Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στηρίζει το ΠΑ.Μ.ΜΕ. και η Παμμακεδονική Ευρώπης

Η συστράτευση είναι γεγονός!

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμπαράστασης και συμπόρευσης με το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπό, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε η Μακεδονία να "κλειδώσει" στην Ελλάδα.
Έτσι, χαιρετίζει την κάθοδο του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου στις ευρωεκλογές η Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης και συστρατεύεται με τον αγώνα του.
Σε ανακοίνωση της μεγάλης αυτής οργάνωσης των Μακεδόνων της Ευρώπης, που κοινοποιήθηκε στο ΠΑ.Μ.ΜΕ. τονίζεται μεταξύ άλλων:

"Η οργάνωση ενός ευρυτέρου σχήματος, όπως αυτό του Μετώπου, ενώ αναδεικνύει την πανεθνική αξία του διακυβεύματος, όπως αυτό του ονόματος της Μακεδονίας, ταυτόχρονα διευρύνει την δυνατότητα στον καθένα να συστρατευθεί σ' αυτή την προσπάθεια.
Είναι καιρός οι ευχές και οι καλές προθέσεις να γίνουν πράξη. Αν εμείς δεν διεκδικήσουμε το δίκιο μας, μην περιμένουμε να συγκινηθούν οι άλλοι! Είναι καιρός να προβάλλουμε την αλήθεια της Μακεδονίας, αλλά και των άλλων εθνικών μας θεμάτων στο Ευρωκοινοβούλιο, θεσμό κατεξοχήν οικείο σε μας τους Ευρωπαίους".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Με τον 'καμμενο'τον Παπαθεμελη ,μονο για καντηλαναφτης κανει,που να πας.Για τους Ελληνες,ΛΑΟΣ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O egwismos kai o oportounismos tou Papa8emeli DEN EXEI ORIA! Afou epai3e to rolo lagou tis ND stis proigoumenes ekloges twra prospa8ei na emple3ei kai diakommatikes orghanwseis opws i Pammakedoniki sta paixnia diaplokis!
    To onoma pou diale3e einai kakisto mia kai an parei 0.8% to mono pou 8a kataferei einai na afairesei patriwtes Eurobouleutes pros xarin tis ND i ...twn Oikologwn

    Kanenas patriwtikos psifos stton Papa8emeli kai SIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]