Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμπανάκι κινδύνου από την Τουρκική αστυνομία για βομβιστικές επιθέσεις!

Το PKK σχεδιάζει επιθέσεις αυτοκτονίας
σε μεγάλες Τουρκικές πόλεις


Η οργάνωση Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΡΚΚ) έχει στείλει τρεις βομβιστές αυτοκτονίας για να επιτεθούν σε μεγάλες Τουρκικές πόλεις, σύμφωνα με ΜΜΕ την Τρίτη (28 Απριλίου) τα οποία επικαλέστηκαν αστυνομικά στελέχη.
Πηγές αναφέρουν ότι η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας έχει προειδοποιήσει τα αστυνομικά τμήματα της επαρχίας να εντείνουν τα μέτρα ασφαλείας και να ενισχύσουν τις προσπάθειες συγκέντρωσης πληροφοριών για σύλληψη των υπόπτων.
Σε άλλες ειδήσεις την Τρίτη, ο Κυβερνήτης της Ιστανμπούλ Μουαμέρ Γκουλέρ επιβεβαίωσε αναφορές ότι η ακροαριστερή οργάνωση μαχητών Επαναστατικό Αρχηγείο, στο κρησφύγετο της οποίας πραγματοποίησε επίμαχη έφοδο τη Δευτέρα η αστυνομία της Ιστανμπούλ, σχετίζεται με το ΡΚΚ. Η οργάνωση συνεργάζεται με το ΡΚΚ στην εκπαίδευση τρομοκρατών και άλλους τομείς, ανέφερε ο Γκουλέρ σε συνέντευξη Τύπου.
Η έφοδος της Δευτέρας είχε ως αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και επτά τραυματίες. Ήταν μέρος ευρύτερης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης εναντίον της οργάνωσης Επαναστατικό Αρχηγείο, σε έξι επαρχίες.
Επίσης την Τρίτη, η αντιτρομοκρατική αστυνομία συνέλαβε μέλος του ΡΚΚ το οποίο μετέφερε 35 κιλά εκρηκτικών Α-4 στη νότια επαρχία Μερσίν. Οι αρχές πιστεύουν ότι ο ύποπτος σχεδίαζε μαζική βομβιστική επίθεση.
Εν τω μεταξύ, Κούρδοι αντάρτες κατηγορούνται για νάρκη που εξερράγη την Τετάρτη κατά τη διέλευση τεθωρακισμένου οχήματος μεταφοράς προσωπικού στη νότια επαρχία Ντιγιαρμπακίρ. Τουλάχιστον εννέα Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους στη χειρότερη επίθεση εναντίον δυνάμεων ασφαλείας εδώ και μήνες, όπως τη χαρακτήρισε το BBC.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]