Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρες το πολιτικό θάρρος...

Ο Λ.Α.ΟΣ βλέπει ιντερνετικά σκουλήκια;

Εχθές κάναμε μία ανάρτηση σχετικά με δηλώσεις του Γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΛΑΟΣ Μπαμίχα και του προέδρου Γ. Καρατζαφέρη κατά των blogs γενικά.
Στο SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR αναρτήθηκε η παρακάτω σχετική απάντηση του κυρίου Μπαμίχα
Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και αφορούν απόσπασμα της ομιλίας μου σχετικά με τα bloggs και τους blogers, αισθάνομαι υποχρεωμένος να παράσχω τις πιο κάτω διευκρινίσεις.
H αναφορά μου στο 4ο Συνέδριο του Λαϊκού Ορδοδόξου Συναγερμού, σε "γλοιώδη σκουλίκια του πολιτικού Ιντερνετ", είναι αυτονόητο ότι με αυτήν την έκφραση ήθελα να κατηγορήσω εκείνους, που οι ίδιοι ξέρουν γιατί πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους έτσι.
Ειδάλλως, με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να εκδηλώσω την φιλία και την εκτίμησή μου, στο υγιές σώμα των blogers, που αποστολή τους είναι να μεταφέρουν ελεύθερα τις απόψεις των Ελλήνων πολιτών.
Με την οφειλόμενη τιμή και εκτίμηση
Απόστολος Μπαμίχας Γραμματέας
Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ

Απάντηση του Greekalert
Κύριε Μπαμίχα βρείτε το πολιτικό θάρρος να πείτε τα πράγματα με το ονομά τους, χωρίς να μπλέκεται με αόριστες και γενικόλογες δήθεν "διευκρινήσεις" τα ξερά με τα χλωρά...
Γιατί αλλιώς το μόνο που καταφέρνετε, είναι να ενισχύετε και με το δικό σας παράδειγμα, πως στα Ελληνικά κόμματα τις θέσεις δεν τις παίρνουν οι αξιότεροι αλλά οι προτεινόμενοι από τις γραμμές του εκάστοτε προέδρου.
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εβγαλε η μήγα κόλο και έχεσε το κόσμο όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κε Μπαμιχα αμα δεν κανω λάθος ο Γραμματεας ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ και δεν διορίζεται απο τον πρόεδρο.Οποτε δεν εχεις δικαιωμα να μιλας.Οσο για την Κ.Ε που μαγειρεψατε με το 70% τουλαχιστον να εκφράζει συγκεκριμενη γραμμη μονο μεγαλυτερες εντασεις θα δημιουργήσετε εκτος και αν δεν σας ενδιαφέρει και είναι αυτος ο σκοπός σας (όχι προσωπικα) ώστε να απομακρυνθούν οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και να μείνει μόνο το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]