Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το "Ειρηνικό" Ισλάμ στα σχέδια της Νέας Τάξης

Το άρθρο αυτό περατώθηκε στον απόηχο της τρομοκρατικής ενέργειας στη Ρωσία, κατά πάσα πιθανότητα από ισλαμιστές τρομοκράτες, όπου 35 άτομα σκοτώθηκαν ενώ περίπου 150 βρίσκονται τραυματισμένοι.
Τα χείλη των αρμόδιων φορέων στη Ρωσία είναι σφραγισμένα αλλά η μέθοδος και η εκτέλεση μαρτυρούν ότι οι καταβολές της επίθεσης είναι από μουσουλμάνους ακραίους τρομοκράτες, προφανώς Τσετσένους.
Προφανώς η υπόθεση της Τσετσενίας και οι πολιτικές επιδιώξεις τόσο των Ρώσων όσο και των Αμερικανών στη περιοχή, είναι θέμα πολύπλοκο και πολυδιάστατο και φυσικά δεν είναι εφικτό να αναλυθεί μέσα από ένα άρθρο ιστολογίου. Αυτό όμως το οποίο είναι εύκολα αντιληπτό από τον μέσο άνθρωπο, αν και τα ΜΜΕ, προσπαθούν να το αποσιωπήσουν με την γνωστή μέθοδο της «έλλειψης σχολιασμού» είναι η παρουσία των μουσουλμάνων ως παράγοντα αποσταθεροποίησης μιας περιοχής και ο χειρισμός συγκεκριμένων φονταμενταλιστικών ομάδων ως «όπλο».
Ο λόγος για τον οποίο αναγκαζόμαστε να αναλύσουμε την μουσουλμανική παρουσία στη Μόσχα είναι διότι «διαισθανόμαστε» ένα μοτίβο κινήσεων που συμβαίνει και στην Ελλάδα και ομολογουμένως αποτελεί «κερκόπορτα» για την εδαφική μας ακεραιότητα.
Ο Πούτιν, επανειλημμένα είχε κατηγορήσει τις χώρες της Δύσης και ειδικά την Μ. Βρετανία για δράση Μυστικών Υπηρεσιών στη χώρα και μάλιστα ως επιχείρημα είχε επικαλεστεί τον μεγάλο αριθμό Μη Κυβερνητικών Οργανισμών που είχαν δημιουργηθεί και «επιχειρούσαν» κοπτώμενοι δήθεν για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Ρωσία.
Φυσικά οι «δημοκρατικές» δυνάμεις είχαν και άλλο «όπλο» πιο αποτελεσματικό και δεν είναι άλλο από την καθοδηγούμενη από τις Μυστικές Υπηρεσίες τρομοκρατία.
Στην Ελλάδα, έχουμε γευτεί αυτό το όπλο άπειρες φορές (εδώ χρησιμοποιούν τις ακροαριστερές ένοπλες ομάδες), απλώς στην Ρωσία τράβηξαν το χαρτί του Ισλαμικού Φονταμενταλισμού μέσω της υποστήριξης σε Τσετσένους Αυτονομιστές με ακόμα πιο αιματηρά αποτελέσματα.
Οπλισμός, πληροφορίες, χρήματα, πόροι, υλικοτεχνική υποδομή, ακόμα και εκπαίδευση Tσετσένων αυτονομιστών σε «φίλιες» των Αμερικανών αραβικές χώρες, είναι μόνο ένα κομμάτι από τον πόλεμο που έχει κηρύξει στην πάλαι ποτέ «Αρκούδα» η πολιτισμένη Δύση.
Οι μουσουλμάνοι, κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιηθεί ως παράγοντας αποσταθεροποίησης ακόμα και στα Βαλκάνια, στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου επιχείρησαν και πέτυχαν να αναφλέξουν έναν ακόμα πόλεμο οι Η.Π.Α ενώ είναι γνωστό ότι στον «ειρηνική εισβολή» στην Ευρώπη, αιχμή του δόρατος αποτελούν μετανάστες μουσουλμάνοι με τους «υποστηρικτές» τους που δεν είναι άλλοι από ΜΚΟ, χρηματοδοτούμενες αδρά από συγκεκριμένα κέντρα της Νέας Τάξης.
Το δόλωμα που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη είναι η φτηνή εργασία και ο «ανταγωνισμός» στην παραγωγή αλλά αυτό που ουσιαστικά επιτυγχάνεται είναι το ανακάτεμα ενός γηραιού Ευρωπαϊκού πληθυσμού με μουσουλμάνους μετανάστες που ολοένα αυξάνονται.
Εδώ μπορεί κάποιος να δει την αντίφαση. Από την μια η Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά παράδοση φιλελεύθερη και Δημοκρατική με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα να αυτοκαταστρέφεται με την υποστήριξη και υποδοχή μεταναστευτικών ροών που αλλοιώνουν τη σύνθεση, το χαρακτήρα και τις επιδιώξεις της.
Στην Ελλάδα, το παιχνίδι είναι ακόμα πιο περίεργο. Μέχρι σήμερα, είχαμε συνηθίσει τις λεγόμενες ακρο-αριστερές – αναρχικές ομάδες με τα πρωτότυπα ονόματα και τις επιθέσεις που αρκετές φορές φανέρωναν ότι πραγματοποιούνταν από ερασιτέχνες με την βοήθεια όμως κάποιων πεπειραμένων που σε καμία περίπτωση δεν ήταν δυνατόν να είναι «απλοί επαναστατημένοι» προλετάριοι που πήραν τα όπλα στα χέρια τους.
Οι ενέργειες, φανέρωναν ότι είχαν σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια, είχαν ληφθεί υπ΄ όψιν παράγοντες που μόνο ένας «στρατιωτικός νους» με επιχειρησιακή πείρα μπορούσε να πραγματοποιήσει. Βέβαια, ο «νους» αυτός παρέμενα απλός τσιλιαδόρος και άφηνε τα εκτελεστικά όργανα να συνεχίσουν την αποστολή με αρκετές φορές τραγικά αποτελέσματα όπως στη περίπτωση Αξαρλιάν ή στην βόμβα του Ξηρού που έσκασε στα χέρια του.
Είναι γνωστό ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα αποτελούσε το μακρύ χέρι ξένων μυστικών υπηρεσιών που «ειδοποιούσαν» τις εκάστοτε κυβερνήσεις ότι δεν κυβερνούσαν την χώρα ούτε είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Αρκετές δε φορές όπως στη περίπτωση του Δεκέμβρη 2008, απέδειξαν περίτρανα ότι σε συνεργασία με τα ΜΜΕ και την «αριστερίζουσα» φασιστική δημοσιογραφία μπορούσαν να προκαλέσουν πολιτικές εξελίξεις για λογαριασμό της Νέας Τάξης.
Για την Ελλάδα όμως έχει προκύψει μια νέα απειλή που ακούει στο όνομα «μετανάστευση». Έχουν διεισδύσει στην Ελλάδα μουσουλμάνοι μετανάστες σε κρίσιμους αριθμούς που αποτελούν πλέον παράγοντα δημογραφικής αλλοίωσης για τον Ελληνισμό. Η έλευση αυτή είναι προφανές ότι εξυπηρετεί την Νέα Τάξη που οραματίζεται τον κατακερματισμό των Εθνών με πρώτο στόχο τον Ελληνισμό μιας και τα ιδεώδη που πρεσβεύει είναι πλέον απαγορευμένα για αυτούς και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση που οραματίζονται.
Την ίδια στιγμή στην Ευρώπη φαίνεται να διεισδύει οικονομικά, εκτός από την Ρωσία και η Κίνα που έχει πλέον στρατηγική – οικονομική πρόσβαση στα Ελληνικά Λιμάνια ύστερα από την παραχώρησή τους.
Οι επιδιώξεις των ΗΠΑ που βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης με την Κίνα και την Ρωσία, σίγουρα έχουν σε υψηλή ιεραρχική κλίμακα, ένα σχέδιο αποτροπής της διείσδυσης αυτής ή της συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Ισλαμικός Φονταμενταλισμός θα είναι το κλειδί του ανορθόδοξου αυτού πολέμου μιας και οπλισμένοι φανατικοί θα επιτίθενται σε Κινεζικούς ή Ρωσικούς στόχους (οικονομικούς, στρατηγικούς κτλ) προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Μυστικών Υπηρεσιών που τους «χειρίζονται».
Εμείς, σαν χώρα, απαθείς, με προδοτικό τρόπο, αγωνιζόμαστε μέσω ΜΚΟ, και προδοτών πολιτικών, αντάξιων «Νενέκων» να εξασφαλίσουμε το «προγεφύρωμα» της Νέας Τάξης με την πολιτική που εφαρμόζεται και τις ανύπαρκτες δικλείδες ασφαλείας στην χορήγηση Ασύλου και τις νομιμοποιήσεις – ελληνοποιήσεις μεταναστών.
Βέβαια, οι Γραικύλοι πολιτικάντηδες – προδότες, έχουν συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο από μια διοικητική πράξη και ένα κομμάτι χαρτί με σφραγίδα για να γίνει κάποιος «ΕΛΛΗΝΑΣ» και με την βοήθεια των πρακτόρων (ΜΜΕ) της Νέας Τάξης, έχουν επιδοθεί σε ένα καταιγισμό προπαγάνδας προκειμένου το μυαλό του δυστυχούς Έλληνα να σκέπτεται όπως εκείνοι θέλουν με γνώμονα τη Πολυπολιτισμικότητα και την Πολύχρωμη Κοινωνία και όχι το Έθνος και την Πατρίδα. Και για όποιον ξεστρατίσει... πάντα θα υπάρχει μια τρομοκρατική οργάνωση ισλαμική ή αριστερίστικη για να τον βάλει να «προβληματισθεί».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]