Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέο τουρκικό σύνταγμα επιθυμεί ο πρόεδρος Γκιουλ

«Υπάρχει ευρεία συναίνεση για αυτό»

Ο Τούρκος πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ δήλωσε σήμερα ότι υποστηρίζει τα κυβερνητικά σχέδια για την εκπόνηση ενός νέου συντάγματος ή για την αναθεώρηση άρθρων του ισχύοντος στο πλαίσιο ενός επηρεασμένου από την ΕΕ μεταρρυθμιστικού προγράμματος.
«Υπάρχει ευρεία συναίνεση στην εκπόνηση ενός νέου συντάγματος ή στην τροποποίηση ορισμένων άρθρων του ισχύοντος καταστατικού χάρτη. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει σε μία πολύ ευνοϊκή ατμόσφαιρα και με ευνοϊκό τρόπο», ανέφερε σε σχόλιά του που μεταδόθηκαν απευθείας από το τηλεοπτικό κανάλι.

O πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Παρασκευή ότι η κυβέρνησή του θα επαναλάβει τις προσπάθειες για αναθεώρηση του συντάγματος, συμπεριλαμβανομένων των διαπραγματεύσεων με την αντιπολίτευση, μετά τις τοπικές εκλογές τον άλλο μήνα που θεωρούνται ως δημοψήφισμα για το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.
Από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]