Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οχετός κατά Καραμανλή από τα Σκόπια και το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΜΙΝΑ!

Οι "φίλοι" μας από τα Σκόπια!

“Γειά σου Μαυρο Μανλή, εσένα που κάποιος Τούρκος απαύτωσε την γιαγιά ή προγιαγιά σου για αυτό σε λένε Καρά! Βάρβαρε, γενοκτόνε, πυρπολητή των Μακεδονικών χωριών, που μας το παίζεις και Μακεδόνας!”
Πώς είπατε;
Ακριβώς έτσι, και χειρότερα, από τον παρα-μορφωμένο Σκοπιανό δημοσιογράφο, πού μέσα στην παρα-μόρφωσή του έρχεται να μας πληροφορήσει και για τον Αθηναίο(sic) Αρχιμίντ (ναι σωστά μαντέψατε, τον Συρακούσιο Αρχιμήδη εννοεί), το τέρας αυτό μορφώσεως που απαντά στο όνομα Μιλαν Αντζιέβσκι, και γράφει στο Σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΝΑ.
Άντε και εις χειρότερα! Βαθύ το πηγάδι και πάτο δεν βλέπουμε, με αυτούς που μπλέξαμε… και που η Ελληνική κυβέρνηση σε όλα τα μήκη και πλάτη διακηρύσει ότι τους θέλει να γίνουν Νέοι ή Βόρειοι Μακεδόνες, και να προχωρήσει η γρήγορη και άμεση ένταξή τους στην ΕΕ (και Νατο)!
Αντε Ντόρα, βιάσου να το κλείσουμε το θέμα όπως όπως! Τέτοια Μακεντόνικα καρντάσια (για να θυμηθούμε και την μητρική Τουρκική μας γλώσσα, κατά τον κοπρολόγο ως άνω “δημοσιογράφο”), δεν είναι σωστό να τα κάνουμε να περιμένουν πολύ!
Εδώ βρίσκεται το υβρεολόγιο του Σκοπιανού δημοσιογράφου
Πηγή
Σχόλιο ιστολογίου: Σαφέστατα δεν εκφράζει όλους τους πολίτες των Σκοπίων αυτός ο σωρός από ύβρεις που γράφτηκαν από δημοσιογράφο Σκοπιανής εφημερίδας. Πολλοί, μα πάρα πολλοί Σκοπιανοί αντιλαμβάνονται, γνωρίζουν ήδη πάρα πολύ καλά, τι πραγματικά συμβαίνει και δεν θα πρέπει να τους "τσουβαλιάζουμε" μαζί με τα αποβράσματα που χρησιμοποιεί ο Γκρούεφσκι προκειμένου να δημιουργήσει τις εντάσεις που τον κρατάνε στην εξουσία.
Αξίζει όμως να σημειωθεί πως μέρος του τύπου (ήδη πολλοί έγκριτοι δημοσιογράφοι της ΠΓΔΜ διαμαρτυρήθηκαν για την λογοκρισία που επιβάλλει το φασιστικό καθεστώς Γκρούεφσκι) λειτουργεί ως προπαγανδιστικός μηχανισμός προκειμένου να προκαλέσει (κυρίως στο εσωτερικό της ΠΓΔΜ) τα μίση που έντεχνα έχουν καλλιεργηθεί από προηγούμενες, αλλά και από την παρούσα πολιτική αρχή.
Ο Γκαιμπελισμός αγκαλιά με τον ναζισμό λειτουργούν και προκαλούν όλους τους σκεπτόμενους πολίτες και στην συγκεκριμένη περίπτωση επιτίθενται προς τον Έλληνα πρωθυπουργό προκειμένου να υπάρξει απάντηση και να δημιουργηθεί ένας "άτυπος" διάλογος ανάμεσα στα δύο μέρη. Διάλογος, ο οποίος θα ασχολείται με τις ύβρεις και να ανήκουστα (και ως συνήθως ανιστόρητα) της σκοπιανής σχολής προπαγάνδας αλλά και της δίδυμης σχολής Γκρούεφσκι.
Προσωπικά, διαφωνώ σε πάρα πολλά με τον κύριο Καραμανλή. Αλλά δεν δέχομαι να καθυβρίζεται ένας Έλληνας επειδή απλά είναι Έλληνας, πόσο δε μάλλον όταν είναι και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας... τις ύβρεις δεν θα τις δεχόμουν ακόμη και αν έβριζαν... την Ντόρα ή την... Βαλλιανάτη...!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. περα απο την ευγενεια που μας διακρινει γενικως,σε τετοιες περιπτωσεις ,χρειαζεται και καμμια σφαλιαρα,ετσι για να μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που μας απομένει πριν την σύραξη είναι ενα μεγάλος ΒΕΤΟ στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ
    δτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]