Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

To Αμπετσεντάρ, η ιστορία του, η προπαγάνδα και ο εξευτελισμός του Ελληνικού ΥΠΕΞ

"ο εκμαυλισμός των συνειδήσεων,

αλλά και η άμβλυνση

του εθνικού φρονήματος, ξεκινά

από μικρά και ασήμαντα πράγματα"


"Μην ανησυχείτε κύριε, κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες"

Αυτή ήταν η μόνιμη κουβέντα που έβγαινε από τα χείλη της κυρίας, της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΠΕΞ, στην οποία τηλεφώνησα για να μάθω τι ενέργειες έχουν γίνει από την Ελληνική πλευρά, για να καταγγείλλει στους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς την ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ του ΑΜΠΕΤΣΕΝΤΑΡ από τον εδώ υπεύθυνό της Μ.Κ.Ο. ‘Ευρωπαϊκό Γραφείο Για τις Λιγότερο Ομιλούμενες Γλώσσες’ Παρίση Αθανάσιο, το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και τους λοιπούς –ελάχιστους ευτυχώς- υποστηρικτές του στο κράτος των Αθηνών.

Η εν λόγω κυρία ακουγόταν ευγενική και ήξερε ακριβώς τι της έλεγα.

Είχε όμως μια υποβόσκουσα ΕΠΑΡΣΗ, όσον αφορά την αντιμετώπιση των Σκοπιανών προκλήσεων: να ξέρετε ότι οι ξένοι φίλοι μας, γνωρίζουν πολύ καλά την ιστορία και το τι ακριβώς συμβαίνει με τα Σκόπια!

-Μα αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο!!!

Επειδή λοιπόν στη χώρα αυτή, την Ελλάδα μας, όλα λειτουργούν με τον ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ, φυσικό είναι και οι υπηρεσίες του ΥΠΕΞ να κάνουν το ίδιο.

Δηλαδή να μην ανησυχώ ως πολίτης, όταν ο πατέρας της σημερινής υπουργού των Εξωτερικών, ήθελε να δώσει με 'φραντσάιζινγκ' το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς;

Να μην ανησυχώ όταν ο κύριος Πάγκαλος, πρώην υπουργός των Εξωτερικών, έκανε γνωστό στον ελληνικό λαό, ότι η ΠΡΩΤΗ γλώσσα που χρησιμοποιούν στο ΥΠΕΞ – με Γιώργο Παπανδρέου υπουργό!- είναι τα ...ΑΓΓΛΙΚΑ;

Πως να ξεχωρίσω εγώ ο απλός Έλληνας πολίτης, ποιος εκπροσωπεί τα Ελληνικά Εθνικά Συμφέροντα και ποιος ΟΧΙ;

Το ΑΜΠΕΤΣΕΝΤΑΡ λοιπόν, είναι ένα αναγνωστικό - ο Θεός να το κάνει- προχειρογραμμένο, με ανύπαρκτο φιλολογικό και γραμματικό υπόβαθρο, το οποίο υπήρξε προϊόν συμφωνίας μεταξύ δυο ΚΡΑΤΩΝ, της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Το μακρινό καλοκαίρι του 1924, στο χωριό ΒΑΘΥΤΟΠΟΣ του νομού ΔΡΑΜΑΣ, Έλληνες στρατιώτες επιτέθηκαν εναντίων 17 ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΩΝ υποψηφίων ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και τους σκότωσαν.

Η Ελλάδα και η Βουλγαρία, είχαν υπογράψει τη συνθήκη του Νεϊγύ τον Νοέμβριο του 1919, η οποία αφορούσε την ΑΜΟΙΒΑΙΑ μετανάστευση των εκατέρωθεν ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ.

Η συνέχεια εδώ

GreekAlert

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]