Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εμετική επίθεση κατά του "Ρεσάλτο" από το Indymedia

Η πολιτεία οφείλει να πάρει θέση

και να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα

το εγκληματικό και αντεθνικό Indymedia


Τις ημέρες που πέρασαν, οι "άγνωστοι" δημοσιογράφοι και καλοπληρωμένα χειραγωγούμενα του Soros επιτέθηκαν κακουργηματικά, στοχοποιώντας ως "είδος προς εξαφάνισην" το περιοδικό "Ρεσάλτο", τους ιδιοκτήτες του και όλους όσους εργάζονται σε αυτό.
Η εμετική ανακοίνωση που έγινε στον ιστότοπο που φιλοξενείται στο ΕΜΠ βεβαίως είναι ανώνυμη, αλλά προτρέπει, άλλους ανεγκέφαλους ανώνυμους κουκουλοφόρους, σε εγκληματικές πράξεις που μπορεί να αγγίζουν και τα όρια φόνου.
Η φασιστική ανακοίνωση του Indymedia

"
Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου και του ΚΚΕ!
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ηδη σε site και υπόγεια στον πολιτικοποιημένο κόσμο έχει αρχίσει μια ύπουλη προπαγάνδα στην οποία είναι δυστυχώς πολύ ευάλωτο σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα: από λαϊκή δεξιά και καραμανλικούς, ακροδεξιά, παλιά και νέα, παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, μάζα ψηφοφόρων του ΚΚΕ, και κάποιος κνίτικος κόσμος από τη βάση του ΣΥΝ.
Τι λέει αυτή;
Πως λίγο πολύ ό,τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Αθήνα είναι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ C.I.A. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.
Αυτά διαδίδει το νεο-εθνικομπολσεβίκικο, ρατσιστικό, τροτσκιστικό - φασιστικό περιοδικό Ρεσάλτο, με την στήριξη για την πλατιά αριστερή μάζα της ηγεσίας του ΚΚΕ και του Ριζοσπάστη, για τον ΠΑΣΟΚικο κόσμο της εφημερίδας Παρόν και της Αυριανής των φασιστών Κουρήδων, για τους Νεοδημοκράτες του εθνοσωβινιστή Ρίζου και του Αδέσμευτου Τύπου του.
Αυτά τα καριόλια ειδικά του Ρεσάλτου έχουν ξεσαλώσει στο κολοσάιτ τους, εμφανίζοντας λίγο πολύ τους αναρχικούς και αριστερούς ανθρώπους σαν περίπου ακολουθητές του ΠΑΣΟΚ, του Σημίτη, του Σαακασβίλι, δεν ξέρω γω ποιου άλλου και με χυδαία γκεμπελίστικη γλώσσα περί αυτοκρατορίας κλπ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!
Τα γραφεία τους είναι Σολωμού και Πλατεία Εξαρχείων - και τολμάνε οι αλήτες να γράφουν ό,τι γράφουν...
Δεν λέω να ασκήσουμε βία, αλλά ένα γιαούρτωμα και ένα κράξιμο στους νεοναζί "αριστερούς" του Πούτιν δε θα ήταν άσχημο...
Η εκμετάλλευση του θανάτου ενός παιδιού από τον αστυνομικό φασισμό για γεωπολιτικές ναζιφασιστικές θεωρητικές ακροβασίες είναι ηθικό έγκλημα.
Άι στο διάολο παλιοαλήτες κι εσείς και το κολοπεριοδικό σας!"
Η απάντηση του "Ρεσάλτο"
Οι υπάλληλοι του Σόρος στοχοποιούν το ΡΕΣΑΛΤΟ
Οι «αριστεροί» του indymedia ανοικτά πλέον απειλούν το ΡΕΣΑΛΤΟ και προτρέπουν τα νέο-ναζιστικά τάγματα των κουκουλοφόρων να μας επιτεθούν!!!
Αυτή η πρόκληση δεν πρέπει να μείνει πολιτικά αναπάντητη.
Προσκαλούμε να πάρουν όλοι θέση σε αυτή την ανοικτή φασιστική απειλή.
Η ιστορία μας είναι καθαρή και γνωστή από τις ποικίλες διώξεις μας από τα χρόνια της Χούντας και μετέπειτα από όλες τις καθεστωτικές καταστάσεις.
Διαβάστε τα παρακάτω για να διαπιστώσετε ποιοι είναι οι φασίστες που απειλούν ανενδοίαστα και με λυσσώδη αυθάδεια.
Αλλά και με ψεύδη ασύστολα.
Γιατί ουδέποτε «κλέψαμε χειρόγραφα» από τη χήρα του μεγάλου κομμουνιστή αγωνιστή, Παντελή Πουλιόπουλου.
Βιβλία του και μεταφράσεις του εκδώσαμε και η χήρα η οποία είχε περάσει στο στρατόπεδο της Χούντας μας κυνηγούσε για να τα απαγορεύσει...
Η Χούντα μας κυνηγούσε και η χήρα τότε...
ΣΗΜΕΡΑ η νέα Χούντα του Σόρος.
Ζητάμε τη συμπαράσταση των αγωνιστών και των υγιών ανθρώπων... (και της ανύπαρκτης πολιτείας, να συμπληρώσω εγώ, που οφείλει να τοποθετηθεί εμπράκτως σε φαινόμενα νεοναζισμού που εκφράζει πλέον με τον ευκρινέστερο τρόπο το Indymedia).
Όποιος σώφρων Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της επικινδυνότητας του Indymedia αλλά και των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από αυτό, ίσως θα πρέπει να ερευνήσει για τον πραγματικό ρόλο και την αντεθνική δράση του χρηματοδοτούμενου, από τον γνωστό Soros, νεοναζιστικού ηλεκτρονικού χώρου, που ομοιάζει περισσότερο με γιάφκα εγκληματιών και στρατηγείο τρομοκρατών... και δεν είναι καθόλου τυχαίο, που άνθρωποι από όλους τους ιδεολογικούς χώρους έχουν αναγνωρίσει και έχουν καταδείξει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του Indymedia και των "δημοσιογράφων" του...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]