Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι γυφτοσκοπιανοί δεν μπορούν να ξεχάσουν το λάδωμα


Εφευρίσκουν, παρανομώντας

νέους τρόπους για να "λαδώνονται"


110 εκατομμύρια € έφαγε ο Γκρούεφσκι

από το κόλπο με τις ταμειακές μηχανές


με νόμο που κρίθηκε αντισυνταγματικός!!!

Ένα άθλιο περιστατικό καταγγέλθηκε στο ιστολόγιο Blogos και σας το μεταφέρω αυτούσιο για να εξάγουμε τα συμπεράσματά μας από την "γυφτιά" (δεν εννοώ τους αθίγγανους) των βόρειων γειτόνων μας, οι οποίοι ψάχνουν κυριολεκτικά να βάλουν λίγα ευρώ παραπάνω στην τσέπη τους προκειμένου να ικανοποιήσουν τα πατρογονικά τους ένστικτα.
Βέβαια, η πράξη αυτή, αποτελεί κατάφορη παραβίαση της συμφωνίας που έχει αποδεχθεί η ΠΓΔΜ, για την σχετική επισήμανση που οφείλει να ΜΗΝ βάζει στα διαβατήρια εισόδου στη χώρα χρησιμοποιώντας το συνταγματικό όνομα, αλλά υποχρεούται να εκδίδει "αποδείξεις εισόδου" σε όποιον επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Γράφει λοιπόν το πολύ καλό "Blogos": "Το περιστατικό συνέβη στο ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η πληροφορία είναι από αναγνώστη και σαν επιβεβαίωση των όσων μας λέει μας έστειλε και τη παραπάνω εικόνα (τα στοιχεία είναι σβησμένα για λόγους ανωνυμίας - προστασίας προσωπικών δεδομένων).
Από αναγνώστη (το κυρίως μήνυμα που μας έστειλε)
Δεν ξέρω εάν γίνεται κάτι αντίστοιχο από ελληνικής πλευράς και εάν είναι νόμιμο αλλά εγώ θα ήθελα να καταγγείλω αυτό περιστατικό. Στα ελληνοσκοπιανά σύνορα μας ζήτησαν να πληρώσουμε 5 ευρώ το καθένα για να μην γράφει στο διαβατήριο μας "Μακεδονία", να μην σφραγίσουν το διαβατήριο μας και να μπούμε ως FUROM στη χώρα τους. Μας έδωσαν αυτά τα χαρτάκια στα οποία έγραφαν τα στοιχεία μας και από πίσω έβαλαν και σφραγίδες".
Για να τακτοποιήσουμε την "παρεξήγηση" θα πρέπει να ενημερώσουμε πως τα 5 € είναι για ασφάλεια (αν κάτι σου συμβεί στα Σκόπια) ιατροφαρμακευτική. Το ίδιο κάνουμε και εμείς και όλη η ΕΕ. Φυσικά πρέπει να σου δώσουν και την ανάλογη βεβαίωση, την οποία και πρέπει να έχεις μαζί σου, σε όλη την παραμονή στο κράτος την οποία επιδεικνύεις σε κάθε ζήτηση. Ισχύει για όλους τους ξένους.
Παράνομες οι "πατριωτικές ταμειακές μηχανές"!!!
Μετά από αυτό, τι να πει κανείς για το μυαλό που έχουν αυτοί οι Σκοπιανοί τελωνειακοί!!! Βέβαια, έχουν και την δικαιολογία τους, επειδή ζούνε σε ένα κράτος που αν δεν αρπάξεις οτιδήποτε μπορέσεις, δεν πρόκειται να επιζήσεις!!! Και θέλουν να μπούν και στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!! Και μακάρι η άθλια αυτή δράση να περιοριζόταν μόνο εδώ... Δυστυχώς, η παράνομη δράση μεταφέρεται και στα υψηλότατα κλιμάκια, όπου το λάδωμα, οι εκβιασμοί, οι παράνομες δραστηριότητες και η εφαρμογή ληστρικών μεθόδων με σκοπό τον πλουτισμό πολύ συγκεκριμένων Σκοπιανών, είναι ένα θέμα που ανήκει στην ημερησία διάταξη.
Για να γίνω σαφέστερος, όλοι γνωρίζουμε την επιβολή χρήσης ειδικής ταμειακής μηχανής σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, η οποία ταμειακή μηχανή διαχώριζε τα εισαγόμενα από τα τοπικά προϊόντα και για την οποία πλήρωσαν αναγκαστικά όλοι οι επιχειρηματίες των Σκοπίων το ποσό των 200€!!!
Ήταν ένα ακόμη εθνικιστικό, αλλά και εισπρακτικό μέτρο της κυβέρνησης του Γκρούεφσκι...
Οι "πατριωτικές μηχανές" (όπως τις ονόμασε το καθεστώς Γκρούεφσκι), κρίθηκαν παράνομες προχθές από δικαστήριο των Σκοπίων, το οποίο έκρινε αντισυνταγματική τη διάταξη αυτή.
Τι θα γίνει λοιπόν με τα 200€ που έδωσαν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρηματίες; Και για την ακρίβεια, μιλάμε για 10 εκατομμύρια €, επειδή δόθηκαν σε 50.000 επιχειρήσεις!!! Αλλά, υπήρξαν και άλλες 500.000 μετατροπές σε "πατριωτικές μηχανές", οι οποίες απέφεραν άλλα 100 εκατομμύρια €!!! στην τσεπούλα της οικογένειας Γκρούεφσκι!!!
Σκοπεύει η "δημοκρατία" του Γκρούεφσκι να επιστρέψει αυτά τα χρήματα στους νόμιμους δικαιούχους; Και αναφέρομαι σε 110 εκατομμύρια € τα οποία πρέπει να επιστραφούν άμεσα, επειδή Ο ΝΟΜΟΣ που πέρασε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Γκρούεφσκι, αποδείχτηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ!!! Ένας κοινός κλέφτης στην πρωθυπουργική θέση!!! Και οι Σκοπιανοί τον κρατάνε ακόμη!!! Και κανένας δεν βγήκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί!!!
Δεν νομίζω... αρκεί κανείς να ψάξει και να βρει ποιός συγγενής του πρωθυπουργού των Σκοπίων ήταν αυτός που εισήγαγε τις ταμειακές μηχανές και το ιδιότυπο λογισμικό τους...
Η "πατριωτική απόδειξη" λοιπόν ενδιέφερε τόσο πολύ τον Γκρούεφσκι, σαν να ήταν απόδειξη εθνικής πίστης, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ για την οικογένειά του!!! Στον 21ο αιώνα, να κοροϊδεύει και να πλουτίζει εις βάρος των κατοίκων των Σκοπίων, ο ίδιος ο πρωθυπουργός και όλο του το σόι!!! Η επιχείρηση λοιπόν, ονομάζεται "Μακεδονία" και βγάζει καλά κέρδη με ολίγον εθνικισμό... αν κανείς βάλει και λίγο από την σαλάτα "πάρε ότι μπορείς" και με λίγο κρασάκι εσοδείας 1991 που λέγεται "μακεδονικό έθνος", έχουμε το πλουσιότερο τραπέζι που μπορούσε να έχει στη διάθεσή του ο Γκρούεφσκι, η παρέα του και φυσικά, οι "σπόνσορές" του (Μπους, Ράις, Σόρος κ.α.).
Άντε, στην υγειά σας ρε παιδιά...
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]