Ροή
Breaking news

slider1

Feature

Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί η Ελληνική απάντηση σε Νίμιτς

Κουμουτσάκος:

Μιλάμε μόνο για το όνομα



Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθούν από την ελληνική πλευρά οι παρατηρήσεις για την τελευταία πρόταση του μεσολαβητή του ΟΗΕ για το όνομα της ΦΥΡΟΜ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο κ. Κουμουτσάκος επανέλαβε ότι η διαπραγμάτευση έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο και στόχο, που είναι η επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της γειτονικής χώρας, και τόνισε ότι δεν γίνεται διαπραγμάτευση επί της εθνικής ταυτότητας και άλλων θεμάτων που θα εξέτρεπαν την διαδικασία.
"Η θέση εκκίνησης της ελληνικής κυβέρνησης είναι οι αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ", ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο συμφωνημένο κείμενο, αλλά μόνο προτάσεις του κ. Νίμιτς, επί των οποίων γίνονται παρατηρήσεις.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]