Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πραγματική ιστορία για τον 14ο μισθό και τον πρόθυμο έλληνα πολίτη...

  • Σας έχω πει να μην τον σταματάτε τον Γιώργο στον δρόμο και του πιάνετε την κουβέντα, γιατί δεν ξέρει καλά ελληνικά και παρερμηνεύει αυτά που του λέτε.
  • Ορίστε το αποτέλεσμα! Λέει ότι θέλουμε να του δώσουμε λεφτά!
Βέβαια, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, αφού ψάχνοντας μάθαμε την πραγματική ιστορία και φυσικά ΚΑΙ τον αυθεντικό διάλογο (προς θεού δεν ισχυρίζομαι πως λέει ψέμματα ο πρωθυπουργός της χώρας), τον οποίο ο Γιώργος δεν κατάλαβε λόγω της μειωμένης γνώσης του επί της ελληνικής γλώσσας.
Η πραγματική ιστορία έχει ως εξής: Ξεκινησε ο Γιώργος για μία βόλτα με το ποδήλατο, για Μαραθώνα μεριά. Μετά από περιπέτειες (συνοδευόταν από όχημα του ΕΚΑΒ) ανέβηκε στο κανώ του, αλλά και πάλι είχε περιπέτειες (όντας περιπετειώδης άνθρωπος με τάση στα extreme spor). Εκεί λοιπόν, τον βρηκε ένας ψαράς και ανησύχησε ο άνθρωπος -κανονικός αυτός- επειδή νόμισε πως ο πρωθυπουργός ήθελε να αυτοκτονήσει. Τον πλησίασε με τρόπο και του είπε: παιδί μου γιατί το έκανες αυτό; Εγώ θα σε βοηθήσω αν δεν έχεις χρηματα. Θα σου δώσω έστω και από το… υστέρημά μου, αλλά σε παρακαλώ, είναι κρίμα να βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή σου και αυτών που σε έσωσαν… Και ο Γιώργος, παρερμήνευσε, ενώ ο γιατρός του ΕΚΑΒ (που τον συνόδευε) δήλωσε πως από ανατροπή του κανώ κινδύνευσε η ζωή του πρωθυπουργού κι ευτυχώς γλίτωσε έχοντας χάσει μερικώς την ακοή του για δύο ώρες (τότε τον πέτυχε και ο ψαράς...).
Τελικά ο λαός εκτός από κοψοχέρης είναι και μέντιουμ. Διότι μιλώντας για Μάρτη-γδάρτη είχε προβλέψει τα μέτρα που θα ληφθούν. Με το παλουκοκαύτη υπάρχει ένα πρόβλημα. Διότι το καίω τα παλούκια με το τους παίρνω με τα παλούκια διαφέρει, αλλά πιθανόν να άλλαξε το νόημα στην πορεία του χρόνου και να πρέπει να μιλάμε πια για to "κάθομαι στα παλούκια", εκτός αν το “παλουκοκαύτη” ήταν “παλουκοκάτσει”, που είναι σαφώς πιο κοντινό ως λέξη και ως πραγματικότητα.
Θα κλέψουμε και την δόξα της Βενετίας. Διότι αυτή διαθέτει μία γέφυρα των στεναγμών, ενώ εμείς ολόκληρη χώρα.
Και σαν να μην έφτανε το οδοιπορικό του πρωθυπουργού, έρχονται πλέον οι πολίτες να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία των ΜΜΕ!!! Ε, ναι, όπως σας τα γράφω είναι... Κι αυτό ξέρετε γιατί συμβαίνει; Επειδή όΌταν η τσέπη αδειάζει δεν σου πληρώνει ο... Πρετεντέρης το λογαριασμό.
Με αυξήσεις στο ΦΠΑ, στη βενζίνη, στα ποτά και στα τσιγάρα, θα τους τσακίσει τους ρουφιάνους τους κατέχοντες και ζώντες πλουσιοπάροχα ο Παπακωνσταντίνου. Θα γεμίσουν τα βιβλία εσόδων-εξόδων που έχουν, θα καταγράφουν πλέον μέχρι και το κωλόχαρτο στα έξοδα και τελικά θα πληρώσουν λιγότερο φόρο λόγω αύξησης των εξόδων τους... Μην το γελάτε, έτσι θα γίνει, αλλά δεν μας το λένε, επειδή ντρέπονται να μιλήσουν για κωλόχαρτα οι... χρυσόκωλοι...
Μόλις δε κόψει κι άλλο τα επιδόματα, ο Γιώργος ντε, θα σέρνονται στα πόδια του (οι έχοντες βιβλία εσόδων-εξόδων και φυσικά και ένα κωλοάμαξο μάρκας Πόρσε Καγιέν) και θα του ζητάνε συγχώρεση που έφεραν το κράτος σε αυτή την κατάσταση. "Συγχώρεσέ μας πρόεδρε, το κάναμε για το παιδί μας..." κάτι δηλαδή από παλιά ελληνική ταινία...
Μεταξύ σοβαρού και αστείου, όμως, θα πρέπει να ξέρουν οι κυβερνώντες πως η ντροπή είναι ενίοτε προτέρημα που σου παρέχει, στο μέλλον, τη δυνατότητα να κοιτάξεις τον άλλο στα μάτια.
Με την ευκαιρία, προσέξατε στην τελευταία τηλεοπτική εκπομπή του Μάκη, που είχε θέμα το CD των συνομιλιών Χριστοφοράκου με τους δικηγόρους του, ότι στο διάλειμμα το κανάλι είναι διαφημίσεις της Siemens;
Πηγή



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]