Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φόβος και οργή δρομολογούν εξελίξεις


Φόβος και Οργή. Έχουν συσσωρευτεί στην ελληνική κοινωνία. Παρ' όλο που πέρασε το θέρος, η κάψα και η δροσιά των παραλιών. Παρόλη την ευτυχή συγκυρία του μουντιάλ και του άδοξου τέλους του μουντομπάσκετ. Φόβος και οργή, επικίνδυνα σωρρευμένα πιέζουν...
Αν δεν το 'χουν πάρει χαμπάρι τα επιτελεία των κομμάτων να τους πω, εγώ ο ταπεινός πολίτης, ότι εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται πως η ελληνική κοινωνία βρίσκεται ΕΝΑ ΒΗΜΑ πριν από μια ΠΡΟ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ. Αντε δυο βήματα. Και ο βηματισμός είναι γρήγορος πολύ. Μα πάρα πολύ...
Και, παραδόξως (σχήμα λόγου εντελώς), κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ κόμμα, μηδέ των "αριστερών" εξαιρουμένων, που είναι κι ο τομέας τους, δεν καταφέρνουν να πείσουν ΚΑΝΕΝΑΝ πια.
ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αν δηλαδή τα "αριστερά" και "επαναστατικά" κόμματα περιμένουν καλύτερη περίοδο απ' αυτή τότε δεν καταλαβαίνω σε τι διαφέρουν από θρησκευτικές ομάδες που περιμένουν τους μεσσίες τους.
Αν και τα άλλα κόμματα, όπως η ΝΔ, που θέλουν να επιβάλλουν "επαναστατικές" αλλαγές, περιμένουν επίσης καλύτερη περίοδο από αυτήν, τότε είναι μακριά από την πραγματικότητα. Πολύ...
Και μη μου κατηγορήσει πάλι κανένας τον λαό. Οτι δεν έχει ωριμότητα να καταλάβει τον "επαναστατικό" τους σχεδιασμό οι μεν, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο οι δε. Ή ότι οι ποικίλοι εχθροί, καθεστωτικά ΜΜΕ και χίλιοι δυο άλλοι, έχουν ακόμη δύναμη και πειθώ. Ετσι ήταν πάντα αυτά. Και δεν θα αλλάξουν παρά μόνο την ύστατη στιγμή, ευελπιστώντας πως θα διασωθούν.
Αυτά είναι ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ για να κρύψουν την δική τους ΑΤΟΛΜΙΑ να συγκρουστούν με το σύστημα και να ΠΕΙΣΟΥΝ με τον ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ.
Ο λαός είναι χαμένος στον ωκεανό. Περιμένει να δει αν έχει μείνει κανένας από το υπάρχον σκηνικό που να αξίζει να τον εμπιστευτεί. Σε λίγο, αν και όταν διαψευστεί κι αυτή η ελπίδα, θα αφηνιάσει. Και θα τα πάρει "όλα σβάρνα". Όλα και όλους...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. πορδοεπαναστατεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!
    περιμενω νακουσω μια σοβαρη προταση επαναστασης επιτελους απο καποιον.
    τι ειδους θα ειναι η επανασταση, σταλινικη, φασιστικη-εθνικιστικη,στρατιωτικη η χαζοβιολικη αστουλικη των δημοσιων υπαλληλων που χανουν τα επιδοματα και την υπερκαταναλωση τους.
    και μη μου πει κανεις γενικα και αοριστα ο λαος η οι πολιτες γιατι θα βαλω τα κλαααααματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν η επανάσταση είχε κλισέ, αγαπητέ μου, τότε θα ήταν σαν τα φαγητά που σε ταϊζουν. Μην αγχώνεσαι. Όταν θα την δεις, θα την αναγνωρίσεις και θα τρέξεις να κρυφτείς. Είσαι εύκολα αναγνωρίσιμος σαν τύπος. Λόγια πολλά, αλλά από πράξεις μηδέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα....
    περιμενω συγκεκριμενες προτασεις πορδοεπαναστατη και οχι λογια του αερος.
    γιατι ντρεπεσαι να πεις οτι θες σοβιετικη σταλινικη επανασταση????
    αφου φαινεσαι απο χιλιομετρα. βρωμας σοβιετιλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα λογικά αδιέξοδα σου είπαν να απαντάς με "ταμπέλες"; Μπράβο. Άξιο τέκνο του φασιστο-σταλινισμού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμάνα δε με προβληματίζει το ΠΩΣ θα ονομαστεί η επανάσταση, αλλά το ΠΟΙΟΣ θα σπεύσει να την εκμεταλλευτεί και ΑΝ οι επαναστάτες είναι έτοιμοι να αποφύγουν το ΚΑΠΕΛΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε πατριώτες, για σκεφτείτε λιγάκι. Και μόνο που η αριστερά είναι στην βουλή με περιορισμένη εθνική κυριαρχία, κοντολογίς δηλαδή υπό κατοχή. Και νομιμοποιεί όλοι την αντίστοιχη κλεπτοκρατία με το να μη παραιτείται , τότε μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]