Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η τύχη ευνόησε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα


Όσοι περίμεναν πως μετά την ιστορική πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ ο Πανσερραϊκός θα ήταν εύκολη λεία για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα γελάστηκαν. Οι «λιοντάρια» κοίταξαν στα μάτια τον «Δικέφαλο», που έφτασε τελικώς τη νίκη με 3-2 χάρη σε γκολ του Θανάση Παπάζογλου Δύο τέρματα σημείωσε ο Μπέλιτς, που με τον Ράμνταν ήταν οι πρωταγωνιστές της ομάδας του Κοκότοβιτς, από ένα Βιεϊρίνια και Τσιρίλο.
Με επιθετικές διαθέσεις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του «Δικεφάλου» δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στο γκολ, ωστόσο ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια και ο Ραμντάν κρατούσε ανέπαφη την εστία του. Το γεγονός εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι φιλοξενούμενοι και στην πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή άνοιξαν το σκορ. Ήταν το 20' όταν ο Μπέλιτς χόρεψε όλη την άμυνα του ΠΑΟΚ, νίκησε τον Κρέσιτς και... πάγωσε την Τούμπα.
Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν άμεσα την απάντηση, αλλά ο Ράμνταν δεν επέτρεψε ούτε στον Σαλπιγγίδη, ούτε στον Ίβιτς να πανηγυρίσουν. Ο Πανσερραϊκός μάλιστα ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του, ενώ ο Βρούτσινα είχε σημαντική ευκαιρία να κάνει το 2-0. O Δερμιτζάκης έριξε στη μάχη τον Παπάζολγου για να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του και ο ΠΑΟΚ πίεσε στα τελευταία λεπτά. Τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, χάρη σε εντυπωσιακή ενέργεια και άψογο τελείωμα του Βιεϊρίνια.
Με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ. Ο Τσιρίλο τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα μετά από στημένη φάση στο 47' και με το κεφάλι έδωσε το προβάδισμα, γράφοντας το 2-1.
Οι παίκτες του Κοκότοβιτς όμως αποδείχθηκαν «σκληρά καρύδια». Ο Μπέλιτς πήρε προσωπικά την υπόθεση και με δεύτερο τέρμα του έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια, οκτώ μόλις λεπτά μετά το γκολ του Ιταλού.
Όπως ήταν φυσικό, ο Δικέφαλος του Βορρά βγήκε εκ νέου στην επίθεση για να πιέσει και χρειάστηκε ένα τέταρτο για να ξαναπάρει το προβάδισμα. Τη λύση έδωσε ο Θανάσης Παπάζογλου στο 70', που με κακό πλασέ, παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Ράμνταν.
Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διευρύνει κι άλλο το σκορ, αλλά ο Φιλομένο σε δύο περιπτώσεις στάθηκε άτυχος, ενώ κι ο Σαλπιγγίδης δεν κατάφερε να νικήσει στις καθυστερήσεις τον Ράμνταν, που ήταν άξιος συμπαραστάτης του Μπέλιτς και λίγο έλλειψε να κόψει δύο βαθμούς από τους γηπεδούχους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΥΧΗ ΟΤΑΝ ΕΧΩ 15 ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΣΕΡΡΕΣ 3, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ 2 ΕΓΙΝΑΝ ΓΚΟΛ?
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]