Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από την κωμωδία στο δράμα με σκηνοθέτη για… Όσκαρ

  • Από την κωμωδία στο δράμα, δεν μας αφήνει παραπονεμένους αυτή η κυβέρνηση. Μετά τα αστεία του Γ. Παπανδρέου που βρίσκει πατριώτες στο δρόμο οι οποίοι θα του δώσουν ένα μισθό για να σωθεί η πατρίδα, περνάμε στο άλλο στάδιο του έργου
Σήμερα, Τρίτη, συνεδριάζει εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για να εξηγήσει ο πρωθυπουργός στους βουλευτές του για τα μέτρα που έχει λάβει και θα λάβει. Θα προσπαθήσει να βάλει σιωπητήριο στις όποιες φωνές αντίδρασης που σίγουρα θα υπάρξουν. Αλλωστε, τι να πουν οι βουλευτές στους ψηφοφόρους τους το Πάσχα που θα πάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες; Πώς θα τους εξηγήσουν το σοκ που τους περιμένει; Πώς θα πούνε στους ψηφοφόρους τους πως το Πάσχα που έρχεται οι πολίτες θα πάρουν την θέση των αρνιών στο... σούβλισμα;
Εν πάσει περιπτώσει, ο πρωθυπουργός θα δώσει δραματικό τόνο μιλώντας για τελευταία ευκαιρία και για επικείμενη καταστροφή, αν δε ληφθούν τα μέτρα και άλλα τέτοια παραμύθια.
Αύριο, Τετάρτη, θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο (για θέματα Παιδείας επισήμως) όπου και θα επικυρωθούν οι ανακοινώσεις που θα κάνει ο Γιώργο Παπανδρέου αμέσως μετά με διάγγελμα (είπαμε πως η Τετάρτη έχει καθιερωθεί ως η ημέρα που ανακοινώνονται τα μέτρα της εβδομάδας...). Και εκεί, πάλι, θα προσπαθήσει να εξηγήσει τα ανεξήγητα, παίζοντας με το φιλότιμο του Ελληνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί μαζί με τα μέτρα – σοκ να ανακοινώσει και κάποιες αποφάσεις τους για να ρίξει στάχτη στα μάτια, όπως περικοπές στους μισθούς πολιτικών κ.λπ. (πληροφορίες για τα μέτρα της επόμενης Τετάρτης δεν υπάρχουν ακόμη...)
Μιλάμε για πραγματικό θίασο με εξαιρετικούς ηθοποιούς και καλό σκηνοθέτη.
Μήπως πρέπει να προταθεί και για Όσκαρ ο κ. Παπανδρέου;
Μέσα σε όλα αυτά, επιτέλους ήρθε και η δικαίωση της κυβερνητικής πολιτικής. Γίναμε Σουηδία. Αγοράζουμε τη βενζίνη όσο και στη Στοκχόλμη (εκεί έζησε ο πρωθυπουργός μας, τις τιμές της Σουηδίας ξέρει, αυτές μας επέβαλε...).
Αν θέλετε την άποψή μου η λύση για να μαζευτούν λεφτά είναι να αυξήσουν το φόρο σε αλεξίπτωτα και γιαούρτια. Διότι και θα πέσουν από ψηλά και θα περιμένουν κάτω με γιαούρτια όσοι ψήφισαν και όσοι δεν ψήφισαν.
Το δράμα έρχεται και θα είναι ξανά σε πρώτο πλάνο, έτσι για να μας έλθει το κοστούμι καλύτερο.
Πηγή



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]