Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νομική Σχολή: Η κυβέρνηση μιλάει για επικείμενη προβοκάτσια


Γράφαμε μόλις χθες και αναρωτιόμασταν "Μήπως η Νομική είναι μία βόμβα έτοιμη να σκάσει;", αφήνοντας σαφείς φόβους για την πιθανότητα κάποιας προβοκάτσιας. Σήμερα, η κυβέρνηση αφήνει να διαρρεύσουν δικές της φοβίες για την πιθανότητα κάποιας προβοκάτσιας που επιδιώκεται με την κατάληψη της Νομικής Σχολής.
Έτσι, κυβερνητικοί κύκλοι αποδίδουν την κατάληψη της Νομικής απο λαθρομεταναστες σε “προβοκάτσια” που έστησαν οι φορείς της αριστεράς που τους στηρίζουν με σκοπό “την πρόκληση γενικότερης αναταραχής για την οικονομία”
Το ΣΚΑΙ (γνωστό για την φιλοκυβερνητική του "εργασία") μεταδίδει ότι “κυβερνητικοί κύκλοι φοβούνται το ενδεχόμενο προβοκάτσιας κατά της κυβέρνησης με σκοπό να χυθεί αίμα, γι αυτό ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να εφαρμοστούν οι νόμοι, να τηρηθεί το κράτος δικαίου και όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους”.
Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, πλέον, δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν:
  • 1. Η κυβέρνηση φοβάται πραγματι κάποια "εξέγερση" (σαφέστατα υποκινούμενη και σχεδιασμένη έτσι ώστε να δημιουργηθεί σοβαρή πολιτική κρίση στην χώρα) των λαθρομεταναστών και προσπαθεί να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για έκρυθμες καταστάσεις
  • 2. Η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα πόλωσης και τεχνητής έντασης προκειμένου να περάσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τις κρίσιμες πολιτικά επόμενες ημέρες, έχοντας ταυτόχρονα αποκομίσει και ένα πατριωτικό προφίλ!!!
Οι εξελίξεις αποδεικνύουν πως βρισκόμαστε μπροστά σε μία περίοδο μεγάλων πολιτικών εξελίξεων (που ίσως αποπειραθούν να επιβληθούν δια της βίας σε τρίτους). Το μόνο βέβαιο είναι πως μέχρι την έλευση της Χίλαρι Κλίντον, στις αρχές Φεβρουαρίου (δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία)...

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Φοβάμαι ότι τα πράγματα είναι πιο πεζά και ανεγκέφαλα, όπως αυτοί που τα σχεδιάζουν. Ένας πρύτανης, ένας πρωθυπουργός και ένας υπουργός των εσωτερικών αναδείχθηκαν στους τρεις σωματοφύλακες του "ασύλου παντός καιρού" και έχουν στήσει το κατάλληλο παρασκήνιο για το μαγείρεμα του νέου νομοσχεδίου.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]