Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λειτουργία στην Αγιά Σοφιά... γιόκ


Μόλις τώρα μας ενημέρωσαν ότι οι Τούρκοι όχι μόνον δεν επέτρεψαν την τέλεση, αύριο Παρασκευή, Θείας Λειτουργίας στην Αγία Σοφία, αλλά οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία του ελληνοαμερικανού κ. Κρίς Σπύρου, 250 άτομα περίπου, θα παραμείνουν απόψε στην Αλεξανδρούπολη και δεν θα τους δοθεί άδεια να μετακινηθούν βορειότερα…
Τώρα ο κύριος Σπύρου καλά θα κάνει να ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη από τους ανθρώπους που παρέσυρε και ενέπλεξε εν αγνοία τους, στις μεγαλεπήβολες μπίζνες του. Εμείς θα επανέλθουμε συντόμως με στοιχεία για τις εκπαιδευτικές «επιχειρηματικές δραστηριότητες» του ελληνοαμερικανού.
F.I
'İZİN VERİLMEZ'
Dışişleri eski Bakanı İlter Türkmen ise Ayasofya'daki ayin girişimiyle ilgili "Burası bir müze. Ayine izin verilmez. ABD'den gelenlerin bu eylemini güvenlik güçleri önler" dedi. Türkmen şöyle konuştu: "Buna müsade edilmez. Çünkü müzenin özelliği ne Hristiyanlar ibadet edebiliyor ne de Müslümanlar... Birisine izin verirsen sonra arkası gelir. Onun için engel olmak gerekiyor. Trabzon'da ve Akdamar'da ayin yapılmasına izin veriyoruz. Ama onların statüsü başka. Orada bile ancak izin alınarak ayin yapılabiliyor. Unutmamamız gerekir ki, son Patrik ziyaretinde de aynı konu yine geldi gündeme ama Patrik mesela orda dua etmedi. Trabzon'da ve Akdamar'da verilen izinlerle oluşan olumlu havayı bu girişim bozamaz. Dünyanın hiçbir yerinde bir müzede böyle bir ayine müsade edildiğini bilmiyorum."
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Έτσι ή αλλιώς τον πέτυχε τον στόχο του αυτός, να αποδείξει ότι στην Τουρκία δεν υπάρχει δημοκρατία. «Εμείς δεν θα τους τιμήσουμε με την παρουσία μας, και θα προσευχηθούμε για όλους στα σύνορα της χώρας εκείνης, που δεν αισθάνθηκε καμία πρόκληση να επιτρέψει σε 5.000 μουσουλμάνους να προσευχηθούν στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία παρέστην και εγώ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]