Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Giorgo go home


Θα πάνε λέει το ΦΠΑ των εκδοτικών επιχειρήσεων, δηλ. των εφημερίδων και περιοδικών ανεξαρτήτου ύλης απο το 5,5 στο 6%!!! Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι!
Μη στερηθούμε τίς φυλλάδες και τα πορνοπεριοδικά και πεινάσουμε! Και ως χορτάτοι που είμαστε, ας μας βάλουν τα τρόφιμα και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης στο 13% και κάποια απο αυτά στο 23%.
Ετσι για να κάνουμε λίγο μεσογειακή δίαιτα… κι αν είναι να πεινάσουμε ας φάμε τίς φυλλάδες των μεγαλοεκδοτικοεργολάβων που δεν θα μας κοστίσουν ακριβώτερα απ’ οτι σήμερα.
Να προσφέρουμε και μια χειρα βοηθείας στους αναξιοπαθούντες νταβατζήδες!
Αίσχος.
Προκειμένου να γατζωθούν μερικούς μήνες ακόμα στην εξουσία δεν διαστάζουν να συνθλίψουν την κατώτερη τάξη. Θεωρούν δεδομένο ότι υπάρχει ακόμα ρευστό στην κατοχή του κόσμου, στοχεύουν να το μαζέψουν μέχρι τελευταίας δεκάρας και μετά να μας χρεωκοπήσουν.
Αντί να ψάξουν και να βρουν το χρήμα στα στρώματα της κοινωνίας όπου αυτό υπάρχει, αυτοί καταμερίζουν τα βάρη των ξένων τοκογλύφων ίσα σε όλους φτωχούς, μεσοαστούς και πλούσιους.
Πρόκειται για κυβέρνηση κοινωνικής αναλγησίας.
Και καλά τον κόσμο δεν τον φοβούνται, την ιστορία όμως;
Η μόνη ορατή διέξοδος είναι στο πεζοδρόμιο.
Θα γίνει νομοτελειακά.
Και δε θα είναι από τους επαγγελματίες μπαχαλάκηδες , θα είναι από τους αγαναχτισμένους και οργισμένους νεόπτωχους που τους παίρνουν την μπουκιά από το στόμα. Γι αυτό και θα είναι τσουνάμι απρόσμενο και καταστροφικό.
Μετά ταύτα το τρίγωνο Βουλή-Ιπποκράτους -Ρηγίλλης θα μπορέσει να γίνει ένα μεγάλο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας με όμορφα δέντρα καθένα από τα οποία θα φέρει μια πινακίδα με το όνομα του δοσίλογου που κρεμάστηκε στον τόπο που φυτεύτηκε το δέντρο προς σωφρονισμό και διαπαιδαγώγηση των επερχομένων γενεών.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]