Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο χειριστές του μοιραίου Απάτσι

Άγνωστος ο λόγος της πτώσης

Απανθρακωμένοι βρέθηκαν περίπου στις 11:00 το πρωί, οι δύο χειριστές του στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Apache που κατέπεσε χθες σε χαράδρα στην Κύμη Ευβοίας.
Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, πρόκειται για τον ταγματάρχη (ΑΣ) Σκούρα Δημήτριο του Βασιλείου, ετών 36, από την Γραμμενίτσα Άρτας, έγγαμος με 2 τέκνα, και το λοχαγό (ΑΣ) Κακαμπάκο Αθανάσιο του Χαράλαμπου, ετών 33, από τη Λάρισα, έγγαμος με ένα τέκνο.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από την Τανάγρα μαζί άλλο ένα για να συμμετάσχουν σε επιχείρηση αξιολόγησης κατευθυνόμενων βλημάτων εδάφους-αέρος. Για άγνωστο λόγο κατέπεσε στη χαράδρα και τυλίχθηκε στις φλόγες.
«Την 05 Νοε 2008 και περί ώρα 20:15 ελικόπτερο AH-64A του 1ου Τάγματος Επιθετικών Ελικοπτέρων, το οποίο απογειώθηκε στις 19:30 από το Αεροδρόμιο της Τανάγρας και συμμετείχε σε προγραμματισμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα, κατάπεσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία Βορειοδυτικά της Κύμης», ανέφερε η χθεσινή ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, που διερευνά τα αίτια της πτώσης.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]