Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εθελουσία βλακεία ή κουτοπονηριά;

Όταν κάποιος μπερδεύει

την βούρτσα με την...


Στην σελίδα 2 της αθλητικής εφημερίδας SportDay του φύλλου του Σαββάτου 15/11/08 άλλος ένας υπερευαίσθητος νεοελληναράς δημοσιογραφίσκος εκφράζει την αγανάκτησή του για την κωλυσιεργία των αρμόδιων ελληνικών φορέων για την μη αποξήλωση ενός πανό στον αγώνα ποδοσφαίρου Καβάλα-Παναθηναϊκός που έγραφε ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ: "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"!!!
Ο κ. Πανούτσος, στο συγκεκριμένο θέμα μας εκφράζει την απορία του...
"Την προηγούμενη εβδομάδα ο Κάκος στον πανηγυρισμό του γκολ του Μπλάνκο ζήτησε να δει προσεκτικά να δει τι έγραφε το φανελάκι που φορούσε από κάτω και μόνο όταν έμεινε ικανοποιημένος δεν του έδειξε κάρτα. Όποιος παρατήρησε την κερκίδα στο ματς της Καβάλας με τον Παναθηναϊκό θα είδε ένα πανό που έγραφε "Η Μακεδονία είναι Ελληνική". Το μήνυμα ήταν πολιτικό και η FIFA ρητά απαγορεύει την ανάρτηση πανό με πολιτικά μηνύματα. Οπότε ο παρατηρητής γιατί δεν ζήτησε από την αστυνομία να κατεβάσει το πανό; Όχι ότι είναι έγκλημα καθοσιώσεως, αλλά "όταν αφήνεις μια ίντσα παίρνουν ένα μίλι", που λένε και οι Άγγλοι."

Καταρχήν ο κ. Πανούτσος μας άφησε άναυδους ανασύροντας εντυπωσιακές λέξεις από το λεξιλόγιό του όπως "...καθοσιώσεως...", γεγονός που επιβεβαιώνει άλλωστε και τις πολύχρονες και επίπονες σπουδές τους, στη διεθνούς φήμης δημοσιογραφική σχολή του ΑΝΤ1 όπου μεταξύ άλλων οι σπουδαστές μυούνται στα μυστικά της πυρινικής φυσικής, ελληνικής & ξένης λογοτεχνίας, φιλοσοφίας, πολιτικής επιστήμης, κοινωνιολογίας και προχωρημένων μαθηματικών επιστημών.
Άλλο ένα γεγονός που με το άρθρο του ο κ. Πανούτσος μας επιβεβαιώνει είναι ότι μερίδα αθλητικογράφων στην Αθήνα και στα πέριξ, καταλαμβάνονται από μια μεγάλη ευαισθησία στους επίσημους κανονισμούς της FIFA, που τόσο καλά γνωρίζουν (βλέπε πάνω σχολή ΑΝΤ1) και εμπλέκονται σε ένα συνεχή, ακαυτάπαυστο, ψυχοφθόρο (για τους ίδιους) αγώνα (που μόνο ηρωικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί) για την βελτίωση του ελληνικού πρωταθλητισμού με βάση των ευρωπαϊκών προτύπων.
Εμείς στην Μακεδονία και στην υπόλοιπη ελληνική περιφέρεια που εκφραζόμαστε πλήρως μέσα από τα άρθρα του κ. Πανούτσου και του συναφιού του κατανοούμε πλήρως τις ανησυχίες του για την εφαρμογή των κανονισμών της FIFA, γιατί είναι ευρέως αποδεκτό ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα γίνει αυτομάτως Premier League εάν κατέβει ένα τέτοιο πανό την επόμενη φορά που κάποιοι ανεγκέφαλοι χούλιγκαν θα αναρτήσουν. Γιατί είναι ευρέως γνωστό ότι όλα τα άλλα ουσιαστικά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου (διατησία, παράγοντες, κάθαρση, νοοτροπία φιλάθλων και αθλητών, ακαδημίες νέων, αθλητικές εγκαταστάσεις κτλ) έχουν όλα λυθεί από την αθηναϊκή παράγκα. Γιατί είναι ευρέως γνωστό ότι οι εγκεκριμένοι αθλητικογράφοι μας δεν διακατέχονται από ομαδικές προτιμήσεις οι οποίες δεν εκφράζονται ποτέ μιας και αποτελούν "τέρατα άντικειμενικότητας".
ΡΕ ΠANOYTΣΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ
ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΗΠΙΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]