Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

F1: Νικητής ο Αλόνσο στη Μόντσα


Σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε πέρα από τα προβλεπόμενα, αφού στρον πρώτη γύρο και μερικές στροφές μετά την εκκίνηση, ο Λιούις Χάμιλτον (πρωτοπόρος του πρωταθλήματος μέχρι αυτόν τον αγώνα) έμεινε εκτός αγώνα, δίνοντας την σκυτάλη στον ομόσταυλό του, Τζέισον Μπάτον.
Ο αγώνας είχε μόλις αρχίσει και οι τιφόζοι ζούσαν την αγωνία για τη στιγμή της προσπέρασης του Αλόνσο επί του Μπάτον. Ακολουθούσε από κοντά, ο Μάσα, και παρά τα σκαμπανεβάσματα στα περάσματα των γύρων, η κατάσταση παρέμενε ίδια.
Ο τεχνικός διευθυντής της Bridgestone είχε δώσει όριο εισόδου στον Μπάτον, τον δέκατο τέταρτο γύρο, αλλά ο βρετανός διέψευσε τους πάντες παραμένοντας για παραπάνω από είκοσι γύρους (40 για την ακρίβεια) πάνω από το όριο του Ιάπωνα, μέσα στον αγώνα. Ο ρυθμός του Τζέισον Μπάτον ήταν μοναδικός, αλλά όταν έφτασε η "μοιραία" αλλαγή ελαστικών, η άνθρωποι στα πιτς της Φερράρι δούλεψαν υπέροχα και έβγαλαν τον Αλόνσο μπροστά από τον βρετανό της Μακ Λάρεν.
Ο αγώνας εκεί τελείωσε, παρά την πίεση που δέχθηκε ο Αλόνσο στον πρώτο γύρο μετά την έξοδό του από τα πιτς. Ο Μπάτον δεν μπορούσε να συναγωνιστεί τον Ισπανό, οποίος έμοιαζε να "πετάει".
Στο βάθρο, υπό την παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών-οπαδών της Φερράρι ανέβηκαν ο Αλόνσο, ο Μπάτον και ο Μάσα, ο οποίος άνετα κέρδισε την τρίτη θέση στον φετεινό αγώνα της Μόντσα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]