Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Αν μπείτε μέσα, φέρτε και φέρετρα" λένε οι καταληψίες της Νομικής



Εκπρόσωπος των μεταναστών, μπροστά στην κάμερα του protothema.gr, προειδοποίησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή: «Αν κάνετε το λάθος και μπείτε μέσα, να φέρετε μαζί σας και φέρετρα. Δεν θα φύγουμε ζωντανοί από εδώ»!
Η προκλήσεις αυτές και οι απειλές ανεβάζουν υψηλά το θερμόμετρο, τη στιγμή που περίπου πέντε χιλιάδες "διαφόρων" έχουν μαζευτεί στην γύρω περιοχή.
Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν απαγορεύσει την προσέγγιση δημοσιογράφων στην περιοχή, προδικάζοντας έτσι πως θα υπάρξει επέμβαση στο κτίριο της Νομικής και πιθανότατα θα ασκηθεί βία...

Πάνε όλα, και Ζήμενς, και ακρίβειες, και περικοπές, και ανεργίες. Όλα αυτά ανήκουν στο απώτατο ξεχασμένο παρελθόν.
Καθήστε στους καναπέδες και απολαύστε τηλεκαυγάδες και θέαμα. Το έργο “Λαθροκατάληψη Νομικής” είναι η τέλεια πολιτική σκηνοθεσία.
Ποιός ξέρει; Ίσως να είναι παραγωγή και χορηγεία του Σόρος...
Ελπίζουμε η σκηνοθεσία να μην ψάχνει για κάποιο νέο δυστυχή Γρηγορόπουλο... και ο νοών νοείτω...

Εάν υποτεθεί ότι διανύουμε κρίσιμες ώρες ως κράτος και ως κοινωνία (ότι δηλαδή η”κρίση της Νομικής” είναι πλέον χειροπιαστό γεγονός, ασχέτως αν ξεκίνησε ή όχι ως κατασκευασμένη προβοκάτσια), τότε η Κυβέρνηση πρέπει να λάβει αποφάσεις και να δράσει.
Ποιός από τους παρακάτω θα συντονίσει την Κυβέρνηση:
  • ο απών (στο Davos της Ελβετίας) πρωθυπουργός ΓΑΠ;
  • ο “αντιπρόεδρος” της Κυβερνήσεως Πάγκαλος (υπό τον όρο ότι δε θα δίνει συνέντευξη σε κάποιο κανάλι, όπως τότε στα Ίμια);
  • ο πολέμαρχος Βενιζέλος;
  • ο “τότε καπετάνιος του Σάμινα” και νυν ΠΡΟΠΟτζής Παπουτσής;


Σκεφτείτε για λίγο, ποιον συμφέρει εν δυνάμει η γιγάντωση του ζητήματος της Νομικής ;
Tην ίδια την κυβέρνηση!
Ενα θέμα ήσσονος σημασίας συγκριτικά με τα τεράστια εσωτερικά προβλήματα της χώρας στην οικονομία, παιδεία, κοινωνική πολιτική, μεταναστευτικό, ανάγεται από κάποιους αφελώς λόγω εθνικιστικών ή ρατσιστικών ιδεοληψιών και απ’τα κανάλια λόγω τηλεθέασης σε μείζον εθνικό θέμα, δίνοντας ένα δυνατό επικοινωνιακό χαρτί στην κυβέρνηση.
Τι είναι πιο εύκολο να επιλυθεί, όλα τα παραπάνω σοβαρότατα προβλήματα που αναφέρθηκαν, ή να απομακρυνθούν τελικά οι καταληψίες λαθρομετανάστες της Νομικής ;
Mετά τις “αντιτρομοκρατικές επιτυχίες” να είστε σίγουροι ότι θα προστεθεί άλλη μία, που όταν προβληθεί καταλλήλως από τα ΜΜΕ, πολλοί θα νομίζουν ότι λύθηκε το μεταναστευτικό και το κυβερνόν κόμμα θα κερδίσει κι άλλους δημοσκοπικούς πόντους.

Η κυβέρνηση του Μνημονίου και της υποτέλειας, που το πρώτο της μέλημα ήταν η ψήφιση του νόμου για τους μετανάστες και η αφαίρεση του προσδιορισμού “εθνική” από τον τίτλο του υπουργείου Παιδείας, με τον εντολοδόχο πρωθυπουργό και θιασώτη της παγκόσμιας διακυβέρνησης, έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες.
Εκτός κι αν τους «βολεύει» τούτη η αναμπουμπούλα, εν όψει νέων «επιδρομών» στην τσέπη των ελλήνων πολιτών και στα δικαιώματά τους, ή εν όψει νέων εθνικών υποχωρήσεων από τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας.
Το Ελληνικό σχολείο εξοντώνεται και αφελληνίζεται από τη διεθνίστρια υπουργό του, για να μην έχουν εθνικές αναφορές οι σημερινοί μαθητές και αυριανοί πολίτες, ώστε να είναι πολίτες του «κόσμου» με μειωμένες αντιστάσεις.
Η παραμονή τους στην εξουσία είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τον τόπο και όσο πιο γρήγορα ξεκουμπιστούν τόσο καλύτερο για όλους μας και προπαντός για τα παιδιά μας!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ευχαριστως ευχαριστως....
    Ξυλουργος ειμαι και μπορω να φτειαξω μεχρι και 10 φερετρα σε 2-3 ωρες!ΔΩΡΕΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]