Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Σκοπιανοί άρχισαν να πεινάνε…


Αυτό κατάφερε ο Γκρούεφσκι!


Η πλύση εγκεφάλου δεν αρκεί

για να τον κρατήσει στην εξουσία


Ένα μήνυμα μέσα από τα Σκόπια, έφτασε στο e-mail μου και μου περιγράφει τα αποτελέσματα της αδιέξοδης εθνικιστικής πολιτικής πλήρους απομονωτισμού, που επιβάλει το καθεστώς Γκρούεφσκι.
«Εμείς που το «θαύμα της τεχνολογίας», η τηλεόραση, μας επιτρέπει να βλέπουμε τα Σκοπιανά κανάλια αρχίσαμε να αηδιάζουμε. Από τον συνολικό χρόνο των ειδήσεων – περίπου 30 λεπτά, τα 15 (λεπτά) ασχολούνται με την Ελλάδα με το να την κακολογούν και να την «βρίζουν».

Εάν νομίζουν ότι έτσι χτίζονται οι μικρές αλαζονικές, πατριωτικές « αυτοκρατορίες» γελιούνται. Πλανάται ο Γκρούεβσκι και οι συν αυτού γενίτσαροι. Πλανούνται και τα φερέφωνα του.
Άρχισε να πέφτει πείνα στα Σκόπια. Όλα έχουν σχεδόν διπλασιαστεί. Οι τιμές είναι εξωφρενικές. Με 100 άντε 150 ευρώ σύνταξη, πώς είναι δυνατόν να πληρώσεις …30 ευρώ ρεύμα, 30 ευρώ καλοριφέρ, 10 ευρώ νερό, και 10 ευρώ τηλέφωνο; Για το φαγητό δεν γίνεται συζήτηση καμία… Έφτασε τις Ελληνικές τιμές και αισίως τραβάει την ανηφόρα για να τις ξεπεράσει!
Λυπάμαι… Αλλά αυτός ο λαός θα πεινάσει. Και αυτοί οι άνθρωποι, οι απλοί πολίτες των Σκοπίων είναι που δεν φταίνε αλλά δεν μπορούν να αντιδράσουν».
Θα μου επιτρέψει βέβαια ο καλός αναγνώστης να διαφωνήσω με το τελευταίο. Και φυσικά μπορούν να αντιδράσουν οι Σκοπιανοί και να ρίξουν αυτή την φαιδρή κυβέρνηση του Γκρούεβσκι που μόνο δεινά πλέον μπορεί να τους προσφέρει με όλα όσα έχει κάνει και που τώρα θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα αποτελέσματά τους.
Και, δυστυχώς, εδώ επιβεβαιώνεται η παροιμία «Όταν μαλώνουν τα βουβάλια στο βάλτο, την πληρώνουν τα βατράχια»…
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Φίλε Κωνσταντίνε
    Πιστεύω ότι ο φίλος στο - e-mail- έχει απόλυτο δίκαιο. Στην περίπτωση αυτή είσαι μάλλον , μη υπομονετικός, ξεχνώντας πόσα χρόνια είχαμε τις δικές μας ¨χούντες¨ είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο μας.
    Σιγά σιγά η αγουρίδα γίνετε μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]