Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα ΜΜΕ, οι ειδήσεις, τα σημαντικά, τα ασήμαντα και η κυβέρνηση

Πρέπει να μας νοιάζουν οι ηλιθιότητες;

"Τελικά σ' αυτή τη χώρα το σημαντικό και το ασήμαντο είναι σχετικά: εδώ και 3-4 μέρες παρακολουθούμε με... κομμένη την ανάσα τα επεισόδια στο θέμα που προέκυψε με το ζεύγος Καρβέλα-Πάνια και τους αστυνομικούς που "τόλμησαν" να τους σταματήσουν για έλεγχο. Ανταποκρίσεις επί ανταποκρίσεων, αηδιαστικές λεπτομέρειες και δραματικά ρεπορτάζ γι' αυτό το... φλέγον θέμα που μας προέκυψε!
Όλη η Ελλαδα δεν μπορεί να κοιμηθεί, σκεπτόμενη το δίκαιο του 60χρονου νεανία και της ξανθιάς γυναικάς-κόρης του...
Στον αντίποδα, έχουμε το... ασήμαντο και μηδαμινό θεματάκι των τουρκικών προκλήσεων με το νορβηγικό πλοίο που αλωνίζει το Αιγαίο κι έφτασε ως το Καστελόριζο: εδώ,τα ελεγχόμενα Μμε δε χρειάζεται να μας ενημερώσουν και πολύ. Το λένε μεταξύ Καρβέλα και Βατοπεδίου και αν, παρόλο που τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης το έχουν στα πρώτα τους θέματα (γιατί άραγε;). Λεπτομέρειες δε φανερώνονται, αφού η Ντορούλα κι ο Μεϊμαράκης το απαγορεύουν. Ούτε λόγος για ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας για μια ακόμη φορά και κυρίως, κουβέντα για το τουρκικό θράσος που μπορεί να μας οδηγήσει ακόμα και σε πόλεμο, παρά τις συνεχείς υποχωρήσεις μας!

Μάλιστα, ορισμένα κρατικά κανάλια έχουν το θράσος να μας παρουσιάζουν την "ευελιξία" και "αποτελεσματικότητα" των ελληνικών χειρισμών,που "απέτρεψαν τα χειρότερα". Τονίζουν την αποστολή της Πυραυλακάτου σαν κάτι το σπουδαίο, ενώ θεωρούν αναμενόμενη την παρουσία ολόκληρης τουρκικής φρεγάτας στην περιοχή!!! Υποβαθμίζουν το επεισόδιο, λες και το Καστελόριζο είναι επισήμως πια άλλη μια γκρίζα ζώνη... ή μήπως ισχύει κι εδώ η περίφημη φράση που ειπώθηκε για την Κύπρο; Ότι δηλαδή και τα δυο νησιά είναι... μακριά;
Ναι, φίλοι μου. Μακριά είναι! Από το ανίκανο κράτος, από τους ανθέλληνες γραικύλους, από τα τσιράκια των αμερικανοεβραίων και από την εγχώρια θολοκουλτούρα-υποκουλτούρα.
Δεν μας ενδιαφέρει τη γίνεται σ' αυτή την απομακρυσμένη σπιθαμή ελληνικής γης, αλλά το πού έχεσε ο τάδε τραγουδιστής, πού έκλασε ο δείνα και πάει λέγοντας!
Δώστε Καρβέλα-Πάνια στο λαό!
Αποβλακώστε τον κι άλλο και ταυτόχρονα αποκρύψτε τα πραγματικά προβλήματα και τις απειλές από τους γείτονες! Κάντε τον να νομίζει ότι όλα είναι καλά κι... ανθηρά και όταν γίνει το μπαμ -γιατί θα γίνει, αφού στην αναλογία Ύβρεως και Νέμεσης έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το πρώτο σκέλος- τρεχάτε να κρυφτείτε!
Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Κι επιτέλους, οι πολίτες πρέπει να ξυπνήσουν, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ξεκινώντας από το βασικότερο, δηλαδή ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ. Δεν είναι δυνατόν στη σύγχρονη εποχή, με το πολύτιμο εργαλείο που λέγεται Διαδίκτυο, να υπάρχουν ακόμα πολλοί συμπατριώτες μας που τρώνε το κουτόχορτο που τους σερβίρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ!
Η αντικειμενική πληροφόρηση για τα πραγματικά σημαντικά θέματα αυτού του τόπου θα είναι το πρώτο βήμα για τον μετέπειτα αγώνα ενάντια σε όσους μας θελουν άβουλα όντα, πρόβατα και καλούς καταναλωτές του μίζερου lifestyle τους.
Διαφορετικά, εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε: όταν τα μεγάλα καράβια θα χάνονται, ακόμα και κυριολεκτικά, εμείς θα βλέπουμε τις βαρκούλες -ή μάλλον τα πολυτελή κότερα- του κάθε Καρβέλα και της κάθε Πάνιας ν' αρμενίζουν και να μας φασκελώνουν..."
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]