Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πέρασε με νίκη από τον Εργοτέλη ο Αστέρας

  • Ένα λάθος του Εργοτέλη στην αρχή του αγώνα έδωσε τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης

Σπουδαίο διπλό σε μία δύσκολη έδρα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, μετά από ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 4' ο Λαδάκης. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, παρουσιάζοντας προβλήματα στην ανάπτυξη και την δημιουργία φάσεων μπροστά στην εστία του Ντεγκρά.
Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο, καθώς κατάφερε, με μεγάλη δόση τύχης, να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ. Στο 4', ο Λαδάκης δοκίμασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώμα παίκτη του Εργοτέλη, πήρε μία περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του, ανήμπορου να αντιδράσει, Δασκαλάκη, για το 1-0 του Αστέρα.
Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στην ομάδα του Καραγεωργίου, η οποία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η υπεροχή της ήταν φλύαρη χωρίς την μεγάλη φάση για γκολ. Παρά τον χώρο που παραχώρησε ο Αστέρας στους γηπεδούχους, ο Εργοτέλης προσπαθούσε με ανορθόδοξους τρόπους να φτάσει στην ισοφάριση.
Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας, μετά το γκολ, αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, δίνοντας βάρος στην αμυντική του λειτουργία και στην διατήρηση του σκορ, κάτι το οποίο κατάφερε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο. Ο Εργοτέλης είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού, ωστόσο προσπαθούσε να απειλήσει με σέντρες από τα πλάγια, τις οποίες εξουδετέρωνε χωρίς δυσκολίες η άμυνα του Αστέρα.
Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα νίκης, αλλά υστερούσαν στην ανάπτυξη και στην τελική πάσα.
Παρά τις αλλαγές του Καραγεωργίου, ο οποίος έκανε πιο επιθετικό τον Εργοτέλη, η κρητικοί δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, με τους αρκάδες να κρατάνε το υπέρ τους 1-0 μέχρι την συμπλήρωση των 90' και να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο διπλό στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]