Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το νέο ΡΕΣΑΛΤΟ κυκλοφορεί

Φτάσαμε σήμερα σε ένα τέτοιο «σημείο», ώστε η μόνη διαφορά ανάμεσα σε Δημοκρατία και δικτατορία να είναι η διαφορά ανάμεσα στο χρήμα και τα τανκς… Οι εξαιρέσεις που υπάρχουν, επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Οι λαοί νιώθουν πολιορκημένοι, αιχμάλωτοι μιας ιλαροτραγικής ατμόσφαιρας, μιας μαύρης, κατάμαυρης απελπισίας, που κάποιοι, συνειδητά, την καλλιεργούν, την αναπαράγουν και την εμπορεύονται απροσχημάτιστα.
Οι Τέχνες και τα Γράμματα έχουν εξαφανιστεί και έχουν αντικατασταθεί από άθλια τηλεοπτικά προγράμματα, χυδαίες θεατρικές παραστάσεις, ξενόφερτες, βάρβαρες, μουσικές και λογοτεχνικά έργα ακόμη και ένθετα, παιδικά, πορνοπεριοδικά «σοβαρών» εφημερίδων, που η μοναδική τους μούσα είναι τα γεννητικά τους όργανα.
Και οι περισσότεροι πνευματικοί άνθρωποι ή σιωπούν ή συμβιβάζονται ή, το χειρότερο, "αξιοποιούνται" με το αζημίωτο.
Και η τυφλή βία είναι το πιο εμπορεύσιμο εμπόρευμα.
Αυτή την τυφλή βία επικαλούνται και εμπορεύονται οι «προστάτες» της αστικής δημοκρατίας για να τρομάζουν και να κρατούν δέσμιο το μέσο, ανυποψίαστο, χιλιοπροδομένο, Πολίτη. Αυτοί που κατασκευάζουν, οργανώνουν και φυτεύουν στο φοβισμένο λογικό των ανθρώπων τη μαύρη, κατάμαυρη απελπισία, από όλες τις πλευρές. Δημιουργώντας ή υπονομεύοντας, επιδοτώντας ή προβάλλοντας, όλους αυτούς που πιστεύουν ότι το χάος είναι η μόνη λύση…
Τα περιεχόμενα εδώ

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]