Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κινήσεις Κοσσοβάρων εντός Ελλάδας


Επικρατεί ασυνειδησία, αδιαφορία αλλά και άγνοια. Το φαινόμενο - γεγονός δέν είναι το πρώτο. Πριν απο 2-3 χρόνια, όταν το Κόσσοβο πήγαινε για την διεθνή αναγνώριση, στην διασταύρωη της λαχναγοράς έξω απο την Θεσαλονίκη καμιά 30-αριά αστυνομικοί σταμάτησαν τα ξημερώματα αυτούς που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή καθ'οδόν και τους έτρεψαν προς τα χωράφια. Να πέσουν κάτω πάρ'αυτα και με τα κεφάλια στο χώμα.
Στον ορυμαγδό που ακολούθησε σκοτώθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες σε μία νταλίκα. Ήταν Αλβανοί-Κοσοβαροι που αμέσως τους μετέφερε η "νεκροφόρα". Τα όπλα στην νταλίκα ηταν τα πλέον σύγχρονα και είχαν προορισμό την Αθήνα. Κανείς δέν έμαθε κάτι εκτός απο αυτούς που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην γή του επεισοδίου. Μόνος μάρτυς η χιλιοτρυπημένη νταλίκα, που την ανίκρυσα δύο μέρες μετά.
Ακολούθησε δεύτερο, που ο τύπος το ανεφερε -δεν μπορούσε να κρυφθεί- σαν τροχαίο με την σύλληψη 32 Κοσοβάρων.
Υπάρχουν όμως και πάρα πολλά άλλα που δέν κρύβονται. Όπως ότι, κατα μήκος της παραμεθορίου αλλά και στην καθ'ημάς Μακεδονία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΗ ΠΛΕΟΝ στρατόπεδα αλλά περιφραγμένες νεκρές στρατιωτικές εγκαταστάσεις όπου τα τζάμια στα τολλ έχουν γίνει προ πολλού στόχος σκοποβολής των διακαννιστών. Δηλαδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ αλλά μόνο συνοριοφύλακες ανεκπαίδευτοι που συνήθως με κάποιο βύσμα βρίσκονται απο την παραμεθόριο στην Αθήνα.
Θα θυμούνται μερικοί ότι, πριν απο 2 χρόνια συνελήφθησαν μέσα σε μία νταλίκα έξω απο την Λαμία - λέγε με λίγο πριν απο την πρωτεύουσα της Ελλάδος - 87 λαθραίοι Κοσοβάροι. Είχαν παρακάμψει την παγίδα των συνοριοφυλάκων με την διέλευση απο άλλο περασμα.
Υπ' όψιν ότι, τα περάσματα στην παραμεθόριο είναι πολλά και σχεδόν όλα άγνωστα στις ελληνικές ένοπλες δυναμεις. Φυσικά και στους 'Ελληνες. Είναι γνωστά στους τσομπάνηδες, που όμως μόνο Έλληνες δέν είναι πλέον. Και στα περάσματα αυτά βρίσκονται άπειρες κρύπτες όπως και αυτή μέσα στην οποία βρέθηκε κρυμένο οπλοστάσιο.
Με λίγα λόγια φίλοι μου
ή έχουμε χαλαρώσει τόσο, ή δέν ξέρουμε πλέον, τι μας γίνεται. Και τέτοιες αμέλειες ή άγνοιες πληρώνονται πολύ ακριβά. Δέν έχουμε γείτονες Δανούς, Νορβηγούς και Γάλλους αλλά Τούρκους, Βούλγαους, Σκοπιανούς, και Αλβανούς. Οι τελυταίοι μας έδιαν πρόσφατα πόσο καλοί Τσάμηδες είναι.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. εχει αποφασιστει η εξοντωση και γενοκτονια ολου του ελληνικου λαου, απο το καθεστως της μεταπολιτευσης και η αντικατασταση του με αλους λαους.
    ολα αυτα γινονται σκοπιμα απο το καθεστως των αθηνων.
    αυτοι προωθουν τους κοσοβαρους τους αλβανους τους μουσουλμανους για να εξοντωσουν τους ελληνες.
    σταματηστε επιτελους να τους δικαιολογειτε οτι ειναι ανικανοι, βλακες και δεν ξερουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως υπάρχει λόγος που μας "σπρώχνουν" σε "επανάσταση" οι Αμερικανοί και προβλέπουν "εμφύλιο" οι Γερμανοί; Σε μια έκρυθμη κατάσταση θα ζητήσεις ταυτότητα από όποιον κρατάει όπλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδέρφια θέλουν να μας εξοντώσουν σκοτώνοντας ο ένας τον άλλον. Το κάλυτερο σχέδιο. Μας εξαφανίζουν και έχουν και τα χέρια τους καθαρά. Εμείς θα είμαστε οι "Και κερατάδες και δαρμένοι" απο την ξεροκεφαλιά μας και απο το γεγονός οτι έχουμε χωριστεί σε φασίστες και αριστερούς όπως κάποτε. Γι' αυτό χρηματοδοτούν και τις 2 αυτές ομάδες πλυθησμού. Για να ξαναγίνουν τα ίδια και να την βγάλουν καθαρή. Είναι επειδή είμαστε τόσο ξεροκέφαλοι και δεν φιλιώνουμε ως ΕΛΛΗΝΕΣ, συμπατριώτες, αδέλφια... Αν τα καταφέρουν θα φταίμε εμείς ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΣ;
    ΥΠΟ ΠΟΙΟΝ;
    ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΧΟ;
    Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ, ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]