Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Colpo Grosso για βόλεμα ημετέρων από το ΠΑΣΟΚ

  • Μεγάλο κόλπο για να βολευτούν στο Δημόσιο, «πράσινα» στελέχη καταγγέλλει ο Ν. Νικολόπουλος
  • Άρχισε να "βρέχει" προσλήψεις... προσωπικοτήτων

Βόλεμα «πράσινων» φίλων και στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε Υπηρεσίες της Εκπαίδευσης με το καινούριο κόλπο της μοριοδότησης…της προσωπικότητας του ενδιαφερόμενου, καταγγέλλει ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, με αφορμή και δημοσιεύματα για την κατάργηση της πολυσυζητημένης συνέντευξης για πρόσληψη στο Δημόσιο.

Ο κ. Νικολόπουλος, καταγγέλλει ότι την μοριοδότηση με το νέο σύστημα, απέσπασαν γνωστοί και «παραδοσιακοί» φίλοι και στελέχη της ΠΑΣΚΕ, σε βάρος των άλλων προσόντων.

«Ποιες είναι τελικά οι πιο αξιοκρατικές επιλογές στελεχών της εκπαίδευσης μετά την αφαίρεση της πολυσυζητημένης συνέντευξης παρά το ότι διεθνώς, αποτελεί κύριο κριτήριο, είστε στον ιδιωτικό, είτε στον δημόσιο τομέα; Η Κυβέρνηση, υιοθετώντας την «προσωπικότητα»-γενική συγκρότηση με 15 μονάδες για να αντικατασταθεί η… αμφισβητούμενη «κομματική» και «κυνηγημένη» συνέντευξη, γεννά εύλογες απορίες και ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της μοριοδότησης με 15 μονάδες, όταν στο διδακτορικό δίπλωμα δίδονται έξι μονάδες, ενώ στον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, μόνον τέσσερις μονάδες», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος κατέθεσε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς την Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο κ. Νικολόπουλος καλεί την Υπουργό να παρουσιάσει τα αποτελέσματα με το νέο σύστημα και να καταθέσει πίνακα κατάταξης στελεχών μετά την αξιολόγηση με το νέο σύστημα αλλά και να καταθέσει πίνακα στον οποίο περιλαμβάνονται εκείνοι που έμειναν εκτός επιλογής, με διδακτορικό και μεταπτυχιακό…

Σχόλιο ιστολογίου: "Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου". Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, χορτασμένο δυνατό και φυσικά ο κομματικός στρατός πρέπει να ενδυναμωθεί για να προστατευθεί ο Γιώργος...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Όχι μην περίμενε κανείς να σταματήσουν τα ρουσφέτια και η διαφθορά; Φαίνεται δε ξεκάθαρα και από το γεγονός ότι συγκαλύπτουν όλα τα σκάνδαλα. ΠΑΣΟΚ = ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙ Ν.Δ.
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ, ΤΟΥΜΠΕΚΙΣ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]