Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέο δάνειο ύψους 80-100 δισ. ευρώ προτείνει το ΔΝΤ

Νέο δάνειο για την Ελλάδα ύψους 80-100 δισ. ευρώ προτείνει το ΔΝΤ, ένα χρόνο μετά την υπογραφή του Μνημονίου των 110 δισ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες των Dow Jones και Wall Street Journal.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal ανέφερε ότι ένα νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, ύψους σχεδόν 60 δισ. ευρώ, το οποίο θα καλύψει τις δανειακές της ανάγκες έως το 2013, βρίσκεται «στο τραπέζι».

Το νέο δάνειο φέρεται να περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση της Ελλάδας για φέτος (απομένει η εκταμίευση 25 δισ. ευρώ έως το τέλος του έτους), για το 2012, οπότε η Ελλάδα θα χρειαστεί να αντλήσει περίπου 27 δισ. και για το 2013, όταν οι ανάγκες της Ελλάδας ανέρχονται σε περίπου 32 δισ. ευρώ.

Νωρίτερα το πρωί, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dow Jones μετέδωσε ότι η Ελλάδα περιμένει να λάβει νέο πακέτο βοήθειας ύψους περίπου 60 δισ. ευρώ τον επόμενο μήνα, επικαλούμενο υψηλόβαθμο στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τα καθάρματα...Μετατρέπουν όλα τις υποχρεώσεις της Ελλάδος προς ιδιώτες ομολογιούχους σε ενυπόθηκα δάνεια πρός Κράτη! Τα καθάρματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]