Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος άνοιξε το χορό των απειλών και περιμένουμε να ακολουθήσουν τα γνωστά... παπαγαλάκια

  • "...γίνεται λόγος για κατάργηση του 14ου μισθού, όμως ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να μην μπορούμε να πληρώσουμε ούτε τον 5ο, ούτε τον 6ο..."
Για "πόλεμο" απέναντι στη χώρα μας έκανε λόγο ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να ζητήσει από τους δημοσίους υπαλλήλους να περάσουν με λιγότερα.
Ο Γ. Παπανδρέου, αναφέροντας με...πολύ γλαφυρό τρόπο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μπορεί να γίνεται λόγος για κατάργηση του 14ου μισθού, όμως ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να μην μπορούμε να πληρώσουμε ούτε τον 5ο, ούτε τον 6ο.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην έλλειψη αξιοπιστίας των Ευρωπαίων εταίρων μας και των παραγόντων των διεθνών αγορών, αναφορικά με την ικανότητα της χώρας μας να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός προσπάθησε να δείξει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που "κληροδότησε η προηγούμενη κυβέρνηση" και να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη προς τη χώρα.
«Αν δεν πάρουμε τα μέτρα θα κινδυνεύουμε να μην έχουμε να πληρώσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν τώρα θα σηματοδοτούν ανατροπή της μέχρι τώρα κατάστασης της χώρας μας. Μάλιστα, σε πρώτη θέση στις προτεραιότητες της κυβέρνησης έθεσε την αντιμετώπιση του προβλήματος της ασφυξίας των πληρωμών.
Πάγωσαν οι συντάξεις ακόμη και των 400 ευρώ (μέτρο καθαρά σοσιαλιστικό), κόπηκαν τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων, ψαλιδίστηκαν οι προϋπολογισμοί των υπουργείων, της Βουλής, της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Και ενώ... βοριάδες λιτότητας σαρώνουν τη χώρα (και κερδοσκόποι τα χρήματά μας λόγω πολιτικής ανυπαρξίας και δηλώσεων που γκρεμίζουν την ιδια την χώρα) και βρίσκεται εν εξελίξει μια γιγαντιαία επιχείρηση με σκοπό να πεισθούμε όλοι να αποδεχθούμε θυσίες χωρίς ορατό τέλος, δύο «χώροι» παραμένουν ακόμα στο απυρόβλητο:
* οι επιχορηγήσεις των κομμάτων και
* των μη κυβερνητικών οργανώσεων!!
Γιατί;;
Μετά από όλα αυτά, άρχισε πλέον ο πόλεμος νεύρων κατά του έλληνα πολίτη, ο οποίος πρέπει να πεισθεί να πληρώσει για τα κλεμμένα, ενώ ο κλέφτης ακόμη δεν έχει βρεθεί... Το δύσκολο έργο της κυβερνητικής προπαγάνδας αναμένεται να αναλάβουν οι γνωστοί τηλεοπτικοί θίασοι των "παραθυράτων"...
Την ίδια στιγμή, επιστήμονες της NASA έκαναν προκαταρτικούς υπολογισμούς, σύμφωνα με τους οποίους ο μεγάλος σεισμός στη Χιλή στις 27 Φεβρουαρίου, πιθανότατα μετέβαλε τον άξονα περιστροφής της Γης κατά περίπου οκτώ εκατοστά και... παράλληλα οδήγησε σε ανεπαίσθητη σμίκρυνση της διάρκειας της μέρας στον πλανήτη μας κατά 1,26 μικροδευτερόλεπτα (δηλαδή κάτι περισσότερο από ένα εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου).
Μπορούν οι κυβερνώντες να υπολογίσουν πόσο μακριά και πόσο σύντομα θα βρεθούν εκτός Ελλάδας εάν συνεχίσουν να προβάλουν το ίδιο έργο τρόμου; Ή μήπως πρέπει να βάλουμε τους επιστήμονες της ΝΑΣΑ να το υπολογίσουν, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην χωράει ούτε ο πλανήτης τον Γιώργο και την παρέα του...;
Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ειναι καθαρος ψυχολογικος πολεμος για να επιβαλλει πιο ευκολα τις διαταγες του ΔΝΤ και να μαθαινουμε σιγα σιγα να μην διεκδικουμε τιποτα!
    Τελικα με το βαμβακι σφαζεις πιο ευκολα!!
    Η πολιτικη αλητεια σε ολο της το μεγαλειο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]