Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O Ρουφιάνος με τα ΕΧΤΡΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ στην παραλία της ΕΥΠ

Δημοσιογράφοι... πράκτορες!!!

Ο κουραδο- Χαφιές μπλόγκερ, λέει τώρα ότι έχει «λίστα με τους 12 δημοσιογράφους της ΕΥΠ», διότι προφανώς, αυτούς αποφάσισε να «καρφώσει» η «Υπηρεσία» του.
Τους άλλους, που βρίσκονται εκτός λίστας, τους «ειδικούς συνεργάτες», δεν τους «δίνουν».
Πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Ο κουραδο- Χαφιές μπλόγκερ, δεν λέει λέξη για αυτούς που βρίσκονται στις λίστες του Soros, του American Freedom House, της Αμερικανικής Πρεσβείας, και της CΙΑ. Λέξη και για τα τάγματα των Νταβατζηδομπλόγκερ, επειδή κάπου εκεί «σιτίζεται» και αυτός και οι «συνεταίροι» του, για τον «έξτρα μισθό».

Ο κουραδο- Χαφιές μπλόγκερ δεν λέει λέξη ούτε για το pay-roll του Μαξίμου.
Η δουλειά που τον έβαλαν να κάνει, ήταν να καταγγείλει αυτούς που υπογράφουν τα κείμενά τους, που εργάζονται, και πληρώνονται με τη συλλογική σύμβαση.
Στόχος των αφεντικών του κουραδο- Χαφιέ μπλόγκερ, οι πραγματικοί δημοσιογράφοι, για να ανοίξει ο δρόμος στους «επικοινωνιολόγους» και στην χειραγώγηση της ενημερώσεως.
Η είδηση είναι εμπόρευμα λέει ο ΣΕΒ.
Ο ένας τηλε-παραθυράτος συνέταιρος του κουραδο- Χαφιέ, ήταν μπράβος του Λεβέντη, και μάλιστα είχε βγάλει πιστόλι, στο συνάδελφό Σπύρο Μεταξά, και συνδέεται με το παρακράτος με το αίμα του Τεμπονέρα.
Ο άλλος δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με τις ποινικές εκκρεμότητες του.
Αυτοί είναι οι «άγγελοι κουραδο-μπλόγκερ».
Ένας αγράμματος της παρέας των κουραδο- μπλόγκερ, μου έστειλε ένα μήνυμα. «Εξέστι Χατζάρα ασχημονείν». Του απάντησα: «Έξεστι αγράμματε Έξεστι» .
Στο συνέδριο, του ΣΥΝ μάθαμε και για τις «αποφάσεις που αποφασίζονται». Οι αγράμματοι στην κυβέρνηση οι τραπεζίτες την εξουσία.
Σπύρος Χατζάρας
ΥΓ. Βρέθηκα στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, το 1990 με υποχρεωτική μετάταξη, από την ΕΡΤ, που αποφάσισε η οικογένεια Μητσοτάκη. Στόχος τους, να με εξαφανίσουν, επειδή είχαν θυμώσει οι εκδότες, γιατί τους χάλασα τα σχέδια το 89, και επειδή με είχαν στο στόχαστρο, οι εγχώριοι πράκτορες, γιατί αποκάλυψα τη σχέση της τράπεζας Κρήτης, με το κύκλωμα χρηματοδότησης της συναλλαγής, όπλα στο Ιράν χρήματα στους Κόντρας.
Τα έβαλα με τα θηρία. Θα ανεχθώ τώρα τους κουραδοχαφιέδες;



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]