Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ή μονιάζουμε ή... βουλιάζουμε

Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Όταν όλοι έχουμε στρέψει την προσοχή μας στα πολιτικά και η καθημερινή μας ασχολία επί εικοσιτετραώρου βάσης είναι μόνο οι εκλογές, τα αποτελέσματα των εκλογών και το ποιοί είναι χαμένοι ή κερδισμένοι και γιατί, οι εχθροί της Πατρίδας μας εργάζονται ανενόχλητοι για τον καταποντισμό της χώρας μας για δικό τους φυσικά όφελος.

Aπόρρητο έγγραφο της γερμανικής πρεσβείας και του Ελληνογερμανικού επιμελητηρίου προς την Καγκελαρία, δηλαδή προς την Μέρκελ, με τίτλο η «Ελλάδα το φθινόπωρο του 2010», περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στην οικονομία και την κοινωνία.

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ενημέρωση, η οικονομία μας παρά τις μικρές επιτυχίες εξαιτίας της σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Η εκτίμηση των Γερμανών είναι ότι θα έχουμε 1,5 εκατ. άνεργους, δηλαδή το ένα τρίτο των ενεργών πολιτών ενώ χιλιάδες καταστήματα κλείνουν δημιουργώντας ένα ζοφερό κλίμα.

Η περιγραφή που γίνεται έχει πολύ… μελανά χρώματα και ούτε λίγο, ούτε πολύ μας λέει ότι η χρεοκοπία και η έξοδος από το ευρώ είναι δεδομένη. Στην έκθεση γίνεται αναφορά και στην κυβέρνηση και την ως τώρα πορεία της. Οι Γερμανοί είναι ιδιαίτερα σκληροί, καθώς λένε ότι επικρατεί άπνοια έργου, ουσιαστικά ότι ο Παπανδρέου δεν κάνει απολύτως τίποτε.

Η έκθεση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται να ζητά επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου τους αλλά οι Γερμανοί είναι κάθετα αντίθετοι. Δεν ξέρουμε αν η Μέρκελ υιοθετεί την άποψη ότι πρέπει η Ελλάδα να βγει από το ευρώ και ότι πρόκειται για χαμένη υπόθεση, όμως αποτελεί μια έκθεση που καθρεπτίζει το πώς μας βλέπουν οι… σύμμαχοι και τι μας περιμένει αν πέσουμε στην ανάγκη τους. Δείχνει επίσης ότι παρά το γεγονός πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπέκυψε στις
εντολές της Τρόϊκας και πήρε σκληρότερα μέτρα απ' ότι της ζητήθηκε, η ύφεση, τα λουκέτα, η ανεργία θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στην χρεοκοπία.

Συμπατριώτες, στις δύσκολες στιγμές που περνάει ή Πατρίδα μας, θα πρέπει να κρατηθούμε ενωμένοι ενάντια στο μίσος, τη διχόνοια και την διαίρεση που είναι ο κοινός εχθρός μας. Στην Ευρώπη γίνεται σήμερα ένας ανταγωνισμός το ποιός θα επικρατήσει. Γαλλία ή Γερμανία (Σαρκοζί ή Μέρκελ). Προσπαθούν με κάθε μέσο και τρόπο να εξασφαλίσουν την ηγεμονία. Προσπαθούν να ασκήσουν την επιρροή τους και να πάρουν με το μέρος τους όσα περισσότερα πρόβατα μπορούν. Πολλά και Γερά. Για τα ψοφίμια δεν ενδιαφέρεται πλέον κανένας. Αυτά αφού τα άρμεξαν καλά και δεν κατεβάζουν πλέον άλλο γάλα θέλουν τώρα να τα βγάλουν από το κοπάδι (ΕΕ), για να τα φάει ο κακός Λύκος!

Και ενώ οι κόντρες, οι ίντριγκες, οι εκλογές και ο χορός των ανταγωνισμών καλά κρατεί η Ελλάδα μας, η Πατρίδα μας βυθίζεται στο χρέος. Σε λίγο θα σταματήσουμε να παράγουμε γάλα. Ο τσοπάνος (ΕΕ), θα μας διώξει από το κοπάδι και τότε μας περιμένει ο κακός Λύκος (Χρεοκοπία)! Σ' αυτό θα είμαστε υπεύθυνοι όλοι. Ουδείς αναμάρτητος. Η μονιάζουμε και βάζουμε πλάτη ή βουλιάζουμε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δηλαδή να βάλουμε πλάτη εμείς οι πολίτες για να μην χρεοκοπήσει η χώρα ? Ωραίο το παραμυθάκι αλλά πλέον δεν πιάνει ας χρεοκοπήσει να τελειώνουμε επιτέλους .έλεος ! Άντε πια νεοταξίτες μας τα χέτε κάνει τσουρέκια με τα ηλίθια και αστεία διλήμματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε νεουρκεζε αφηστε τις παρλατες περι διχινοιας και τα ρεστα.
    οταν παραβιαζοντας καθε εννοια οικονομικης και ακομη μονεταριστικης λογικης,η διοικηση σημιτη/παπαδημου συνεπικουρουμενη απο την τοτε αντιπολιτευση της νδ, απεμπολουσε το δικαιωμα εξασκησης νομισματικης πολιτικης υπερ των 10,000,000 κοροιδων αυτης της χωρας,και την παρεδιδε στην μονεταριστικη κλικα της μπουντεσμανκ,το εκανε με πνευμα εθνικης ενοτητας και συμπνοιας?απο οσο θυμαμαι ναι.
    απο τα 10εκ πολιτων μονο 2(ναι μονο δυο πολιτες) εφερναν ενστασεις.εσεις τοτε που ησασταν?
    τοτε ολοι εδω ειχαν παραμυθιαστει-ηδη ειχαν φαει το παραμυθιασμα της φουσκας του'99-οτι θα φανε με χρυσα κουταλια με το ευρω.
    ομως η παραβιαση των φυσικων,και κατ'επεκτασιν των οικονομικων νομων,φερνει την αμειλικτη τιμωρια αυτων που τους παραβιαζουν.
    κατα συνεπεια με εθνικη ομοψυχια φορεσανε ολοι οι ελληνες το μεταξωτο βρακι του γερμανικου μαρκου x 2 = 1 ευρω,
    αλλα επειδη δεν ειχανε επιδεξιους κωλους,τωρα νομοτελειακα θα φανε τα σκ..α τους,και μαλιστα με πνευμα εθνικης ομοθυμιας και ομοψυχιας.
    οποτε το αρθρο σας εμπιπτει στην σφαιρα του παραλογισμου,
    αφου καταλογιζεται ενοχους,εκει που δεν υπαρχουν.
    η μηπως νομιζετε οτι η ελλαδα μπηκε στο δοκανο του ευρω

    συρομενη με την βια?
    αυτα τα ελεγε εναν αιωνα πριν και ο σουρης
    -----------------------------------------------

    Και ψωμοτύρι και για καφέ
    το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
    Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
    σαν πιάσει πόστο: δερβέναγας.
    Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
    ...να παριστάνει τον ευρωπαίο.
    Στα δυό φορώντας τα πόδια που'χει
    Στο'να λουστρίνι, στ'άλλο τσαρούχι
    -------------------------------------------------------
    εσυ παντως τυχερος θα εισαι,αφου ο ομπαμα κοβει δολλαρια(qe2).....xe! xe! xe!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]