Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H ΒΜW Ελλάδος έθεσε θέμα στα κεντρικά για το όνομα της FYROM

Οι Γερμανοί μας κοροϊδεύουν...

Μετά από την σχετική καταγγελία που έγινε μέσα από το ιστολόγιό μας και σε επικοινωνία που είχε η αντιπροσωπεία της BMW της Ελλάδας με κάποιον αναγνώστη μας, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την έλλειψη εξυπηρέτησης των Ελλήνων στην διαμόρφωση ενός αυτοκινήτου της εταιρείας αλλά και στην ονομασία της FYROM ως "Μακεδονία" στο επίσημο διαδικτυακό τόπο της BMW, η αντιπροσωπεία Ελλάδας απέστειλε e-mail στον αναγνώστη μας, όπου προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα, αλλά και όπου δηλώνει πως ήδη έθεσε ερώτημα στα κεντρικά στην Γερμανία, σχετικά με την αυθαίρετη αναφορά της FYROM ως "Μακεδονία", από την Γερμανική εταιρεία.
Παρ' όλα αυτά, η απορία μένει σε εμένα τον αδαή: Η BMW πουλάει περισσότερα αυτοκίνητα στα Σκόπια και γι αυτό διαθέτει και την Σκοπιανή γλώσσα ανάμεσα στις επιλογές "χτισίματος" ενός αυτοκινήτου από κάποιον υποψήφιο πελάτη;
Η Ελλάδα δηλαδή αγοράζει λιγότερα αυτοκίνητα της Γερμανικής Εταιρείας από ότι τα Σκόπια;
Και να θέσω και ένα πονηρό ερώτημα: Μπορεί άραγε η BMW να ελέγξει τους αριθμούς των σασί των BMW που κυκλοφορούν στα Σκόπια; Έχω την εντύπωση πως τους περιμένει μία πολύ μεγάλη έκπληξη...
Ακολουθεί η επιστολή-απάντηση της BMW προς τον αναγνώστη μας

Αξιότιμε κε *******,
Ευχαριστούμε για το e-mail σας.
Καταρχάς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη η υπηρεσία "vehicle configuration" (δηλαδή να μπορεί ο επισκέπτης να ορίσει μέσω internet το μοντέλο BMW που επιθυμεί, όσον αφορά στον εξωτερικό, αλλά και εσωτερικό εξοπλισμό του και στη συνέχεια να δει την τιμή του) στη χώρα μας, ως εκ τούτου η Ελλάδα δε συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των χωρών που εμφανίζονται στη σελίδα http://www.bmw.com/com/en/general/carconfigurator/content.html.
Όσον αφορά στην ονομασία των Σκοπίων ως Μακεδονία στην επίσημη ιστοσελίδα της www.bmw.com, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι έχουμε ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και αναμένουμε τη σχετική απάντηση της Γερμανίας σχετικά με την επίσημη ονομασία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, που όπως έχει οριστεί από την Ευρωπαϊκή ένωση είναι FYROM (Republica of Macedonia).
Σε κάθε περίπτωση, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις επισημάνσεις σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Μαριλένα Στρίγκα
Τμήμα Επικοινωνίας Πελατών
BMW Hellas



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]