Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για ποιόν δουλεύει τελικά ο Παπακωνσταντίνου;

  • Απάντηση κόλαφος από την ΕΡΤ σε τρόικα Παπακωσνταντίνου
Η ΕΡΤ δεν είναι «προβληματική» οικονομικά και διαχειριστικά εταιρεία, ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή της η δημόσια ραδιοτηλεόραση, απαντώντας σε αναφορές δημοσιευμάτων που την εντάσσουν, βάσει έρευνας της Eurostat στις ΔΕΚΟ που επηρεάζουν το δημοσιονομικό έλλειμμα και το δημόσιο χρέος.
Επισημαίνεται ότι η πορεία οικονομικής εξυγίανσης της ΕΡΤ είναι δεδομένη και στηρίζεται στη δημιουργία πρωτογενών ετησίων πλεονασμάτων. «Το πραγματικό ταμειακό πλεόνασμα στις 31/12/2010 θα διαμορφωθεί σε ποσό πλέον των 40 εκατ. ευρώ. Το ίδιο ποσοτικό πλεόνασμα θα διαμορφωθεί και κατά τη χρήση του 2011, με αποτέλεσμα να έχουν εντός του 2012 ουσιαστικά εξαλειφθεί τα χρέη», αναφέρεται συγκεκριμένα.
Στην οικονομική εξυγίανση, προστίθεται, συμβάλλουν κατά ποσοστό περίπου 60% οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μέσω της περικοπής των αμοιβών τους.
Παρόλα αυτά ο εξωκοινοβουλευτικός κ. Παπακωνσταντίνου άρχισε να λανσάρει ακόμη μια οδηγία της τρόικα που παρουσιάζει την ΕΡΤ ως ελλειμματική και την θέτει στο στόχαστρο. Αυτή η κυβέρνηση σε κάνει πλέον να αναρωτιέται αν είμαι μαζί μας η εναντίων μας.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]