Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Hesta la vista baby - Η νέα ανακοίνωση της τρομοκρατικής οργάνωσης με τα Armani

Τι σέχτα, τι χέστα! Όλα ίδια είναι...

Η απάντηση των συγγραφέων της Σέχτας


Μετά από πολύ περίσκεψη και αφού τόσα πολλά και υποτιμητικά γράφτηκαν για τους συγγραφείς της γνωστής σέχτας, οι ίδιοι προχώρησαν σε μία απαντητική επιστολή – διαμαρτυρία στους συκοφάντες του άδολου αγώνα των παιδιών με τα Armani.
Η επιστολή κόλαφος, που ενοχοποιεί το σύστημα και τους ανθρώπους που το στηρίζουν και που το αναπαράγουν, έγινε με την άδεια των γονιών τους, οι οποίοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης προς τα άβγαλτα παιδιά τους, σταμάτησαν για δύο ημέρες να συναλλάσσονται κάτω από το τραπέζι με τις γνωστές ομάδες των «αρπακτικών». Στο σημείο αυτό να τονιστεί πως η επιστολή έφτασε στο ιστολόγιο μετά από διαμεσολάβηση του (κλειστού πλέον) Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Κώλου (τα εννιάμερα)…

Το κείμενο της επιστολής των παιδιών με τα Armani
«Πολύ λύπη μας προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για την ποιότητα της επιστολής μας και του αγώνα μας ενάντια στο σύστημα που δημιουργεί πλέον «αντάρτες» ξυπόλυτους, χωρίς κοινωνική υποδομή και δίχως καμία περίπτωση οικονομικής στήριξης και συνέχειας του επαναστατικού αγώνα, που τόσο άδολα ξεκινήσαμε μία βραδιά που δεν είχαμε να κάνουμε τίποτε και αποφασίσαμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ, ενάντια στα ψυχοπαθητικά σύνδρομα που μας διακατέχουν στην μοναξιά της σκληρής πολιτείας που γεννηθήκαμε να ζούμε (ενίοτε ξεφεύγουμε με διακοπές στις Ελβετικές Άλπεις ή σε κάποια απομακρυσμένα τροπικά νησάκια).
Καταδικάζουμε αυτούς που με τόσο μένος επιτέθηκαν στον αγώνα μας για ένα καλύτερο ντύσιμο και περισσότερη extreme διασκέδαση κατά του φασιστικού καθεστώτος που επιβάλει την εργασία για ευτελή ποσά που συνηθίζουμε να ξοδεύουμε μέσα σε ένα βράδυ (το ποσό των 700€ σίγουρα είναι ένα αστείο που αδυνατούμε να κατανοήσουμε γιατί μας το κάνουν).
Η αγωνιστική μας διάθεση θα συνεχιστεί κα θα κορυφωθεί κατά τους μήνες του καλοκαιριού, όπου και θα σαμποτάρουμε τον τουρισμό, επειδή δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουμε για διακοπές (π.χ. στην Μύκονο) και να συναντάμε τον κάθε φτωχό να πίνει και να χορεύει δίπλα μας.
Καταδικάζουμε την κατασυκοφάντηση που δεχθήκαμε για τον αγώνα που κάνουμε προκειμένου να δώσουμε κάποιο νόημα στη ζωή μας και να μπορούμε κι εμείς να πούμε στα δικά μας παιδιά κάποτε «ήμουν κι εγώ στους κουκουλοφόρους». Ποια η διαφορά ανάμεσα σε εμάς και στους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους και τους καναλάρχες; Ο χαβαλές είναι η κοινή συνιστώσα και αυτοί λένε «ήμουν κι εγώ στο Πολυτεχνείο». Ποια σοβαρότητα διακατέχει τους συκοφάντες μας, όταν οι ίδιοι έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της γελοιότητας και ήδη γίνεται έρευνα προκειμένου να ανευρεθεί η κατάλληλη λέξη που θα αντιστοιχεί στις δράσεις τους.
Επειδή, εμείς δεν αγωνιζόμαστε για τα χρήματα (τα οποία έχουμε και σκορπάμε αφειδώς), επειδή εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τους συκοφάντες μας τι είναι να ζεις τη ζωή,
Καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια γελοιοποίησης του αγώνα μας, ιδιαίτερα δε από τους γελοίους δημοσιογραφίσκους που κρύβονται πίσω από τα blogs για να προωθήσουν τα συμφέροντα των εργοδοτών τους και τις δικές τους φιλοδοξίες.
Εμείς τουλάχιστον παραδεχόμαστε πως είμαστε τα παιδιά των Αrmani και των Gucci. Αυτοί μπορούν να μας πούνε ποιοι πραγματικά είναι;
Η Οργανωτική Επιτροπή
Του Λαϊκού Επαναστατικού Αγώνα»
Οι κρίσεις και τα σχόλια ανήκουν στους αναγνώστες της επιστολής, η οποία δίνεται στη δημοσιότητα με επιφυλάξεις για την γνησιότητά της, καθώς και με επιφυλάξεις για την αποκλειστικότητά της.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]