Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Φεβρουάριος φέρνει νέα μέτρα και νέο DVD της Τζούλιας

  • Η Τρόικα έρχεται και η Τζούλια... επανέρχεται!
Το άκρως ανησυχητικό είναι ότι το καινούριο DVD της Τζούλιας θα είναι πολύ σκληρότερο από το προηγούμενο.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Το θέατρο του παραλόγου. Όταν ετοιμάζονται ανακοινώσεις για νέα, επώδυνα μέτρα, ξάφνου εμφανίζεται η Τζούλια με καινούριο ροζ DVD.

Πείτε μας συνωμοσιολόγους αλλά είναι δεδομένο ότι η κυβέρνηση δεν στεναχωριέται καθόλου με αυτές τις εξελίξεις αφού κάθε τέτοια καλλιτεχνική δημιουργία γίνεται πρώτο θέμα ακόμα και στις πιο απίστευτες εκπομπές. Μην απορήσετε εάν την δείτε καλεσμένη σε τίποτα “Ανατροπές” να αναλύει βαθυστόχαστα την κρίση ανικανότητας των εργαζομένων μετά τα σκληρά μέτρα.

Το απίστευτο όμως είναι άλλο: Ότι το DVD θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σε νέα, εβδομαδιαία εφημερίδα στις αρχές Φεβρουαρίου!! Με το που θα τελειώσει δηλαδή το θέατρο Λοβέρδου – Ρέππα – Τρόικας, ο πρωθυπουργός θα βγάλει έρπη στο μέτωπο σαν ινδή ιέρεια και ο Βενιζέλος θα τηρεί “αποστάσεις” για να μην τρακάρει με τον Πάγκαλο και ανοίξουμε βιοχημανία λιπασμάτων.

Εκεί λοιπόν που θα αναγκαστούν να ομολογήσουν ότι παρά τις επικές μάχες που έδωσαν με την Τρόικα, εντέλει θα μας ξεσκίσουν στις περικοπές, θα βγει η νέα εφημερίδα και όλοι θα ασχοληθούν με το ξέσκισμα της σκιώδους υπουργού αποκλιμάκωσης των σεξουαλικών απειλών κατά της κυβέρνησης.

Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα, βάζουμε στοίχημα και τα λέμε για τις αρχές του Φλεβάρη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η Τζούλια του σοφτ πορν, όπως την προτιμάτε - με ποπ κορν ή με "bubbly". Αλλά μην τη νομίσετε για καμιά χαζοξανθιά. Έχει μεγάλο παρόν και ακόμα μεγαλύτερο μέλλον, αφού έχει αναλάβει εθνική αποστολή και οι επιταγές έρχονται απ' ευθείας από τον Στρως-Καν.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]