Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπαϊωάνου: Προτιμώ να με λένε δημοκράτη και όχι σοσιαλιστή!!!

  • Άρχισαν να αποποιούνται την ιδεολογική τους ταυτότητα μέλη της κυβέρνησης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ!
  • Η δήλωση - βόμβα του κυρίου Παπαϊωάννου έγινε μέσα στο κτίριο της ΕΡΤ μετά από τηλεοπτική εκπομπή...
Αναγνώστης του ιστολογίου μας έστειλε μία απίστευτη ιστορία, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο κύριος Μιλτιάδης Παπαϊωάννου. Για την ακρίβεια, εν μέσω μαρτύρων, μέσα στο κτίριο της ΕΡΤ, διαδραματίσθηκε λεκτικό επεισόδιο προ ημερών στην εκπομπή της ΝΕΤ "Ζουμ στα πρόσωπα" που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, στην εκπομπή του οποίου ήταν προσκεκλημένος, μεταξύ των άλλων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
Αφού ακούστηκαν από το στόμα του οι γνωστές επικοινωνιακές μπουρδολογίες κι ενώ τον είδαμε να κάνει κάμποσες αδέξιες κολοτούμπες (μάλλον λόγω ηλικίας έχει χάσει μεν την πολιτική του... ευκαμψία, αλλά διατηρεί πλήρως την κομματική του οσφυοκαμψία) σε ερωτήσεις των προσκεκλημένων δημοσιογράφων γύρω απο το ζέον θέμα των ημερών, δηλαδή της άνευ όρων παράδοσης της Ελλάδας στα νύχια των κορακιών της Ε.Ε και της Αμερικής, ακούσαμε και αυτό:
Παπαπαναγιώτου: "...μα εισατε σοσιαλιστής κύριε Παπαϊωάννου."
Παπαϊωάννου: "Προτιμώ να με λένε δημοκράτη"
Μετά την εκπομπή άκουσα στον διάδρομο να του λέει κάποιος συνάδελφος "τι είναι αυτό που είπες. Δεν καταλαβαίνεις ότι μετά από αυτό θα σε περιλάβουν οι εφημερίδες και όχι άδικα;"
Δεν τον είδα να ενοχλείται καθόλου από το σχόλιο του συναδέλφου ο οποίος μάλλον ενοχλημένος από την αντίδρασή του συνέχισε λέγοντάς του ότι "σήμερα παρά ποτέ είναι επίκαιρος ο λόγος της Ρόζας Λούξεμπουργκ Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα στον οποίο αναφέρθηκε εξ άλλου προεκλογικά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και σημερινός πρωθυπουργός"
Ο κ. Παπαϊωάννου συνέχισε να περπατά και γυρνώντας στο μέρος του συναδέλφου του απάντησε: "ο σοσιαλισμός έχει κακοποιηθεί σήμερα από πολλούς"...!
Τσαντισμένος ο συνάδελφος γύρισε την πλάτη του φωνάζοντας: "ειδικά από εσάς που έχετε ακόμα στην ταμπέλα σας τον ψευδεπίγραφο όρο σοσιαλιστικό κίνημα άντε να χαθείς".
Μήπως ο κύριος Παπαϊωάννου μπορεί να μας πει ποιοί και πως έχουν κακοποιήσει και κακοποιούν τον σοσιαλισμό σήμερα; Η απάντησή του κρίνεται άκρως ενδιαφέρουσα... Για να ξέρουμε κι εμείς οι αδαείς ποιός "κακοποιεί" ποιόν ή... ποιός τελικά θα έπρεπε να... κακοποιηθεί...
Αλήθεια, μήπως ο κύριος Μιλτιάδης Παπαϊωάννου θεωρεί πως εάν τον αποκαλούν σοσιαλιστή τον θίγουν; Δηλαδή, το αντιμετωπίζει σαν να τον βρίζουν;


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]