Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Την Τετάρτη αναχωρεί η αποστολή για τα Σκόπια και την συνάντηση με τον Βάσκο

Ο Κλεάνθης Γρίβας θα εξετάσει

τον Βάσκο Γκλιγκόριεβιτς


Από το πάντα άριστα ενημερωμένο ιστολόγιο TaXalia, ενημερωνόμαστε πως την Τετάρτη αναχωρεί η αποστολή που θα επισκεφθεί τον Βάσκο Γκλιγκόριεβιτς στα Σκόπια.
Ο γνωστός ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας θα συμμετάσχει στην αποστολή της Δημοκρατικής Αναγέννησης στα Σκόπια, στο ψυχιατρείο Μπάρντοφτσι όπου είναι έγκλειστος παρά τη θέλησή του ο αγωνιστής της Δημοκρατίας Βάσκο Γκλιγκόριεβιτς, για να εξετάσει τον 30χρονο ιστορικό των Σκοπίων, που τόλμησε να πει την αλήθεια και να υπερασπιστεί την ελληνική σημαία.

Να σημειώσουμε εδώ πως ήδη, πολλοί δημοσιογράφοι και πολίτες έχουν δηλώσει συμμετοχή στην αποστολή αυτή, η οποία θα αναχωρήσει από την Αθήνα το πρωί της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνήσουν με τον εκπρόσωπο Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Σταύρο Βιτάλη, στο τηλ. 6979-112.273.
Επίσης, αξίζει ίσως να αναφερθεί πως τις προηγούμενες ημέρες έγινε προσπάθεια εκ μέρους των Σκοπίων μέσω του γνωστού Facebook, να παρουσιασθεί ο Βάσκο ως ελεύθερος! Η προπαγανδιστική αυτή κίνηση του Γκρούεφσκι δείχνει ξεκάθαρα την αγωνία του για τις εξελίξεις που έπονται... Δυστυχώς, σε αυτές τις εξελίξεις το Ελληνικό κράτος μένει αμέτοχο και δηλώνει για μία ακόμη φορά την αναρμοδιότητά του να υπερασπιστεί "παντί τρόπω" τα θέματα που άπτονται του Σκοπιανού ζητήματος.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]