλό κοσμάκη, τον αγανακτισμένο πολίτη, υποκινούμενο μονάχα από το φόβο και την οργή του. Βγήκε στους δρόμους, φώναξε, διαμαρτυρήθηκε, έσπασε και τα ‘κανε όλα γυαλιά καρφιά! Αυτό περιμέναμε όλοι, την τελευταία σταγόνα που θα ξεχείλιζε το ποτήρι και την έκρηξη του μεγάλου μπαμ, την πολυπόθητη επανάσταση και, ενδεχομένως, ανάσταση της χώρας!

Μέσα στο χαμό κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν στο κυνήγι όποιον άσχετο αλλοδαπό περνούσε από το σημείο. Όλοι οργισμένοι ουρλιάζουν «έξω οι ξένοι» και «το αίμα πληρώνεται με αίμα». Αντίποινα για τον άδικο χαμό του συμπολίτη μας, αλλά και για όλα τα εγκλήματα πριν απ’ αυτό. Και ρωτάω τώρα εγώ, η άσχετη σκεπτικίστρια: είμαστε σίγουροι ότι ξυπνήσαμε κι ότι επαναστατούμε;

Προσωπικά, ως γνωστή συνωμοσιολόγα, θα εκθέσω το δικό μου σενάριο. Πείτε με τρελή, δε θα είναι η πρώτη φορά, ωστόσο καθίστε να το σκεφτείτε πριν το απορρίψετε. Κρατείστε το έστω στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Λέω, λοιπόν, εγώ η τρελή, ότι όλο αυτό ήταν στημένο! Αυτό που ήθελαν κάποιοι το πέτυχαν: εδώ ήθελαν από την αρχή να μας οδηγήσουν, αυτός ήταν ο σκοπός τους: μια βίαιη εξέγερση εναντίον όλων των αλλοδαπών συλλογικά, ένα νέο κύμα αλόγιστης κι αδιάκριτης βιαιοπραγίας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Κατ’ αρχάς, είναι κοινό μυστικό, ότι τα λαθροόρκς (οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αλλοδαποί) δεν ήρθαν μόνοι τους στην Ελλάδα, αλλά ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ! Η ίδια η πολιτεία τους κουβάλησε εδώ και μάλιστα με δικά της έξοδα! Πληρωμένοι δολοφόνοι, που θα εξυπηρετούσαν τα σχέδια των εθνοπροδοτών που μας κυβερνούν, αλλά και όσων βρίσκονται πίσω από αυτούς. Δεν είναι τίποτε άλλο από μαριονέτες στα χέρια μαριονετοπαιχτών. Το όπλο στα χέρια του δολοφόνου.

Εκτός από τα λαθροόρκς, ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι λίγοι κακομοίρηδες, που έκαναν το λάθος να έρθουν παράνομα στη χώρα μας, προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, επειδή βρήκαν τα σύνορα ανοιχτά. Ένα 20% ας πούμε όλων των λαθραίων. Οικογενειάρχες, δουλευταράδες, διάγουν έναν εντιμότατο βίο και δεν πειράζουν ούτε έχουν σκοπό να πειράξουν κανέναν. Θύματα όπως εμείς. Εντάξει, ήταν έγκλημα η παράνομη είσοδος στη χώρα, αλλά δεν είναι και για σκότωμα. Εξ’ άλλου, δε μπορούμε να τους κρίνουμε εάν δεν έλθουμε στη θέση τους. Ξέρει κανείς μας πώς είναι να πεινάει το παιδί σου, να σου ζητάει ένα ποτήρι γάλα και να μην έχεις να του το δώσεις;

Πολύς κόσμος παραπονιέται κατά των αλλοδαπών για διάφορους λόγους, όπως για την ανεργία, για τα επιδόματα και δικαιώματα που έχουν οι ξένοι κι όχι εμείς και φυσικά – πρώτα και κύρια – για την εγκληματικότητα. Για το πρώτο, λοιπόν, δε φταίει ο ξένος, αλλά ο καρμοίρης Έλληνας, που αντί να δώσει δουλειά στο συνέλληνά του, ψάχνει φτηνά εργατικά χέρια. Για το δεύτερο δε φταίει ο ξένος, αλλά η σάπια πολιτεία μας, που έχει θεσπίσει τέτοιους ηλίθιους, παράλογους κι ανθελληνικούς νόμους. Για το τρίτο, φταίει ο ξένος. Αλλά δε γίνεται να την πληρώσουν ΟΛΟΙ οι ξένοι αδιακρίτως. Για τους φταίχτες, λοιπόν, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ! Για τους υπόλοιπους απλή απέλαση, για να ησυχάσει επιτέλους το κεφάλι μας. Δώστε τους χαρτιά να φύγουν κι ας πάνε όπου τους φωτίσει ο Θεός. Η Ελλάδα απλώς ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!

Μετά τα χθεσινά επεισόδια κανείς δεν κάθησε να σκεφτεί και να κάνει το διαχωρισμό μεταξύ ορκς κι απλών λαθρομεταναστών. Ξαφνικά άρχισαν όλοι να καταφέρονται εναντίον ΟΛΩΝ των αλλοδαπών συλλήβδην με διαθέσεις άγριες, παρακινώντας σε βία. Μα δεν καταλαβαίνει κανείς πως αυτό είναι που προσπαθούν όσοι μας κουβάλησαν τα λαθροόρκς και οι βλαμμένοι αναρχοαλληλέγγυοί τους; Να προβούμε σε βάναυσες πράξεις, σε βαρβαρότητες συλλογικές, ώστε να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον μας και να έχουν λόγο να εισβάλλουν στην Ελλάδα για να μας αποτελειώσουν, να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους! Αυτό θέλουν! Μην τους κάνετε το χατήρι, μην πέφτετε στην παγίδα! Έλληνες, για όνομα του Θεού, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!

Ξεσηκωμένοι όλοι από την – όχι άδικη – οργή τους, ξέχασαν τη διαφορά μεταξύ της Αθηνάς και του Άρη. Και οι δύο ήταν θεοί πολεμιστές, αήττητοι στη μάχη. Η μια όμως μαχόταν για το δίκαιο, με σύνεση και σοφία, ενώ ο άλλος ήταν πολεμοχαρής και η προσωποποίηση των άγριων ενστίκτων. Έλληνες, η οργή είναι κακός σύμβουλος! Σκεφτείτε σαν Έλληνες! Ψύχραιμα, με στρατηγική και σύνεση! Αν θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα, οι κινήσεις μας πρέπει να είναι μεθοδικές, όχι βιαστικές και εν βρασμώ ψυχής. Ακόμα και κάποιοι ψευτοπατριώτες, που καλούν σε βίαια ξεσπάσματα, έχουν άλλους, δόλιους σκοπούς. Προσέξτε, γιατί πολλοί είναι λύκοι ντυμένοι πρόβατα!

Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι με την κατάσταση που επικρατεί, αλλά ας μη χάσουμε τις αρετές του Έλληνα: τη λογική, τη σύνεση, τη δικαιοσύνη και την ανθρωπιά. Η χθεσινή άσκοπη επίθεση σε μεμονωμένους περαστικούς αλλοδαπούς δεν ταιριάζει στον Έλληνα. Προσοχή, συνέλληνες, μη χύσετε αθώο αίμα πάνω στην οργή σας! Μη γίνετε αυτό που σιχαίνεστε και καταδικάζετε: δυνάστες και φονιάδες! Και το τονίζω αυτό, γιατί αν κοιτάξετε πίσω στην ιστορία, σχεδόν όλες οι επαναστάσεις κατέληξαν να εκφυλιστούν κι ο καταπιεσμένος να γίνει ο δυνάστης. Αυτή είναι η αντίδραση του όχλου και της μάζας, που παρασύρεται από τα αισθήματα και τα ένστικτά του. Εμείς όμως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και ουδέποτε υπήρξαμε μάζα ή βάρβαροι! Μην αφήσετε τα σχέδια των υποκινητών να αμαυρώσουν τον αγώνα μας και μη δώσετε λόγο σε κανέναν να πει πως οι Έλληνες είναι κτήνη! Την οργή μας θα την στρέψουμε μονάχα εκεί που πρέπει κι όχι εναντίον αθώων. Πρώτος στόχος τα 300 γουρούνια που μας κυβερνούν και κατόπιν τα αλλοδαπά μιάσματα των γκέτο του κέντρου της Αθήνας. Οι υπόλοιποι… απλώς ΕΞΩ!!!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

  1. Πολυ σωστα υποψιασμενη η Αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραια, ΕΞΩ, καλά τα λες.
    Ποιος όμως θα τους διώξει ρε παιδί;
    Αφου όλοι αδιαφορουν, ειναι μεσα στο κόλπο!

    Επισης κανεις ενα πολύ μεγάλο λάθος: Δεν ερχονται εδω επειδη πεινανε. 3 και 5 χιλιαρικα ο καθενας δινουν στη μαφία για να τους φερει. Αυτα τα 3 και 5 χιλιαρικα στην χωρα τους ειναι τεραστια περιουσια. Ερχονται εδω για να ζησουν το american dream tους. Οχι γιατι πεινανε. Αυτο να το ξεκαθαρισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Ανώνυμε,

    θα τους διώξουμε ΕΜΕΙΣ! Δημιουργία πολιτοφυλακών ΤΩΡΑ! Όσο για τα υπόλοιπα, είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ κουβέντα, πάνω στην οποία επίτρεψέ μου να έχω γνώση. Πληρωμένους δολοφόνους έφεραν ο Γιωργάκης και το συνάφι του για να πετύχουν αυτόν τον πανικό που ξεκίνησε. Κάποιοι ελάχιστοι όμως ήρθαν εδώ γιατί όντως πεινούν και μπορώ αν θέλεις να σου γνωρίσω κανα δυο οικογένειες που ξέρω, γιατί προφανώς και κρίνεις μόνο από τα ορκς στο κέντρο της Αθήνας. Έλα μου όμως που λαθρομετανάστες δεν είναι μόνο αυτοί, αλλά και από μη αφρικανικές χώρες και μη μουσουλμάνοι. Ελάχιστοι μεν, το δέχομαι, αλλά δε μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα. Όπου παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας, τίποτα δεν είναι απόλυτο, γιατί απλούστατα ποτέ δε μπορούν σε μια ομάδα ανθρώπων να είναι ΟΛΟΙ ίδιοι. Ακριβώς όπως δεν είμαστε και όλοι οι Έλληνες ίδιοι.

    Με εκτίμηση,
    Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ανώνυμε,

    ΕΜΕΙΣ θα τους διώξουμε! Δημιουργία πολιτοφυλακών ΤΩΡΑ!
    Όσο για τα υπόλοιπα, επίτρεψέ μου να έχω γνώση επί του θέματος. 1) Μια μικρή μερίδα είναι αυτοί που πληρώνουν τη μαφία να τους φέρει (και είναι στάνταρντ ταρίφα 2000 ευρώ το κεφάλι, όχι τόσο που λες). 2) Οι περισσότεροι είναι πληρωμένοι δολοφόνοι που έφεραν ο Γιωργάκης και το συνάφι του ακριβώς για να δημιουργήσουν αυτόν τον πανικό. 3) Ελάχιστοι μεν, αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ και κάποιοι που πεινούν. Γνωρίζω τουλάχιστον δύο οικογένειες προσωπικά, που δε μπορείς να φανταστείς λόγους για τους οποίους άφησαν τις πατρίδες τους. Και δουλεύουν εδώ τίμια, έχουν φιλότιμο, έχουν βοηθήσει πολύ την οικογένειά μου σε δύσκολες στιγμές και δεν έχουν πειράξει ποτέ κανέναν.
    Το ξέρω πως είναι ελάχιστοι κάτι τέτοιοι, αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Όπου παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας, δε μπορούμε να είμαστε ποτέ απόλυτοι, γιατί απλούστατα δε γίνεται σε μια ομάδα ανθρώπων να είναι ΟΛΟΙ ίδιοι. Ακριβώς όπως δεν είναι ίδιοι και όλοι οι Έλληνες.

    Με εκτίμηση,
    Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ; ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ; ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ. ΓΙΑΤΙ ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ; ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαινομενικά σωστή η σκέψη σου.
    Ομως η αντίδραση των κατοίκων και των ακροδεξιών στοιχείων, με περιπολίες, θα προκαλέσει εσωτερική μετανάστευση των ...λαθρομεταναστών. Αφού δεν θα μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν στις πολύπαθες περιοχές (πατήσια. κυψέλη, αγ Παντελεήμώνας) επειδή οι κάτοικοι μόνοι τους θα τις φρουρούν θα αναγκαστούν να πάνε σε άλλες περιοχές. ΑΥΤΟ είναι που θέλουν να αποφύγουν οι αριστεροί θολοκουλτιουράρηδες και άρθρα σαν το δικό σου. Να έρθει το πρόβλημα στα μέρη τους ή να τους πλησιάσει έστω. Και να ρωτήσω κάτι.... θα έλεγες τα ίδια αν ο νεκρός ήταν ο πατέρας σου?
    Θα είχες τέτοια καθαρότητα σκέψης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Ανώνυμε,

    Ζω στην επαρχία. Έχουμε κι εδώ αλλοδαπούς, αλλά δεν έχουν καμία σχέση μ'αυτούς της Αθήνας. Το περιμένουμε ότι μετά από το μπαμ τα ορκς θ'αρχίσουν να μεταναστεύουν στις περιοχές μας και, πίστεψέ με, τους περιμένουμε. Είμαστε χωριάτες εμείς και δε μασάμε! Τα όπλα είναι έτοιμα για το κάθε καθίκι που θα τολμήσει να εγκληματίσει. Το 'χουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν κι η αστυνομία τίποτα δε μπόρεσε να μας κάνει.

    Όσο για το άλλο, όχι, πιστεύω πως αν ήταν νεκρός ο πατέρας μου, δε θα μιλούσα με την ίδια καθαρότητα σκέψης. Ευτυχώς όμως δεν είναι, οπότε ΕΥΤΥΧΩΣ μπορώ να έχω ακόμα καθαρή σκέψη. Κάποιος πρέπει να το κάνει κι αυτό, δε νομίζεις; Επειδή όμως δε θέλω να θρηνήσει κανείς άδικα έναν πατέρα ή ένα παιδί, όπως κάποιοι δικοί μας, γι'αυτό υποστηρίζω ΟΧΙ στα πογκρόμ συλλήβδην, αλλά στο στόχο που πρέπει. Στα ορκς.

    Ανεγκέφαλε, εύκολα γίνεται ο διαχωρισμός. Οι φταίχτες είναι στο δρόμο, οι αθώοι στα σπίτια τους. Προσωπικά θα έσφαζα οποιονδήποτε καίει τη σημαία μου ή βλάπτει την πατρίδα μου, αλλά όχι και να μπουκάρω μέσα σε σπίτια και να σφάζω οικογένειες που ήρθαν εδώ από ανάγκη. Αυτό δεν είναι άμυνα, είναι βάρβαρη επίθεση. Δεν είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του Έλληνα η βαρβαρότητα.

    Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! Αν κοιταξουμε λιγο πισω στην ιστορια, το ιδιο εγινε και στην Γαλλική Marseille. Επεσε κατακορυφα η αγοραστικη αξια των κατοικιων στο κεντρο γιατι τις κατοικουσαν πλεον μονο αλλοδαποι. Καποια γεγονοτα σταθηκαν αφορμη να κανουν τους ντοπιους να εναντιωθουν στους αλλοδαπους και να υπαρξουν παρομοιες καταστασεις με αυτες που βιωνει σημερα το κεντρο της Αθηνας. Το αποτελεσμα? Οι κατοικιες αυτες εχοντας πλεον εξευτελιστικη αξια μεταπωλησης και μηδαμινη ζητηση κατεληξαν να πωληθουν απο τους ιδιοκτητες τους οσο-οσο στους μονους υποψηφιους αγοραστες: τα τραστ!! Σημερα ειναι μεγαλα εμπορικα κεντρα χτισμενα με επιδοτησεις που δοθηκαν στα τραστ για "εξωραισεις" του περιβαλλοντος και βέβαια τα κέρδη αυτών τα εκμεταλλεύονται τα τραστ.... ΚΙ ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και όσο οι Έλληνες θα σφάζονται με τους αλλοδαπούς ή και μεταξύ τους, κάποιοι άλλοι θα περνούν τα νομοσχέδια και θα φέρουν το σχέδιο εις πέρας.
    Τυχαία η σημερινή ανακοίνωση για διάλυση της αστυνομίας; (και δε λέμε ότι δεν είχε τα χάλια της, αλλά οι πολιτικοί πρϊστάμενοι-υπουργοί ευθύνονται γι΄ αυτό).
    Ο σκοπός προφανής: παραδόστε την χώρα στο χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξέρω ποιά είναι τα σχέδια των εξουσιαστών, ούτε με αφορά!! Ξέρω οτι σκοτώνουν άδικα συνανθρώπους μας κ δεν κάνουμε τίποτε!! Ή θα τους φάμε ή θα μας φάνε!!! Τα άλλα είναι εκ του πονηρού...εκτός αν οργανώσουμε ομάδες περιφρούρησης, κ φυλάμε τις γειτονιές μας τα βράδια ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ κ με άτομα σεκιούριτυ μέσα, για να έχουν κ αυτοί δουλειά,(αφού πρώτα αρνηθούμε να πληρώνουμε την αστυνομία όμως, γιατί αρκετά μας τα έχουν κάνει!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. να φυγουν να πανε ολοι τουσ απο κει που ρθαν δεν με νοιαζει τιποτα αλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ "ΦΥΣΙΚΟ".

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΡΙΔΡΟΥΝ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ), ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, AKΡΑΙΟ κτλ.

    ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ (= ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ/ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΑΦΙΑ, ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΙ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ/"ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ κτλ.):

    ΜΗΠΩΣ Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ...
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕTOIA TYXH...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητηρια,για το μεστο και γεματο ανθρωπια,αρθρο.
    Μην δινουμε οι εχεφρονες,πραγματικοι πατριωτες,λογο στα ανθελληνικα φαισιστοειδη,να παρουν τον νομο στα χερια τους,και μετα να βρεθουμε πισω απο ενα φασιστικο καθεστως,οπου θα απαγορευσει τα παντα,στο ονομα της ασφαλειας μας
    Μπορουμε εμεις,μονοι μας και εξυπνα,χωρις βια,να το κανουμε.
    Εχω κατα 99% ιδια αποψη.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]