Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αγιάτρευτη ανία του ΚΚΕ

Τα φαντάσματα του παρελθόντος υπάρχουν

και στοιχειώνουν τις πολιτικές του Περισσού


Αρνητική εμφανίζεται η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ,Αλέκα Παπαρήγα στην πρόταση για κατάργηση της ιδιωτικής επιχορήγησις των κομμάτων με την αντικατάσταση αποκλειστικής επιχορήγησης από το κράτος. Μια λογική πρόταση ώστε να κτυπηθεί το "μαύρο" πολιτικό χρήμα αρκεί η κρατική επιχορήγηση να μην εκτιναχθεί και επιβαρύνει επιπλέον τους Έλληνες φορολογούμενους.
Το ΚΚΕ ως συνήθως αντί προτάσεων κατηγόρησε τα υπόλοιπα κόμματα και διαμαρτυρήθηκε ότι προσπαθούν να παρέμβουν στην εσωτερική λειτουργία του!!! Στο Περισσό μάλλον νομίζουν οτι ζούν σε δικό τους κράτος,μοιάζουν με τις γριούλες που έχουν πάθει άνια και καθισμένες στην κουνιστή καρέκλα δίπλα στο τζάκι αναπολούν τις παλιές "καλές" μέρες. "Άλλο πράγμα η λεγόμενη ιδιωτική χρηματοδότηση και άλλο πράγμα η μίζα και το μαύρο πολιτικό χρήμα", δήλωσε η κ. Παπαρήγα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου,δηλαδή το μαύρο χρήμα και η μίζα δεν προέρχεται από ιδιωτική χρηματοδότηση;θα ρωτούσαμε εμείς.
Η ΓΓ του ΚΚΕ αφού δήλωσε ότι "η οικονομική εξάρτηση από μεγαθήρια δεν αφορά το ΚΚΕ" την ίδια στιγμή επισήμανε ότι η λεγόμενη ιδιωτική χρηματοδότηση του κόμματος αφορά αποκλειστικά στο ίδιο και στις συνδρομές - ενισχύσεις, προσθέτοντας ότι οι πόροι καταλήγουν σε ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ,ΕΝΤΥΠΑ, ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 902 ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.
Αν καταλάβαμε καλά φυσικά και δεν εξαρτάτε μιάς και το άλλοτε παράνομο κόμμα και ηττημένο σε μια άσχημη περίοδο στην ιστορία της χώρας.Είναι απο μόνο του σήμερα ένα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ που μάλιστα δεν θέλει να δίνει λογαριασμό ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ενώ τέλος για να μήν ξεχνιόμαστε έριξε και την συνήθη μπουρδολογία που ακούγεται κάθε φορά που το ΚΚΕ νοιώθει πως απειλείται ότι "επιχειρείται το κτύπημα του λαϊκού κινήματος". Ενός κινήματος που το ΚΚΕ αισθάνεται πως έχει πάρει εργολαβικά εδώ και 90 χρόνια την υποστήριξη του αλλά που το ίδιο το κίνημα ουδέποτε το ακολούθησε. Το αστείο όμως τις υπόθεσης είναι ότι ΤΟΛΜΗΣΕ να μιλήσει και για την ΕΥΠ υποστηρίζοντας ότι το κόμμα της παρακολουθείται.
Ευτυχώς δεν υπάρχει Στάζι και KGB κα Παπαρήγα για να ρωτήσετε τον κοσμάκη στους κομουνιστικούς παραδείσους που υποστηρίζετε τι πάει να πει παρακολούθηση.
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Απο τα ρουβλια της Μοσχας στην κρατικη επιχορηγηση.
    Μια ζωη μεσα στο χρημα το ΚΚΕ.
    Η μεγαλυτερη εμπορικη εταιρεια της Ελλαδας.
    ΚΚΕ ΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H υποκρισια των κομμουνιστων δεν εχει ορια!!!!
    Ενω μιλουν για μηδενικη ανοχη στην διαφθορα, οι ιδιοι δεν δεχονται κανενα ελεγχο!!!
    Ανησυχουν για το "λαϊκο κινημα" οταν υποστηριζουν την ανεξελεκτη μεταναστευτικη ροη,με αποτελεσμα μη νομιμοι μεταναστες να δουλευουν για 200 ευρω "μαυρα" τον μηνα και να χανουν Ελληνες την δυνατοτητα να εργαστουν, οπως και να δημιουργουνται νεες "μαυρες τρυπες" στα ταμεια!!!
    Μιλουν για φορολογησεις μεχρι και 45%στους "κεφαλαιοκρατες" ,αλλα δεν εξηγουν τι θα γινει με τους νεους ανεργους που θα προκυψουν οταν οι "κεφαλαιοκρατες" φυγουν απο την Ελλαδα και επενδυσουν σε αλλες χωρες με φθηνοτερα εργατικα και ευνοϊκοτερους φορολογικους συντελεστες!!
    Το πιο κωμικοτραγικο απο ολα ομως ειναι οτι προκαλουν την ιστορια και προσπαθουν να την ξαναγραψουν οπως θελουν αυτοι!!
    Ειναι οι μοναδικοι που εχουν σαν συμβολο πιστης το σφυροδρεπανο, ενω οι ιδιοι οι Ρωσοι
    (καποτε πρωταγωνιστες του κομμουνισμου ) το εχουν καθαιρεσει!!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]