Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ με την αλήθεια;


ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΛΕΕΙ Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Δεν θα υπάρξει περαιτέρω μείωση μισθών. Δεν πρόκειται να υπάρξουν επιχειρησιακές συμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα. Δεν θα αλλάξει το καθεστώς των ΔΕΚΟ.
Κανένας εργαζόμενος στον ΟΣΕ δεν θα χάσει τη δουλειά του. Ελληνα, δεν θα έχεις επιπλέον προβλήματα το 2011, διότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα μέτρα…

Κάπως έτσι, δεν ακούγονται τα πράγματα από τα κυβερνητικά χείλη; Κάπως έτσι δεν προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι των υποστηρικτών τους, αυτών που τους πιστεύουν ή που ξέρουν ότι δεν θα είναι ανάμεσα στα «ξερά» που θα καούν;

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Θα υπάρξουν τουλάχιστον είκοσι δύο πρόσθετα μέτρα,σύντομα. Θα υπάρξει νέα μείωση του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων (θα βαπτισθεί ενιαίο μισθολόγιο με το οποίο πολλοί θα έχουν μεγάλες μειώσεις), θα γίνουν απολύσεις (δεν ξέρουμε πώς θα βαφτισθούν), θα υπάρξουν επιχειρησιακές συμβάσεις για να μειωθούν οι κατώτεροι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα (αλήθεια, η κυβέρνηση δεν ήξερε τι υπέγραφε ή θεωρούσε ότι θα ρίξει άδεια για να πιάσει γεμάτα με τα σαΐνια της τρόικας;) μαζί με τις απολύσεις που ήδη γίνονται εκεί σωρηδόν, θα αναδιαρθρωθούν ΔΕΚΟ, θα κλείσουν δημόσιοι οργανισμοί…

Και όλα αυτά το 2011. Άμεσα!…

Επειτα από 14 μήνες πείτε επιτέλους μία φορά την αλήθεια σε όλους εμάς τους άμοιρους, που επί ενάμιση χρόνο πληρώνουμε χωρίς να βλέπουμε ανταπόδοση.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η σχέση ΠΑΣΟΚ και ΑΛΗΘΕΙΑΣ
    ξεκινά από παλιά!
    ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ!!!!

    http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2010/11/blog-post_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τι εστί Γιωργάκης το ξέρανε από παλιά αυτοί που διαβάζανε και παρακολουθούσαν τα πράγματα. Οι υπόλοιποι (οι πολλοί δυστυχώς) είναι αυτοί που τον πιστέψανε (και τον πιστεύουν) ακόμα, ότι προσπαθεί να σώσει, να αναμορφώσει και να διορθώσει την Ελλάδα, ότι κλαίει από μέσα του, ότι πονάει, ότι λέει αλήθειες, ότι είναι ικανός άνθρωπος (για να μην πω πρωθυπουργός). Η αλήθεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακρυά από αυτό όμως, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]