Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι μάσκες πέφτουν

Οι επαγγελματίες και επιδοτούμενοι αντιρατσιστές

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πριν ακόμα κυκλοφορήσει το ΡΕΣΑΛΤΟ, πολλοί αγωνιστές της Αριστεράς και άλλοι είχαμε αποκαλύψει το ρόλο των επαγγελματιών «αντιρατσιστών», και των επιδοτούμενων «ιστών της Αράχνης»: «Ιοί», Μ.Κ.Ο., «idymendia», «Πολιτικό Καφενείο», και λοιπών «επαναστατών» προσκυνημένων και οικότροφων του κράτους, των πολυπλόκαμων «ιδρυμάτων» του Σόρος και άλλων οικονομικών οργανισμών, καθώς και των ποικίλων παρακρατικών και μυστικών υπηρεσιών.
Το ΡΕΣΑΛΤΟ ασχολήθηκε διεξοδικά με τους ποικίλους αυτούς αρουραίους, οικότροφους του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ αντιρατσισμού, οι οποίοι καλύπτανε τη βρώμικη επαγγελματική «αντιρατσιστική» εργολαβία τους με ουρλιαχτά «επαναστατικά» και με θορυβώδεις, ρητορικές και αφοριστικές κορώνες εναντίον του «ρατσισμού», του «φασισμού» και τους κράτους.
Οι πλέον αποτρόπαιοι και δόλιοι προβοκάτορες στην ιστορία της ανθρωπότητας: Υστερική, αντικρατική, κούφια ρητορεία και μανιώδης, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ προώθηση του κρατικού «αντιρατσισμού» και των ιμπεριαλιστικών νέων ιδεολογημάτων.
Φυσικά, για τον πολύ κόσμο, ο άθλιος και προβοκατόρικος ρόλος όλων αυτών των επιδοτούμενων γενίτσαρων με τις «υπερεπαναστατικές» προβιές, έμεινε άγνωστος. Τα καθεστωτικά ΚΕΝΤΡΑ της ενημέρωσης και της προπαγάνδας είχαν στοκάρει κάθε χαραμάδα αλήθειας και αποκάλυψης αυτής της διατεταγμένης, «αριστερής αλητείας». Αντίθετα όλος αυτός ο «πολιτικός υπόκοσμος» διαφημιζόταν και προβαλλόταν αγρίως από την ιμπεριαλιστική προπαγάνδα.
Σε τέτοια σκανδαλώδη βαθμό που το «idymendia», αυτό το αποτρόπαια, δωσιλογικό παράρτημα του Σόρος, που αποτελεί την κεντρική μήτρα της κουκολοφόρικης καθοδήγησης και των τρομοκρατικών παιχνιδιών των μυστικών υπηρεσιών, να προβάλλεται από τα σχολικά βιβλία του Δημοτικού και να τυγχάνει μιας ασύλληπτης κρατικής εύνοιας και πολιτικής ασυλίας.
ΣΗΜΕΡΑ, όμως, που το διαδίκτυο άνοιξε ρωγμές στο τσιμεντένιο οικοδόμημα της καθεστωτικής ενημέρωσης, αποκαλύπτεται κατακλυσμιαία ο μακάβριος ρόλος όλου αυτού του συνασπισμένου «πολιτικού υπόκοσμου».
Βεβαίως, ο ουσιαστικός πολιτικός παράγοντες που ξεγυμνώνει όλες αυτές τις λασπωμένες, προβοκατόρικες «εστίες» είναι η χειμαρρώδης ανάπτυξη της λαϊκής οργής.
Μπροστά σε αυτή τη λαϊκή οργή που φουσκώνει καθημερινά τα πιόνια του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ «αντιρατσισμού», εκτελώντας νευρικά και πανικόβλητα τον διατεταγμένο ρόλο τους, αυτό-αποκαλύπτονται και ξεγυμνώνονται. Αρχίζουν ένα-ένα., με ταχύτητα γεωμετρικής προόδου, όλα αυτά τα οικότροφα γρανάζια της καθεστωτικής «αντιρατσιστικής» μηχανής να καίγονται.
Και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή και ο πανικός τους βρίσκεται και αυτός στην αρχή. Πολύ γρήγορα δεν θα βρίσκουν λαγούμια να κρυφτούν…
Οι αποκαλύψεις που γίνονται είναι συνταρακτικές: Εδώ.
Βεβαίως, είναι γνωστές σε εμάς και σε πολλού αλλους από πολύ παλιά και τις έχουμε στηλιτεύσει σε πολλά κείμενά μας. Ο γνωστός κλόουν του διαδικτύου, ο οποίος υστερικά έσκουζε επί τόσα χρόνια, αποκαλύπτεται πλέον ένας κοινός κανάγιας: Επιδοτείται ανοικτά και ξετσίπωτα από το Δήμο της Αθήνας, από το «δεξιό» Δήμαρχο για φιέστες αντιρατσιστικές και έχει ακόμα το θράσος να το παίζει μανιακός εναντίον του κράτους και της δεξιάς.
Έχει χάσει εδώ και χρόνια το ακαταλόγιστο. Το ΡΕΣΑΛΤΟ δεν ασχολείται προ πολλού μαζί του, ακριβώς γιατί είναι ο κλόουν του «αντιρατσισμού», η μικρή επιδοτούμενη «ροδελίτσα» που λειτουργεί σαν ασπίδα για τα μεγάλα «γρανάζια» του επιδοτούμενου «αντιρατσισμού».
Συνταρακτικές, επίσης, είναι οι αποκαλύψεις για όλο αυτό το σινάφι το ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ με τα κέντρα της Ισραηλινής προπαγάνδας…
Το ΡΕΣΑΛΤΟ, από την πρώτη μέρα της έκδοσής του κήρυξε ανελέητο πόλεμο εναντίον όλων αυτών των «μισθοφόρων» του «αντιρατσισμού».
Σωρεία οι αναλύσεις, αλλά και οι αποκαλύψεις:
α) Για τον πρακτορικό προβοκατόρικο ρόλος τους. Για τις οικονομικές εξαρτήσεις με τα διεθνή ιμπεριαλιστικά δίκτυα, τα «ιδρύματα» και τους μηχανισμούς τους.
β) Για τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» φιέστες τους από τα ισχυρά οικονομικά και ποικίλα πολιτικά κέντρα του καθεστώτος: Από τράπεζες και πολυεθνικές επιχειρήσεις μέχρι κόμματα και τα κρατικά συνδικάτα.
Αν ψάξει κάποιος να βρει τους χορηγούς αυτών των αντιρατσιστικών φιεστών Θα ανατριχιάσει: Όλο το πολυεθνικό κεφάλαιο, οι μαφιόζοι του αθλητισμού και τα κράτη είναι οι χορηγοί.
Σε πολλά περιοδικά αποκαλύπτουμε αρκετά συνταρακτικά στοιχεία.
Μήπως θυμάστε αυτό το πολυτελέστατο φυλλάδιο με τίτλο:
«Υπάρχει μόνο μία επικίνδυνη μειονότητα: ο ρατσισμός»;
Μήπως θυμάστε ότι όλα τα έντυπα μέσα των ΜΜΕ το μοίραζαν από τις εφημερίδες τους;
Μήπως έχετε συγκρατήσει τους χορηγούς; Όλο το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο.
Θα κλείσουμε με ένα μικρό σχόλιο του ΡΕΣΑΛΤΟ από το τεύχος-15:
«Οι αντιρατσιστικές φιέστες των προσκυνημένων
Σε μια επίδειξη θράσους πέρα από τα όρια του ξετραχηλώματος, τα ευρω«αριστερά» φόρουμ με τα φιλομεταναστευτικά σωματεία και τις «αντιεξουσιαστικές» φαμφάρες τους, κατέβηκαν να διαδηλώσουν παρέα με την κρατικοδίαιτη ΑΔΕΔΥ και την πασοκοδίαιτη ΓΣΕΕ. Λόγια που περιττεύουν και χαρακτηρισμοί που ωχριούν. Οι επιδοτούμενοι αυτοί αρουραίοι έχουν πλέον καταφέρει να εμπορεύονται την τριτοκοσμική εξαθλίωση, όχι δίχως ίχνος τσίπας –από αυτό ποτέ δεν διέθεταν- αλλά και δίχως τα στοιχειώδη προσχήματα και προκαλύψεις χάρη στα οποία η σωματεμπορία φιγουράριζε για αντιρατσισμός. Με σλόγκαν «το πράσινη κάρτα είναι κόκκινη κάρτα» το εμετικό τους μάρκετινγκ απαιτεί:
- νομιμοποίηση όλων των μεταναστών,
- νομιμοποίηση όλων των παιδιών τους,
- νομιμοποίηση δίχως τον όρο της γνώσης της ελληνικής γλώσσας,
- νομιμοποίηση με ή χωρίς ένσημα, δηλαδή
- νομιμοποίηση της μαύρης εργασίας.
Ο ελληνικός λαός, στο όνομα της επιβίωσής του, οφείλει να σταθεί επιθετικά απέναντι στο συνασπισμένο μπλόκ Εξουσίας-Δοσιλόγων. Οφείλει να τσαλαπατήσει τους νόμους και τα φιρμάνια όλων αυτών των καθεστωτικών «αριστερούληδων» που ανενδοίαστα και ασύστολα φιλούν τις κατουρημένες ποδιές του Κεφαλαίου!!!»
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

16 σχόλια :

  1. Προτείνω να εκτελεστούν όλοι οι αντιρατσιστές και να μείνουν στην Ελλάδα μόνο οι (ανήθικοι και ανεγκέφαλοι) ρατσιστές.

    Πιστεύω ότι - μετά από αυτή την ανάρτηση - θα συμφωνείς απόλυτα :-))

    Εάν παρ' ελπίδα κάνω λάθος, παρακαλώ ενημέρωσέ με για τις δικές σου προτάσεις κύριε "αγωνιστή της Αριστεράς" !!!

    θα θυμάσαι βέβαια από την Ιστορία (κάτι θα έχεις διαβάσει έ;) ότι οι δοσίλογοι ήταν -παραδοσιακά- ιδεολογικά προσκείμενοι σε υπερ/ακρο/δεξιά σχήματα οπότε η χρήση του όρου από ΕΣΕΝΑ είναι ανιστόρητη και υποκριτική.

    Οι ομοιδεάτες σου έχουν προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε αυτή την χώρα από την εποχή του Πελοπονησιακού πολέμου, δεν νομίζεις εσύ και οι φίλοι σου που κρύβονται πίσω από τις ασπίδες των ΜΑΤ ότι φτάνει πιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο Κοροβέσης… ζητάει καταστολή κατά κατοίκων!"

    Δεν έχω σχέσεις με τον άνθρωπο ή με το κόμμα του αλλά αυτό που έχεις στην σελίδα σου - το γνωρίζεις βέβαια - είναι χονδροειδές ψέμα ...

    Χρειάζεσαι ψέματα για να υποστηρίξεις τις θέσεις σου ; γιατί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρατήρησε πως είναι link και όχι μέρος του ιστολογίου. Παραπομπή κάνω σε οτιδηποτε δεν είμαι σίγουρος πως συμβαίνει. Αλλά και πάλι, έχω την εντύπωση πως το είδα και σε μεγάλη εφημερίδα (μη δεξιά) που έγραφε το ίδιο ακριβώς! Να στηρίξω τις θέσεις μου; Οι θέσεις μου βρίσκονται σε άλλα κείμενα και υπογράφονται απο εμένα. Η λέξη ψέμματα, μάλλον σου ξέφυγε για το παρόν ιστολόγιο που χωρίς να νιώθω ενδοιασμούς, παρουσιάζω όλες τις απόψεις και έχω κατηγορηθεί γι αυτό... Εν πάσει περιπτώσει, εσύ εκφράζεσαι όπως νιώθεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ θα απολογηθώ για τον κάθε Κοροβέση που καταθέτει προτάσεις που δεν αμφισβητούνται. Εκτός και εάν είναι ψέμα ότι κατέθεσε την συγκεκριμένη πρόταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα κάνεις παραπομπή στο
    http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/07/blog-post_3001.html

    στο οποίο δεν αναφέρεται απολύτως τίποτα για καταστολή κατά κατοίκων ! Εμένα μου ξέφυγε η λέξη ψέματα ή εσένα σε ξέφυγε ανακριβές link ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το link είναι ακριβέστατο, ακόμη και ως προς τον τίτλο που χρησιμοποείται!!! μου προξενεί ομως εντύπωση πως και δεν κάνεις σχόλιο εκεί που αναγράφεται το κείμενο από όπου θα σου απαντήσουν καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι επειδή η λέξη, ψέμματα και ανακρίβεια, υποθέτω πως χρησιμοποιούνται σκοπίμως, μήπως θα έπρεπε να είσαι περισσότερο αυστηρός με τις χρήσεις τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκουσε φίλε μου, η συκοφαντία και η υποστήριξη ψευδών θέσεων για να υποστηριχθούν σκοτεινές απόψεις που παραπέμπουν στον μεσαίωνα με ενοχλούν ιδιαίτερα - η παραπομπή σου στο άλλο blog των φανατικών - Ελληνων Αφύπνησις (sic) δεν σου δίνει κανένα συγχωροχάρτι. Ο κάθε ένας γράφει στο blog του ότι νομίζει αρκεί όμως να μην ψεύδεται και να μην συκοφαντεί ούτε να ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ την αλήθεια όπως - στην προκειμένη περίπτωση - εσύ !

    Να είσαι καλά, αλλά μια αναθεώρηση των πραγμάτων πότε - πότε δεν βλάπτει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να είσαι καλά για τις ευχές σου. Αλλά κράτησε αυτό το περί αναθεώρησης. Ίσως να μην έχεις την μοναδικότητα στην ενόχληση. Α, και κάτι ακόμη: δεν πιστεύω στα συγχωροχάρτια και ούτε με ενοχλούν οι φανατικοί Έλληνες. Αν σε ενοχλούν εσένα, λυπάμαι που δεν μπορώ να κάνω τίποτε για να τους ανθελληνίσω. Κι επειδή συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι πως διαστρέφω την αλήθεια, επειδή παρουσιάζω και την "άλλη άποψη" που προφανέστατα δεν συμπαθείς, λυπάμαι, αλλά μάλλον η αλήθεια δεν βρίσκεται εκεί που εσύ περιμένεις να την συναντήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν με ενοχλούν οι φανατικοί Έλληνες (πάλι διαστρέφεις!) με ενοχλούν οι φανατικοί γενικά είτε Έλληνες είναι είτε Κινέζοι !

    Η 'άλλη άποψη' που παρουσιάζεις δεν είναι άποψη αλλά ένα απροκάλυπτο ψεύδος μικρόνοων φανατικών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην παρακάτω διεύθυνση μπορεί να δει ΟΠΟΙΟΣ επιθυμεί του λόγου το αληθές από το πλέον αρμόδιο site: http://perikliskorovesis.wordpress.com/2009/07/14/Προκλητική αδιαφορία από αστυνομικούς

    Έτσι, για να ξεχωρίζουμε ποιοι είναι οι "μικρόνοοι φανατικοί" και ποιοι όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια μικρή διόρθωση: πρώτα πηγαίνετε στο http://perikliskorovesis.wordpress.com/2009/07/14/ κι έπειτα επιλέγετε το "Προκλητική αδιαφορία από αστυνομικούς", για να το δείτε σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πιθανόν να μην γνωρίζετε - για λόγους που αγνοώ καλά Ελληνικά, αλλά στο παρακάτω κείμενο - επερώτηση της Ελληνικής Βουλής από τον βουλευτή Κοροβέση, δεν φαίνεται πουθενά κανένα "δώσιμο".

    Ζητείται απλά η προστασία και όχι η συνέργεια της Αστυνομίας σε παράνομες ενέργειες ! Διαβάστε προσεκτικότερα :


    ΕΡΩΤΗΣΗ

    Προς τον κ. Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα και φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο αλλά και σε εφημερίδες (πχ. Ελευθεροτυπία, 8 Ιουλίου), κατά τη διάρκεια αντιρατσιστικής πορείας από την Ομόνοια προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα (7/7) και συγκεκριμένα ενώ η εν λόγω πορεία συναντήθηκε με ομάδες που διενεργούσαν αντιδιαδήλωση, ξέσπασαν σοβαρότατα επεισόδια με αφορμή βόμβα «μολότοφ», η οποία εκσφενδονίστηκε από «αγανακτισμένο» πολίτη, ενόσω αυτός ήταν εν μέσω διμοιρίας ΜΑΤ και άλλων αστυνομικών δυνάμεων.

    Με δεδομένο ότι στις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν φαίνονται διάφορα άτομα, φέροντα καδρόνια, να κινούνται με άνεση μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων (γεγονός που και στο παρελθόν έχει επαναληφθεί πολύ συχνά, πχ. στις 3 Ιουνίου έξω από το πρώην Εφετείο σε άλλη ρατσιστική συγκέντρωση) αλλά και επειδή επίσης εύκολα ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει πως το άτομο που εκσφενδονίζει τη μολότοφ δεν βρίσκεται μέσα σε πλήθος, ώστε να μην διακρίνεται η ταυτότητα του, ούτε να εμποδίζεται η σύλληψη του, ενώ ταυτόχρονα οι αστυνομικές δυνάμεις απέχουν ελάχιστα βήματα μακριά του,

    Ερωτάται ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός

    1. Προτίθεστε να προχωρήσετε σε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Έρευνας ούτως ώστε να διαπιστωθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι αυτής της ολιγωρίας που επιδείχθηκε με προκλητικό τρόπο από αστυνομικούς και τους αξιωματικούς τους εν ώρα υπηρεσίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν, επειδή και ελληνικά γνωρίζουμε και τι συμβαίνει αντιλαμβανόμαστε:

    1ον) η αρχική ανάρτηση σχολίαζε πώς ο κος Κοροβέσης επικαλείται ως τεκμήρια φωτογραφίες και γενικά υλικό που παραπέμπει σε αστυνομοκρατούμενα συστήματα, που κατά τα άλλα ο ίδιος και το κόμμα του πολεμάει. Η δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών και επίκληση τους στην κατατεθείσα ερώτηση αποτελεί τρόπον τινά "δόσιμο" ή όχι; Δηλ. αν στη φωτογραφία ήσασταν εσείς ή κάποιος δικός σας, δε θα διαφωνούσατε με την τακτική;

    2) πράγματι, στην ερώτησή του ζητείται η διενέργεια ΕΔΕ. Αλλά τη ζήτησε όταν τα πράγματα ήταν αντίστροφα και η Αστυνομία "προστάτευε" ή "επέτρεπε" στους αντιεξουσιαστές-προστατευόμενούς του να προβαίνουν σε έκνομες ενέργειες; Γιατί νομίζω ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα αντιρατσιστών έφτασε με τη συνοδεία της Αστυνομίας στη γειτονιά του Αγ. Παντελεήμονα.

    Νομίζω ότι η διαφωνία στερείται ουσίας και έχει μάλλον να κάνει με τον τρόπο ανάγνωσης του καθενός, ο οποίος και δημιουργεί τις όποιες ενστάσεις (η προσωπική επαφή και ο προφορικός λόγος δεν αφήνουν σχεδόν ποτέ σκοτεινά σημεία).

    Συμφωνώ, πάντως, ότι κανείς σώφρων άνθρωπος δεν μπορεί να υποστηρίζει τα άκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν μπορώ να διαφωνήσω, αλλά σχετικά με το (1) δεν μπορώ επίσης να φανταστώ ούτε εσένα ούτε εμένα να πετάμε μολότωφ σε συγκεντρωμένους για ΚΑΝΕΝΑ λόγο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανένας από εμάς δεν θα έριχνε ποτέ μολότοφ. Αυτό νομίζω ότι ανήκει στα αυτονόητα. Μολότοφ έχουν την συνήθεια να πετάνε συγκεκριμένοι άνθρωποι, με συγκεκριμένη κουλτούρα, με συγκεκριμένη "εκπαίδευση" και κάτω από τα βλέμματα συγκεκριμένων ανθρώπων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα φίλοι μου. Μακάρι να βγάζαμε την κοινωνική δυναμική μας μέσω γόνιμου και ειλικρινούς διαλόγου κι όχι μέσω μολότοφ. Τότε θα προσφέραμε κάτι εποικοδομητικό στη χώρα.

    Καλό μεσημέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]