Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θάνατος αναβάτη στο Μιζάνο, στο GP της Ιταλίας

  • Θρήνος για τον 19χρονο Ιάπωνα Σόβα Τομισάβα

Τραγικό χαρακτήρα πήρε η κούρσα των Moto2 στο Μιζάνο, ύστερα από τον χαμό του Ιάπωνα αναβάτη Σόβα Τομισάβα σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, το μεσημέρι της Κυριακής (5/9).
Ο Τομισάβα έπεσε από την μοτοσικλέτα του μπαίνοντας με μεγάλη ταχύτητα σε μια στροφή και στη συνέχεια χτυπήθηκε με δύναμη από τις μοτοσικλέτες των Αλεξ ντε Αντζελις και Σκοτ Ρέντινγκ που ακολουθούσαν.
Ο Ιάπωνας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της πόλης Ριτσιόνε, 30 χλμ μακριά από την πίστα, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, στα 19 του χρόνια.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο Ρέντινγκ, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, ενώ ο Ντε Αντζελις βγήκε χωρίς γρατζουνιά από το συμβάν.
Παρά το ατύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του Τομισάβα, οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να μην διακόψουν την κούρσα, γεγονός που προκάλεσε την οργή των σχολιαστών της Ιταλικής τηλεόρασης. Νικητής τελικά αναδείχτηκε ο Ισπανός Τόνι Ελίας.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]